Ένζυμα Σερραπεπτάση-Νατοκινάση, για ινοκυστική ίνωση πνεύμονα, καρκίνο, ινομυώματα, ενδομητρίωση, συμφύσεις


Ένζυμα Σερραπεπτάση-Νατοκινάση, για ινοκυστική ίνωση πνεύμονα, καρκίνο, ινομυώματα, ενδομητρίωση, συμφύσεις

Ένα κύριο όφελος των φυσικών ενζύμων είναι η εξάλειψη και η πρόληψη του ουλώδες ιστού και της ίνωσης.

Η Ίνωση είναι ουλώδης ιστός.

Καθώς μεγαλώνουμε, η ίνωση γίνεται η κύρια αιτία του θανάτου τελικά.
Γύρω στα τέλη των 20 χρόνων μας, η παραγωγή των ενζύμων έχει φθίνουσα πορεία και από τη στιγμή που φθάσουμε στα 40 παράγουμε πολύ λίγα ένζυμα.

Οι ασθενείς με Κυστική Ίνωση έχουν σχεδόν μηδενική παραγωγή ενζύμων, και τα παιδιά με κυστική ίνωση, σπάνια ξεπερνάν τα 20 τους λόγω του περιορισμού και της συρρίκνωσης των πνευμόνων από τον σχηματισμό ουλωτικού ιστού ή ίνωσης.

Ως αποτέλεσμα της μείωσης της παραγωγής ενζύμων,

το σώμα μας είναι όλο και λιγότερο ικανό να μειώσει την υπερβολική παραγωγή του ινώδους, είτε αυτό σχηματίζεται σε απλά κοψίματα, είτε σαν εναποθέσεις στο εσωτερικό των εσωτερικών οργάνων μας και στα αιμοφόρα αγγεία.

Αυτή η αδυναμία είναι ιδιαίτερα αισθητή σε γυναίκες, οι οποίες αναπτύσσουν συχνά ινοκυστική νόσο του μαστού, ινομυώματα μήτρας, συμφύσεις, και ενδομητρίωση.
Οι άνδρες και οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν σχηματίζουν αρτηριακή αθηρωματική πλάκα (που είναι ουλώδης ιστός).

Είμαστε όλοι επίσης επιρρεπείς στο σχηματισμό ινώδους ιστού «αράχνης», στα εσωτερικά μας όργανά, με αποτέλεσμα την μείωση του μεγέθους των οργάνων και την δυσλειτουργία τους με την πάροδο του χρόνου.
Καθώς γερνάμε, οι πληγές επουλώνονται με όλο και παχύτερο, λιγότερο εύπλαστο, ιστό με πιο ορατά σημάδια.

Με την αντικατάσταση των χαμένων ενζύμων μπορούμε να βοηθήσουμε στον έλεγχο και στη μείωση του ουλώδους ιστού και της ίνωσης, εμποδίζοντας έτσι πολλά από τα προβλήματα που συνδέονται με την έλλειψη των ενζύμων και της περίσσειας του ινώδους.
Προσθέτοντας ζωτικής σημασίας ένζυμα μπορεί να βοηθήσουν, επίσης, στον έλεγχο των υφιστάμενων συνθηκών που προκαλούνται από την ίνωση.


Ακόμη παλαιοί ουλώδης ιστοί από χειρουργικά τραύματα, πνευμονική ίνωση, νεφρική ίνωση, ακόμη και χρόνια χηλοειδη μπορεί να διαλυθούν και «να φαγωθούν» μετά τον σχηματισμό τους.

Αν και οι γιατροί στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μόλις πρόσφατα συνειδητοποιήσει τα οφέλη από την προσθήκη ενζύμων, οι γιατροί στην Ευρώπη και την Ασία χρησιμοποιούν αυτά τα ένζυμα για δεκαετίες.

Μεταξύ των καλύτερων ενζύμων για την απομάκρυνση του ουλώδους ιστού είναι η σερραπεπτάση και η νατοκινάση.

Η χυμοτριψίνη και η παγκρεατίνη θεωρούνται ιδιαίτερα πολύτιμα κατά των όγκων του καρκίνου, ιδιαίτερα των όγκων του καρκίνου του παγκρέατος.

Η ΣΕΡΡΑΠΕΠΤΑΣΗ

Είναι ένα πρωτεολυτικό – συστημικό ένζυμο
Η Serrapeptase είναι ένα ένζυμο που βρέθηκε αρχικά σε μεταξοσκώληκες και σήμερα θεωρείται κορυφαίο φάρμακο στην Ευρώπη και έχει μια ιστορία 25 χρόνων της χρήσης σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης και της Ασίας.

