ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ ΔΙΑ ΤΟ ΖΕΑ – ΖΕΙΑ προς πρόληψιν της εξαπατήσεως του Ελληνικού λαού

Αγαπητοί μου συνέλληνες μετά την δημοσίευσιν εις το βιβλίο μου «Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ» των μεγάλων ευεργετημάτων που δίδει στον άνθρωπον η διατροφή του με Ζέα-Ζειά ως προς την πνευματικήν του ανάπτυξιν την τόνωσιν του ανοσοποιητικού του συστήματος και την πρόληψιν του καρκίνου που του παρέχει το πολυτιμώτατο αμινοξύ «Λυσίνη» που περιέχει το Ζέα, ο Ελληνικός λαός ενδιαφέρθει φυσιολογικά διά να αντικαταστήσει τη διατροφή του με μεταλλαγμένα σιτηρά που περιέχουν την κακή ποικιλία της γλουτένης η οποία καταστρέφει τον οργανισμό και συμμετέχει και στην παχυσαρκία με Ζέα.
Αυτό το άδραξαν μερικοί ασυνείδητοι δραχμοκυνηγοί διά ταχύτατο και εύκολο πλουτισμό, και εισάγουν από το εξωτερικό κυρίως την Γερμανία συγγενείς ποικιλίες σιτηρών όπως π.χ. emmer και προσθέτουν στην συσκευασία των προϊόντων των αλεύρι, μακαρόνια κ.λπ την λέξιν ΖΕΑ και σιγά σιγά τα προϊόντα των τα βάπτισαν ελληνικά. Δεν επιτρέπεται να μας εφοδιάζουν με ξένα προϊόντα που τα πολιτογραφούν ελληνικά και να μας εξαπατούν διά να πλουτίσουν εύκολα και γρήγορα αδιαφορούντες διά το κακό που προξενούν στην ελπίδα των ελλήνων διά μια καλλίτερη διατροφή και στην υγεία των, διότι το emmer και τα παρόμοια που εισάγουν είναι μεν τύπου Ζέα δεν έχουν όμως όλα τα συστατικά του Ζέα, υπολείπονται του Ζέα εις ορισμένα συστατικά άνω του 50% και μερικά μάλιστα δεν τα περιέχουν καθόλου.

Επειδή η πολιτεία δεν έλαβε μέχρι σήμερα μέτρα διά την ενημέρωσιν του λαού και ενδέχεται να παρασυρθή από τους επιτήδειους και διαθέσει τα ελάχιστα οικονομικά του άσκοπα και επειδή είμαι ο άνθρωπος που ενημέρωσα τον Ελληνικό λαό περί του Ζέα-Ζειά αισθάνομαι την υποχρέωσιν να σας ενημερώσω πλήρως επ’ αυτού.
Ζέα-Ζειά γνήσιο αρχαιοελληνικό καλλιεργεί μόνον ένας στην Ελλάδα ο Γεώργιος Αντωνόπουλος στο Δίλοφο Φαρσάλων και δεν επαρκεί η παραγωγή του να καλύψη όλες τις ανάγκες της αγοράς και αυτό εκμεταλλεύονται οι επιτήδειοι και πλουτίζουν εις βάρος…..
Το γιατί ο Γ. Αντωνόπουλος δεν δίδει ελεύθερα σπόρο εις όλους όσους ενδιαφέρονται ώστε να εξαπλωθεί η καλλιέργιά του εις όλην την Ελλάδα έγκειται εις την προστασίαν της γνησιότητος του πολιτιμώτατου αυτού προϊόντος, διότι πολλοί γύπες προσπαθούν να το εξαφανίσουν από την γην μελετήστε το «Ο Ιστορικός εμπαιγμός» και συνδιάστε το με το σκοπό του «Κώδικα Αλλιμεντάριους» και θα βεβαιωθείτε περί αυτού.
Εάν είχαμε ΄Ελληνας κυβερνήτας ελευθέρους, ώστε να ενδιαφέρονται ελεύθερα για την προκοπήν αυτού του λαού θα μεριμνούσαν να διαδοθή η καλλιέργεια του Ζέα-Ζειά εις ολόκληρον την χώραν προστατευμένο από πολλές έξωθεν παρεμβάσεις και νοθείες σκόπιμες ή εξ’ απερισκεψίας π.χ. να σπέρνης το Ζέα και γύρω-γύρω να είναι σπαρμένα σιτάρια μεταλλαγμένα (αυτά που σπέρνουμε σήμερα), τότε την άνοιξαν στον ανθό με τον αέρα η γύρις η οποία κάνει την γονιμοποίησιν πηγαίνει από τα γύρω σιτάρια στο χωράφι με το Ζέα τα γονιμοποιεί και σιγά-σιγά σε πολλά χρόνια, όχι σε ένα-δυο, το μεταλλάσσει και αυτό και έτσι απλά χάνουμε την γνησιότητα, γι’ αυτό λοιπόν ο Αντωνόπουλος δεν δίδει ελεύθερα σπόρο σε όποιον του ζητά.

