Βότανα αντιμετώπισης του έμπολα!

”Ανόητος ο γιατρός που περιφρονεί την γνώση που αποκτήθηκε από τους αρχαίους προγόνους του.”
Γράφει ο Ιπποκράτης θέλοντας να προειδοποιήσει τους μαθητές του για τους κίνδυνους και τα ολέθρια αποτελέσματα, που έχει όταν αφήνουν την θεωρία να προπορεύεται έναντι της κλινικής πρακτικής.
Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται, ο φόβος, ιδίως η τρομολαγνεία και το χρέος είναι τα καλύτερα ”προϊόντα”, πουλάνε αρκετά και είναι άκρως κερδοφόρα, πρώτα είχαμε την γρίπη των χοίρων, μετά των πτηνών τώρα πουλάει ο μπαμπούλας έμπολα, αν και το μάρκετινγκ έχει βελτιωθεί πλέον, αλλά δεν πρέπει να ανησυχούμε, για λίγο καιρό θα είμαστε μέσα στον πανικό, μετά θα έρθει το εμβόλιο να μας σώσει που ήδη έχει αρχίσει να κατασκευάζεται.
Τὠρα κατασκευάστηκε και το πειραματικό φάρμακο Zmapp, ας μην μιλήσουμε για τις παρενέργειες που μπορεί να έχει, πιθανότατα δεν έχουν καν ερευνηθεί, μην ξεχνάτε είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Απόκομμα απο την Guardian, ‘‘Τα εμβόλια που αναπτύσσονται έναντι και των τεσσάρων !!! οροτύπων του δάγγειου πυρετού, θα είναι σίγουρα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την πρόληψη της νόσου. Η πρόληψη της αναπαραγωγής των κουνουπιών έχει σε μεγάλο βαθμό αποτύχει στις περισσότερες ενδημικές χώρες.”
Πιο επικερδή είναι τα εμβόλια, άλλωστε το να βρούμε τρόπους να μην αναπαράγονται τα κουνούπια είναι δύσκολο.
Προφητικό το φίλμ CONTAGION;
Στο φίλμ CONTAGION μια εταιρεία εξόρυξης προσπαθώντας να καθαρίσει τη ζούγκλα απο φοινικόδενδρα με μπουλντόζες που σε αυτά κατοικούν νυχτερίδες , πέφτει μία νυχτερίδα που έχει το φονικό ιό, τρώει μια μπανάνα,αφήνει τα αποφάγια σε ένα χοιροστάσιο, το σφάζουν, ο σεφ που μαγειρεύει το κρέας λερώνεται με το αίμα,κάνει μια χειραψία με την πρωταγωνίστρια και ξεκινάει η επιδημία από ένα γουρουνάκι και μία νυχτερίδα (batman ή βαμπίρ).
Δέν θα αναφέρω για τον ”ιό”, για το πως μεταδίδεται, και τι συμπτώματα παρουσιάζει, θα το αφήσω στους προπαγανδιστές του ΚΕΛΠΝΟ και τα ΜΜΕ, άλλωστε πληρώνονται καλά για αυτό.
Θα αναφέρω οτι ο ιός του Δυτικού Νείλου που προκαλεί εγκεφαλίτιδα ενδημεί εδω και χιλιετίες στην Μέση Ανατολή. Θα μου πείτε όμως ότι αλλάζοντας τον λίγο και παίζοντας τον Δημιουργό μπορείς να τον κάνεις παθογόνο, αλλά και άκρως μεταδοτικό.

Οσο για τον μπαμπούλα Έμπολα ευτυχώς έχουμε την φύση μας και σε αυτήν την χώρα υπάρχουν σχεδόν όλα τα αντίδοτα, όσο και να προσπαθήσουν να μας ρίξουν στην λήθη διαθέτουμε σαν Ελλάδα χιλιάδων ετών γνώσης που όλο και κάτι έχει μείνει.
Αναρωτιέμαι τι θα επιλέγατε αν αντιμέτωπίζατε μια επικείμενη πανδημία του ιού;
Ένα φάρμακο με χαμηλή διαθεσιμότητα, με υπερβολικά υψηλό κόστος και τοξικότητα, και το οποίο δεν ξέρουμε αν λειτουργεί, η ενα δοκιμασμένο στο χρόνο, ασφαλή, οικονομικά προσιτό και πολύ αποτελεσματικό βότανο;

Διαβάστε την συνέχεια, πατώντας εδώ!