Σακχαρώδης διαβήτης: Η ωρολογιακή βόμβα του οργανισμού και το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ


Η ωρολογιακή βόμβα του οργανισμού μα και της κοινωνίας.
Αναγκάστηκα να αναπαράγω αυτή την αναλυτική αναφορά στον Σακχαρώδη διαβήτη για δυο κύριος λόγους:
  • Για να διαπιστώσουμε όλοι μας ότι είναι μια ύπουλη ασθένεια που στην κυριολεξία καταστρέφει τον οργανισμό.
  • Για να διαπιστώσετε και μόνοι σας, ότι η αποδεδειγμένη δράση του ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ (Ganoderma Lucidum, ή Reishi Gano, ή Ling Ζhi) μπορεί επιεικώς να εγγυηθεί την απαιτούμενη βοήθεια για την επιβεβλημένη ρύθμιση του.
Για κάποιους ίσως και να γίνομαι κουραστικός αλλά πιστέψτε με.
Ο μονός λόγος που το κάνω είναι η προσπάθεια μου να γίνει κτήμα στον κάθε έναν, το πόσο πολύτιμο για την υγεία μας είναι αυτό το βότανο.
Τόσο τα δραστικά, θρεπτικά συστατικά του, κλινικά σήμερα έχουν αποδειχτεί ότι προσφέρουν πολύτιμη φροντίδα στην πρόληψη αλλά και αποθεραπεία πολλών νοσημάτων αφενός και αφετέρου στερούνται παρενεργειών γιατί είναι προσαρμογόνο.

Τι είναι με λόγια απλά ο ζαχαρώδης διαβήτης:
Είναι η αδυναμία παραγωγής ινσουλίνης από το πάγκρεας, με αποτέλεσμα τα ψηλά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Τι προκαλεί ο ζαχαρώδης διαβήτης στον πάσχοντα:
Αρχικά, αδυναμία ανάπλασης των κυττάρων κύρια σε αγγεία, φλέβες, αρτηρίες. Έτσι χάνετε όχι μόνο η ελαστικότητα τους, αλλά και η αντοχή τους. (Παύουν να είναι ανθεκτικά)
Επηρεάζει τον χρόνο προθρομβίνης στο αίμα (Χρόνος πήξης του αίματος), με άμεσο αποτέλεσμα τις εύκολες αιμορραγίες και την αδυναμία επούλωσης πιθανών τραυμάτων.
Τέλος σε προχωρημένο στάδιο ο ζαχαρώδης διαβήτης δημιουργεί εκπτώσεις σε όλες τις λειτουργίες του οργανισμού λόγο κακής αιμάτωσης (Οξυγόνωσης κτλ ) και πολλαπλά αιμορραγικά εγκεφαλικά επεισόδια.

Πως γίνεται η διάγνωση:

Ατυχώς ο πάσχων στα αρχικά στάδια αισθάνεται υγιής και κατά μέσω όρο ανακαλύπτει την πάθηση του μετά από τέσσερα με πέντε χρόνια και συνήθως από ένα τυχαίο γεγονός.
Για αυτό απαιτείται τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο η εξέταση της γλυκοζιωμένης από την τρίτη δεκαετία της ζωής μας, κύρια σε όσους έχουν στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον διαβητικό. (Μεγάλο μέρος του πληθυσμού, βρίσκεται σε προ-διαβητικό στάδιο και δυστυχώς το ΑΓΝΟΕΙ !!) 

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Άλλο η απλή εξέταση σακχάρου και άλλο
η εξέταση γλυκοζιωμένης.

