ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝIGELLA SATIVA Α ΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ NESTLE


Από την Σοφία
Παιδιά, πρόκειται για μια εκστρατεία διαμαρτυρίας προς την Νεστλέ.

Η εταιρεία αυτή ανακάλυψε αυτό που η ανθρωπότητα γνωρίζει εδώ και αιώνες, ότι δηλαδή η Nigella Sativa, ( Νιγέλλα η εδώδιμος) το γνωστό μας μαυροσούσαμο ή μαυροκούκι, το Μελάνθιον του Διοσκουρίδου, χρησιμοποιείται για τις σπασμολυτικές του ικανότητες, χρησιμοποιείται στην μαγειρική ως άρτυμα, ωφελεί το πεπτικό σύστημα, καταπραϋνει τους στομαχόπονους, τον τυμπανισμό και τους κολικούς του εντέρου, το βάμμα του χρησιμοποιείται ακόμα και σε ημικρανίες επειδή ελαττώνει τους αρτηριακούς σπασμούς που προκαλούν τον πόνο.


Στην Μέση Ανατολή και στην Ασία το χρησιμοποιούν ως αντιπυρετικό κατά του εμέτου, ακόμα και για ασθένειες του δέρματος.

Η Νιγγέλα όπως και όλα όσα παράγει ο πλανήτης απλόχερα για την ανθρωπότητα, έχουν μπει στο στόχαστρο των εταιρειών όπως η Νεστλέ!!!
Τι θέλει η Νεστλέ; Τώρα που ανακάλυψε αυτό που γνωρίζει όλος ο πλανήτης, αποφάσισε ότι θέλει να το πατεντάρει… και να το σφετεριστεί!
Κανείς να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει την Νιγγέλα χωρίς την άδειά της!!!! Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και με το Μάραθο!!! Το μάραθο είναι γαλακταγωγό, πολύ καλό για τις θηλάζουσες μητέρες, είναι ευστόμαχο, κατά των τυμπανισμού των εντέρων. Μέσα από το μητρικό γάλα βοηθά και το μωράκι δηλαδή. Η κυρία Νεστλέ αποφάσισε ότι δικαιούται να οικειοποιηθεί αυτά που προσφέρει η φύση κι ετοιμάζεται να κάνει την κίνηση της, στα κέντρα εξουσίας του πλανήτη. Αντί να μπορείς να το πάρεις δωρεάν από την γη να το ακριβοπληρώνεις από την Νεστλέ, που δεν έκανε τίποτα για αυτό ή για σένα αλλά με την δύναμη των χρημάτων που έχει πάρει από τους καταναλωτές των προϊόντων της μπορεί πλέον να επηρεάζει τα κέντρα αποφάσεων και θεωρεί ότι μπορεί να σφετερίζεται και να μονοπωλεί ό,τι της αρέσει.
Άλλη μια φορά κάποιοι πάνε να αποφασίσουν για μας χωρίς εμάς.
Καλό είναι να καταλάβει η Νεστλέ, ότι την βλέπουμε, και δεν δεχόμαστε αυτά που πάει να κάνει.
Η εταιρεία αυτή έχει πουλήσει στο παρελθόν γάλα δηλητηριασμένο με μελαμίνη, παίρνει κακάο από φυτείες που χρησιμοποιούν παιδιά ως δούλους εργασίας, και την δεκαετία του ’70 εριξε στην αγορά προϊόν ως υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος οδηγώντας στο θάνατο και στην ταλαιπωρία ένα σωρό μωράκια ειδικά σε φτωχές κοινότητες.
Σας παρακαλώ συμμετάσχετε σ’ αυτήν αίτηση και διαδώστε την να την πληροφορηθούν όσο περισσότεροι γίνεται.
Στην Ελλάδα που τα φάρμακα εξαφανίζονται θα έχουμε την ευκαιρία να επιζήσουμε από την γενοκτονία χρησιμοποιώντας βότανα, ας μην επιτρέψουμε στο κάθε αρπακτικό να μας στερήσει και αυτήν την δυνατότητα. 

Υποβάλετε τα αιτήματά σας εδώ: http://action.sumofus.org/a/nestle-nigella-sativa/11/2/?sub=fb

Και παρεμπιπτόντως και για πιο δραστικά, ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΝΑ ΨΩΝΊΖΕΤΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑ NESTLE!! Τόσο δύσκολο είναι πια να μποϋκοτάρουμε έστω και μία εταιρία; Είναι προς όφελος ατομικό, αλλά και συνολικό!

Δείτε ακόμη: Monsanto, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στα Μπρόκολα! Η Επέλαση του Codex alimentarius!

Και θυμηθείτε και το απίθανο καρκινοκτόνο γκραβιόλα, που επίσης θέλησαν να πατεντάρουν αλλά δεν το κατάφεραν... προς το παρόν: ΓΚΡΑΒΙΌΛΑ - G R A V I O L A - Ο εξολοθρευτής του καρκίνου!


Πηγή: olympia
Το είδα: thesecretrealtruth.blogspot.com