Το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό παγκοσμίως: Καθαρίζει το σώμα σε λίγες μόνο ώρες, Βελτιώνει την υγεία σε όλα τα επίπεδα


Αυτό είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό στον κόσμο: Εμποδίζει το σχηματισμό των κιρσών και καθαρίζει το σώμα σε λίγες μόνο ώρες!!

Αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία, τις αρτηρίες, τις φλέβες και τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, περιλαμβανομένων εκείνων που τροφοδοτούν την καρδιά, ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, την αθηρωματική πλάκα και μειώνει το οίδημα των κάτω άκρων ….

πυκνογενόλη (ουσίες του φλοιού του πεύκου Pinus Marinitus) είναι ισχυρότερο αντιοξειδωτικό από τη βιταμίνη C και την Ε. Μελέτες έχουν δείξει ότι το Pycnogenol είναι
-Περιέχει προανθοκυανιδίνες οι οποίες είναι φυσικά αντιοξειδωτικά της οικογένειας των φλαβονοειδών και προέρχονται από εκχύλισμα φλοιού του πεύκου Pinus Maritima.

-Παρουσιάζει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και σημαντικά οφέλη για τα αγγεία, τις αρτηρίες και το κυκλοφορικό.

Δεδομένου ότι οι φλεγμονές έχουν άμεση σχέση και επίπτωση στο καρδιαγγειακό σύστημα, αντιλαμβάνεστε την χρησιμότητα των παραπάνω ιδιοτήτων της: Φλεγμονές και Καρδιακές Παθήσεις


-Είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό και σήμερα λειτουργεί ως προστασία ενάντια σε διάφορες τοξίνες.

-Μελέτη δείχνει ότι η πυκνογενόλη ή Pycnogenol απορροφάται ταχέως και διανέμεται σε όλο το σώμα, σε μόλις 20 λεπτά. Ενεργοποιεί επίσης την βιταμίνη C πριν την αποβολή της από το σώμα.

Το Pycnogenol χρησιμοποιείται στη Γαλλία, τη Φινλανδία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Σιγκαπούρη, τη Νότια Κορέα, την Αργεντινή και την Ελβετία, ενώ πρόσφατα άρχισε να πωλείται και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Θετικές επιδράσεις της πυκνογενόλης:
 • Μειώνει δραματικά την ADD / ADHD
 • Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος
 • Μειώνει τη φλεγμονή του προστάτη
 • Μειώνει την διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και νευροπάθεια
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία και τη ζωτικότητα των κυττάρων
 • Βελτιώνει και εμποδίζει το σχηματισμό των κιρσών και μειώνει τον κίνδυνο φλεβίτιδας
 • Μειώνει τις επιπτώσεις του στρες 
 • Μειώνει τα επίπεδα της ισταμίνης και προλαμβάνει τις αλλεργίες
 • Μειώνει τις αλλεργικές αντιδράσεις
 • Ενισχύει τριχοειδή αγγεία, αρτηρίες, φλέβες και τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, περιλαμβανομένων εκείνων που τροφοδοτούν την καρδιά 
 • Καθαρίζει, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, την αθηρωματική πλάκα
 • Μειώνει το οίδημα των κάτω άκρων 
 • Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση
 • Αποτοξινώνει ολόκληρο τον οργανισμό και τέλος
 • Μειώνει τις φλεγμονές 
 • Διαπερνά τον εγκεφαλικό φραγμό και προστατεύει τον εγκέφαλο από τις ελεύθερες ρίζες.
 • Προστατεύει το κολλαγόνο (και χάριν της βιταμίνης C) από την οξειδωτική δράση των ελευθέρων ριζών.
 • Κατά την διάρκεια της άσκησης αναστέλλει την δράση των ενζύμων που προκαλούν πόνο και αυξάνει την αντοχή κατά 21%.
 • Βελτιώνει την όραση και την μνήμη
 • Μειώνει την επιδείνωση του διαβήτη (αγγειοπαθεία)
 • Ανακουφίζει το αλλεργικό συνάχι, το άσθμα, χρονική κούραση κ.α
 • Προστατεύει τον οργανισμό από την γήρανση, εκφυλισμό και αναγέννηση του καρκίνου.
Κάτι επίσης πολύ σημαντικό και ισάξιο με τις πολλές και πολύτιμες δράσεις της, μπορείτε να την χρησιμοποιείτε με απόλυτη ασφάλεια, καθώς η πυκνογενόλη ΔΕΝ έχει παρενέργειες και στις κατάλληλες δοσολογίες, ΔΕΝ έχει ΟΥΤΕ αλληλεπιδράσεις!!
Τι είναι τα αντιοξειδωτικά και γιατί είναι τόσο απαραίτητα;

Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που προστατεύουν τα κύτταρα από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών. Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η ζημιά που γίνεται από τις ελεύθερες ρίζες είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης, διαφόρων καρκίνων, των καρδιακών παθήσεων, του Αλτσχάιμερ, της νόσου του Πάρκινσον και πολλών άλλων χρόνιων ασθενειών.

Ως εκ τούτου, τα αντιοξειδωτικά είναι απαραίτητα για την προστασία του οργανισμού από τις ασθένειες αυτές. Υπάρχει μια θεωρία ότι οι ελεύθερες ρίζες είναι υπεύθυνες για τη γήρανση, ως εκ τούτου, τα αντιοξειδωτικά επιβραδύνουν τη γήρανση.
Δείτε και Φυλαχτείτε από τις ελεύθερες ρίζες τον μεγαλύτερο εχθρό της νεότητας


Οι ελεύθερες ρίζες
Όταν κόψετε ένα κομμάτι μήλου, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει να μαυρίζει στην επιφάνεια. Αυτό συμβαίνει λόγω της κανονικής διαδικασίας της οξείδωσης, η οποία εμφανίζεται σε όλα τα κύτταρα στη φύση, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του σώματός μας.

Όταν το οξυγόνο έρχεται σε επαφή με τα κύτταρα, προκαλεί μια αλλαγή σε αυτά. Κάποια πεθαίνουν, και νέα εμφανίζονται στη θέση τους. Είναι κάτι φυσιολογικό και δεν αποτελεί πρόβλημα.

Αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, τα κύτταρα καταστρέφονται και μετατρέπονται σε ελεύθερες ρίζες. “Ελεύθερες ρίζες” είναι ένας όρος που περιγράφει τα κατεστραμμένα κύτταρα που είναι προβληματικά και αποτελούν απειλή για την υγεία.

Καλούνται ”ελεύθερες”, επειδή δεν διαθέτουν σημαντικό μόριο και προσπαθούν να «κλέψουν» αυτό το μόριο από άλλα κύτταρα.

Όταν οι ελεύθερες ρίζες επιτίθενται, δεν σκοτώνουν τα άλλα κύτταρα για να κερδίσουν το μόριο που τους λείπει, αλλά αντ’ αυτού τα βλάπτουν, καταστρέφοντας το DNA και δημιουργώντας έτσι ένα γόνιμο έδαφος για τις ασθένειες. Το χειρότερο είναι ότι μία ελεύθερη ρίζα ζημιώνει όχι μόνο ένα κύτταρο, αλλά δημιουργεί μια αλυσιδωτή αντίδραση.
Δείτε και Ελεύθερες ρίζες: Γιατί μας απειλούν και πως τις αντιμετωπίζουμε 


Η πολύτιμη δράση των αντιοξειδωτικών
Τα αντιοξειδωτικά εμποδίζουν την αλυσιδωτή αντίδραση η οποία εκκινείται από τις ελεύθερες ρίζες. Διάφορα αντιοξειδωτικά δρουν με διαφορετικό τρόπο. Κάποια εμποδίζουν την εμφάνιση των ελεύθερων ριζών, άλλα εμποδίζουν την εμφάνιση μιας αλυσιδωτής αντίδρασης, και άλλα σταματούν την αντίδραση μόλις εμφανιστεί.