Τι απαιτείται σε ένα διαβητικό να κάνουμε:
  • Να του προστατεύουμε τα αγγεία. 
  • Να του εξασφαλίσουμε την ανάπλαση των κυττάρων που απαιτεί σώμα και οργανισμός, με κύρια τα κύτταρα στο πάγκρεας για να λειτουργεί σωστά. 
  • Λόγο της αναγκαστικής δίαιτας που πρέπει να κάνει, να του ενισχύσουμε γενικά τον οργανισμό σε ενέργεια, σε άμυνα και συνεχώς να τον έχουμε αποτοξινωμένο
Πέρα από την όποια φαρμακευτική αγωγή και ειδική διατροφή που απαιτείται, το Ganoderma Lucidum είναι αυτό που εξασφαλίζει όλα τα προαναφερόμενα που απαιτούνται να γίνουν σε ένα διαβητικό άτομο.

Οπότε την ευκαιρία αυτή ας θυμηθούμε τι ακριβώς κάνει το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ.

Το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ (Ganoderma Lucidum, ή Reishi Gano, ή Ling Ζhi ) ως δραστικά συστατικά έχει:

• Αρχικά είναι ένα από τα 300 βότανα που έχουν χαρακτηριστεί ως προσαρμογονα γιατί ουσιαστικά από αυτά ο οργανισμός λαμβάνει αυτό που χρειάζεται.


• Αποτελείται κυρίως από τριτερπενοειδή (Γανοντερικό οξύ, Λουσιντεμικό οξύ, Μεθυλο-γανοντερικό οξύ), Πολυσακχαρίτες (GLP-(L) 1, GLP-(L) 2), Νουκλεοτίδια, Στερόλες (Εργοστερόλη, Υπεροξείδιο εργοστερόλης κ.α.), Στεροειδή, Λιπαρά οξέα, Πρωτεΐνες / Πεπτίδια και Ιχνοστοιχεία. Μελέτες έδειξαν ότι οι υδατοδιαλυτοί πολυσακχαρίτες και ειδικά οι β-D-γλυκάνες είναι τα πιο δραστικά συστατικά.


• Κλινικά σήμερα έχει αποδεδειχθεί ότι τα Γανοδερμικα οξέα που περιέχονται στα δραστικά συστατικά του λειτουργούν ενάντια της υπέρτασης, χοληστερίνης, και ρυθμίζουν την πήξη του αίματος.

• Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι οι πολυσακχαρίτες του G. Lucidum διαφοροποιούν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, τόσο in vivo και in vitro. Οι άνοσο-ρυθμιστικές επιπτώσεις των πολυσακχαριτών του G. Lucidum συμπεριλαμβάνουν την προώθηση της λειτουργίας των αντιγόνο-παρουσιαστικών κυττάρων, του συστήματος μονοπύρηνων-φαγοκυττάρων, τη χημική και κυτταρική ανοσία. Έτσι, μπορούν να χρησιμοποιούνται για το άσθμα, δερματίτιδα, βρογχίτιδα, ρευματισμούς, επιπεφυκίτιδα κ.α.

• Το G. Lucidum ασκεί ηπατοπροστατευτική δράση (in vivo) και δραστηριότητα έναντι του ιού της ηπατίτιδας Β σε ποντίκια (in vitro). Τα γανοντερικά οξέα αναστέλλουν τη σύνθεση χοληστερόλης σε ανθρώπινα ηπατικά κυτταρικά in vitro, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Σε ένα ζωικό μοντέλο, το εκχύλισμα G. lucidum φάνηκε ότι έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη θεραπεία σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 (T2DM), με τη μείωση των επιπέδων γλυκόζης του ορού, λόγω καταστολής της έκφρασης του γονιδίου για την ηπατική φωσφο-ενολο-πυροσταφυλική καρβοξυ-κινάση (PEPCK)

• Το εκχύλισμα Ganoderma Lucidum (GLE) μείωσε σημαντικά τη λανθάνουσα κατάσταση ύπνου, αύξησε το χρόνο ύπνου, τον non-REM χρόνο ύπνο σε αρουραίους που έλαβαν pentobarbital. Φαίνεται ότι το GLE ασκεί υπνωτική δράση όμοια-βενζοδιαζεπίνης, τουλάχιστον εν μέρει. Χρησιμοποιείται επίσης για ένα μεγάλο αριθμό των ψυχιατρικών και νευρολογικών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων μυϊκών νόσων, ανορεξίας και αδυναμίας μετά από μακρά ασθένεια.