Γ. ΑΫΦΑΝΤΗΣ
Συγγραφέας


Το είδα: manamoyellas.blogspot.gr

Παρατήρησις: Είχα πάρει τις αποστάσεις μου, ακόμη και όταν λόγω του ότι μου το ζητήσατε, δημοσίευσα θέμα για την Ζεια.. Σκεφτόμουν συνέχεια πως δεν είναι δυνατόν κάτι που ήταν εξαφανισμένο να βρίσκεται ξαφνικά όλο και σε μεγαλύτερη αφθονία.. Απ` το πουθενά ξεφυτρώνει συνέχεια ζέα και ένα σωρό "έμποροι", που μόνον αυτοί διαθέτουν "Ελληνική", "γνήσια", ζειά!!
Μα κρυμμένη την είχαν τόσον καιρό; Προσωπικά, δεν γνωρίζω αν κάποιος διαθέτει γνήσια ζέα, αν και έχω τους λόγους μου να πιστεύω πως το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει καν! Εννοώ γνήσια ζέα συνδεδεμένη με αυτήν της αρχαίας Ελλάδας. Διευκρινίζω, αυτό δεν σημαίνει πως ο κος που αναφέρει το άρθρο ή κάποιος άλλος δεν την διαθέτει, αλλά πως εγώ δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο.

Αν κάποιος μπορεί να το πιστοποιήσει να το πει και σε εμάς, ώστε να ξέρουμε τι αγοράζουμε!

Παράλληλα προέκυψε και αυτή η απάντηση, η οποία μεν επώνυμη, αλλά από τρίτο άτομο, οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω αν όντως έχουν συμβεί έτσι τα πράγματα, αλλά οφείλω να την μεταφέρω ώστε να έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα: 
ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΑΡΩΜΑ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΛΑΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Γ. ΑΥΦΑΝΤΗ. Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ....
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΥΦΑΝΤΗ ΣΤΙΣ 20.20, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ, ΑΡΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΕΥΝΟΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ - ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ?
ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΖΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ, ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΖΕΑ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 -3 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΖΕΑ? 10 - 20 ΧΡΟΝΙΑ? ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ 80 ΧΡΟΝΙΑ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΟΚΚΑ ΣΙΤΑΡΙΑ,ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΤΙΝΚΕΛ, ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΦΑΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΣΙΝΗ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 50%? ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΓΥΟΣ.. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΚΟΚΚΩΝ ΣΙΤΑΡΙΩΝ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΚΟΝΙΑΣΗ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΖΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΓΟΝΙΜΗ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΟ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ Ή ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩΤΕΡΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΩΜΙ ΜΕ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΚΟΚΚΑ ΣΙΤΑΡΙΑ, Η ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΝΤΙΝΚΕΛ ΚΑΙ ΦΑΡΟ? ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΚΙΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ ΤΟ ΨΩΜΙ ΖΕΑΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΙΛΙΟΚΤΥΠΗΜΕΝΟ ΒΑΛΑΝΤΙΟ.