Είναι γνωστή ως το ισχυρότερο ινωδολυτικό ένζυμο.

Το σώμα μας παράγει ορισμένες χημικές ουσίες που ονομάζονται προσταγλανδίνες σε απάντηση σε κάποιον τραυματισμό.
Ενας ορισμένος τύπος της προσταγλανδίνης προκαλεί φλεγμονή, οδηγώντας σε ερυθρότητα, οίδημα, συστολή των αιμοφόρων αγγείων και μειωμένη διαπερατότητα του ιστού.

Στον παρακάτω πίνακα που είναι παρμένος από το βιβλίο του Udo Fats that Kill and Fats that Heal εμφανίζονται οι διαδρομές του μετασχηματισμού των ω3 και ω6.
Η διαδρομή που οδηγεί στον επικίνδυνο σχηματισμό των προγλασταδινών 2, γίνεται μόνο μέσω των ωμέγα-6.



Για να μην ακολουθήσει την επικίνδυνη διαδρομή του μετασχηματισμού σε προσταγλαδίνες-2 πρέπει η διατροφή να συνοδεύεται από λιγνάνες (σησάμι,λιναρόσπορος).
Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τις διαφορετικές διαδρομές που μπορεί να ακολουθήσει ο μετασχηματισμός των ωμεγα-6.
Καταστροφή της υγείας, η δυσαναλογία Ω 3 και Ω6 λιπαρών 




Είναι ενα ιδιαίτερα ισχυρό πρωτεολυτικό ένζυμο που προέρχεται από ένα είδος βακτηρίων που αρχικά βρέθηκε στα έντερα των μεταξοσκωλήκων.

Το βακτήριο Serratia mercesans Ε1 παράγει την σερραπεπτάση, ένα ένζυμο που επιτρέπει στον μεταξοσκώληκα να διαλύσει το μεταξωτό του κουκούλι και να βγει μετά την μεταμόρφωση του.

Το Serratia παράγεται από την ζύμωση των καλλιεργειών.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η σερραπεπτάση ελαττώνει τον ουλώδη ιστό, βελτιώνει την επούλωση των ιστών και μειώνει σημαντικά τη φλεγμονή.

Η σερραπεπτάση έχει επίσης τη μοναδική ικανότητα να αφομοιώνει τον οποιονδήποτε νεκρό ιστό που είναι ένα παραπροϊόν της διαδικασίας της επούλωσης χωρίς να βλάπτει τους ζωντανούς ιστούς.
Χρησιμοποιείται για τη διάλυση των νεκρών ιστών που περιλαμβάνουν: ουλώδη ιστό, ίνωση, θρόμβους αίματος, κύστες και αρτηριακή πλάκα.
Θρόμβωση, η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως. Τι μπορείτε να κάνετε 


Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί ως αντι-φλεγμονώδης παράγοντας ενάντια στην ιγμορίτιδα, για αραίωμα των βλεννωδών εκκρίσεων και ως διαλυτικός παράγοντας των κιρσών και των κύστεων του στήθους.

Πιστεύεται ότι η σερραπεπτάση μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην διάλυση του εξωτερικού προστατευτικού περιβλήματος των καρκινικών κυττάρων και των όγκων, για να μπορέσει το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί στον καρκίνο.
Ανοσοποιητικό ως όπλο κατά του καρκίνου. Πολλά υποσχόμενες οι ανοσοθεραπείες 


Η σερραπεπτάση μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για όσους έχουν προβλήματα των πνευμόνων, όπως στο να καθαρίζει το σύνολο των ιστών από την φλεγμονή, την βλέννα και τον νεκρό ινώδη ιστό.

Απομακρύνοντας τους προβληματικούς ιστούς, επιτρέπει στο δικό μας φυσικό σύστημα του σώματος να επουλώσει και να είναι σε θέση να αντικαταστήσει τους ινώδεις ιστούς, με υγιείς ιστούς με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία των πνευμόνων.

Η σερραπεπτάση βοηθά επίσης να εξαλειφθούν οι παλαιοί ουλώδης ιστοί με αργή πέψη όλων των νεκρών ιστών,των ινώδων, ουλώδων ιστών, έτσι ώστε να μπορεί να αντικατασταθούν με, όπως απαιτείται, υγιείς ιστούς.

Η σερραπεπτάση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο χαμηλό ρΗ.