• Το Ganoderma Lucidum, σε επιθετικές μορφές καρκίνου, ενισχύει την επιφάνεια του καρκινικού κυττάρου και εμποδίζει την εξάπλωση. Εμποδίζει το σχηματισμό θρόμβων, βοηθώντας τη δράση της φαρμακευτικής θεραπείας, σε τοπικό επίπεδο. Μειώνει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας και αυξάνει την αποτελεσματικότητά της σε συνδυασμό με άλλα αντικαρκινικά φάρμακα. Ομαλοποιεί επίσης τις άλλες λειτουργίες του σώματος, μειώνοντας τις πιθανότητες των άλλων συστηματικών επιπλοκών.

• Το Ganoderma Lucidum, με το πλήθος των πρωτεϊνών και βιταμινών που αποδεδειγμένα έχει, ενισχύει κάθετα τις σωματικές και οργανικές λειτουργίες, δημιουργώντας ένα ισχυρό άνοσο οργανισμό.


• Το Ganoderma Lucidum με το σύνολο των δραστικών του συστατικών και τον συνδυασμό αυτών, κλινικά απέδειξε ότι ομαλοποιώντας την κυκλοφορία του αίματος, μεταφέρει οξυγόνο στα κύτταρα και θρεπτικά συστατικά. Αυτό έχει σας ευεργετική συνέπεια την απαραίτητη ανάπλαση των κυττάρων όλου του σώματος.

• Το Ganoderma Lucidum και κυρια με το Γανοδερμικο οξύ κλινικά έχει αποδεδειχθεί η αντιθρομβωτική του δράση που όχι μόνο διαλύει τους Θρόμβους, αλλά εμποδίζει και τον σχηματισμό νέων από περιοχές που φλεγμαίνουν και τραυματισμούς.

 Το Ganoderma Lucidum έχει μελετηθεί και εξακολουθεί να μελετάται τόσο in vitro, όσο και in vivo, σε πρόληψη και θεραπεία βασανιστικών επιβλαβών νοσημάτων με άριστα έως ικανοποιητικά αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες. Καταλήγοντας το Ganoderma Lucidum θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας σύμμαχος καλής υγιείας και αποθεραπείας νοσημάτων που άπτονται στο καρδιαγγειακό, κυκλοφορικό σύστημα του ανθρώπου.

Γανόδερμα (Ganoderma Lucidum, ή Reishi Gano, ή Ling Shi )
θαύμα της φύσης,
ή απλά μια επιβεβαίωση της φύσης για την ζωή.
Η απόφαση δικιά σας.
Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού. Φαρμακοποιός
Υ/Γ Είναι απαραίτητο να αναφέρω ξανά σήμερα ότι τα θαύματα της φύσης ένα, ένα η σύγχρονη επιστήμη της έρευνας τα αποδεικνύει.
Όμως ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.
Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την εγκυρότητα των φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων που έχουν άμεση δράση και τους θεράποντες ιατρούς που τα χειρίζονται.
Εξάλλου η φύση μας έχει αποδείξει ότι χαρακτηρίζεται από υπομονή και επιμονή.
Ένα δένδρο για να μεγαλώσει και να καρποφορήσει χρειάζεται χρόνια φροντίδας, πότισμα, καλό έδαφος.
Πίστη, υπομονή, επιμονή λοιπόν και το αποτέλεσμα θα έρθει.
Η “τροφή” σε συνεργασία με τον κο Κυριακού, έχει καταφέρει να σας εξασφαλίσει αρίστης ποιότητος γανόδερμα 100% οργανικό, σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή για τους φίλους της που ενδιαφέρονται. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και συμβουλές, επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Πήγες: Εγκυκλοπαίδεια. G & G,
Καρδιολογικό Βήμα 29 / 9 / 2012, Διαβητολογικά νέα
Το είδα: bio365.blogspot.gr