Ωστόσο, ως αποτέλεσμα της κανονικής λειτουργίας των κυττάρων, ένα μικρό ποσοστό ελεύθερων ριζών δημιουργείται, και συχνά, δεν αποτελούν σημαντικό πρόβλημα, διότι ελέγχονται από τα αντιοξειδωτικά που το σώμα μας παράγει φυσικά.

Μια σημαντική απειλή για την υγεία μας είναι οι ελεύθερες ρίζες από τον καπνό του τσιγάρου, την ατμοσφαιρική ρύπανση ή την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ. Οι ελεύθερες ρίζες διασπούν το κολλαγόνο στις αρθρώσεις, στο δέρμα και στα όργανα. Προγραμματίζουν το DNA και τα αποτέλεσμα είναι περισσότερο από 60 γνωστές ασθένειες.
Δείτε και Κολλαγόνο: Γήρανση, Δέρμα, Οστά και Αρθρώσεις


Επιπλέον, η γήρανση, η φλεγμονή των μυών, των αρθρώσεων και άλλων ιστών, και η κακή λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος, οφείλονται στις ζημιές που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. 

Καπνιστές και Πυκνογενόλη πόσο χρήσιμη είναι; 

Για τους καπνιστές, που αδυνατούν να σταματήσουν το κάπνισμα, η Πυκνογενόλη, πέραν από την αντιοξειδωτική δράση που έχει, παρέχει προστασία έναντι των καρδιαγγειακών κινδύνων με την πρόληψη της θρόμβωσης των αιμοπεταλίων, που προκαλείται από το κάπνισμα.


Επιπλέον η Πυκνογενόλη αναστέλλει τη δράση της νικοτίνης που προκαλεί συστολή και σκλήρυνση των αιμοφόρων αγγείων. Και οι δύο μαζί συμβάλουν στη μείωση του κινδύνου της απόφραξης των αρτηριών και των φλεβών, τα κύρια αιτία των προβλημάτων της καρδιάς, του μυοκαρδίου και ενός εγκεφαλικού επεισοδίου.

Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που εξαιρετικοί Έλληνες επιστήμονες την μελέτησαν και την συμπεριέλαβαν στο παρακάτω ανταλλακτικό υγρό: Ελληνική Επιστημονική Πατέντα Απενοχοποιεί για Πάντα το Κάπνισμα 


“Τροφή”: Με πολύ-πολύ υπερηφάνεια, είμαι σε θέση να σας διαθέσω ΌΛΑ τα παραπάνω οφέλη, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΈΝΑ λόγω συνεργειών και κλεισμένα σε μία φόρμουλα υγιείας (προϊόν Μελέτης του Πανεπιστημίου Αθηνών) η οποία αποτελείται από:

– Πυκνογενόλη – (όλα τα παραπάνω και κυρίως καθαρίζει με απόλυτη ασφάλεια τις αρτηρίες σας προφυλάσσοντας έτσι από εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια), 
– τζίνγκο μπιλόμπα – (κυκλοφορικό, μέχρι και τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου) και 
– εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού – (σούπερ αντιοξειδωτικό και ωφέλιμο για την καρδιά)

σε συνδυασμό όλα μαζί ώστε να εξασφαλίσετε την υγιεία των αγγείων, της καρδιάς, του εγκεφάλου και πολλών ακόμη ζωτικών οργάνων. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες για την δράση της και για να την αποκτήσετε επικοινωνήστε στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com ή στο τηλέφωνο 6987266843

Δείτε ακόμη: Pinus Marinitus και Πυκνογενόλη: Το “tuboflo” των αρτηριών! 


Στοιχεία από: revealedtheninthwave.blogspot.gr