Η βασική του δράση είναι η δυνατότητά του να κατατρώει κυριολεκτικά τους μη ζωντανούς σχηματισμούς μέσα στο σώμα μας πχ: τους θρόμβους,την αρτηριακή πλάκα, το λίπος στην κυκλοφορία του αίματος, τις υδατικές κύστεις, τις λιπώδεις κύστεις, την βλέννα, τα πήγματα τα προϊόντα απόπτωσης των κυττάρων…

Επίσης έχει την ιδιότητα να καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία και με τον τρόπο αυτό να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, να βοηθά τον οργανισμό να οξυγονώνεται πληρέστερα και να τρέφεται αποτελεσματικότερα.

Διαλύει τον ινώδη ιστό και τον απομακρύνει από το σώμα.

Ο ιστός αυτός, είναι μια πρωτεΐνη και σχηματίζεται από το σώμα μας κάθε φορά που υπάρχει τραυματισμός ή φλεγμονή σε κάποια ομάδα κυττάρων.
Η πρωτεΐνη αυτή, καλύπτει την περιοχή που έχει προσβληθεί για να μπορέσουν εκεί να δημιουργηθούν νέα κύτταρα και μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής αποβάλλεται.

Αν το σώμα αυτό δεν μπορεί να το κάνει μόνο του, το κάνει η σερραπεπτάση.
Σημαντική της λειτουργία , επίσης, είναι και η ικανότητά της να διαλύει την αμυλοειδή πλάκα, όπου στο σώμα αυτή συσσωρεύεται. Αυτή η πλάκα συσσωρεύεται σε όλο το σώμα και είναι η πηγή του χρόνιου πόνου σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.
Η Νόσος του Alzheimer είναι επίσης μια συσσώρευση αμυλοειδών πλακών στον εγκέφαλο..

Και τελικά το πιο σημαντικό:

η σερραπεπτάση σε αντίθεση με πολλά φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση πλάκας από το αρτηριακό τοίχωμα ή για την μείωση των λιπιδίων στην κυκλοφορία του αίματος, δεν εμποδίζει τη βιοσύνθεση της χοληστερόλης η οποία σε καθαρή μορφή είναι ένα αντιοξειδωτικό που απαιτείται για να λειτουργούν σωστά όλα τα όργανα του σώματος.
Χοληστερόλη. Που ωφελεί, που βλάπτει, γιατί η στατίνες δεν λειτουργούν; 

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ:

• Πόνο του κάθε είδους και κάθε είδους φλεγμονή
Αρθρίτιδα, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδή αρθρίτιδα, Λύκο
Πονοκεφάλους και ημικρανίες, χρόνιες λοιμώξεις του αυτιού, ωτίτιδες
• Εμφύσημα, βρογχίτιδα, πνευμονική φυματίωση, βρογχικό άσθμα, βρογχιεκτασία, ινοκυστική ίνωση πνευμόνων
Ιγμορίτιδα και καταρροή, χρόνια βλέννα στον ρινοφάρυγγα,
• αθλητικές κακώσεις, τραυματικό οίδημα, μετεγχειρητικό οίδημα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα
φλεγμονώδεις νόσους των εντέρων (του Crohn, Κολίτιδα κλπ..) ινοκυστική μαστίτιδα .., ενδομητρίωση, ινομυώματα
• χρόνιες φλεγμονές στους μύες π.χ. Ινομυαλγία
• Καρδιαγγειακή υγεία, πρόληψη και θεραπεία θρομβωτικών σχηματισμών, αρτηριοσκλήρωση, λιπίδια αίματος, χοληστερίνη.
• φλεβίτιδα, θρομβοφλεβίτιδα
• σημαντικό βοήθημα στα αυτοάνοσα νοσήματα, χωρίς να καταστέλλει το ανοσοποιητικό.
Αν και δεν υπάρχουν τρόφιμα που περιέχουν πραγματικά serrapeptase, οι γιατροί που συστήνουν αυτό το ένζυμο δείχνουν ότι οι άνθρωποι με κυρίως μεσογειακή διατροφή, έχουν αρκετή ποσότητα.
Τρωτε οργανικά κρέατα, ψάρια και πουλερικά. Φασόλια, καρύδια, φρούτα και λαχανικά θα πρέπει επίσης να ενσωματωθούν στην διατροφή μας. Ολόκληρα τα τρόφιμα και ιδίως τα ωμά τρόφιμα είναι οι καλύτερες πηγές.
Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάρετε αυτό το προϊόν, αν παίρνετε κάποιο φάρμακο που επηρεάζει την πήξη του αίματος, όπως βιταμίνη Κ, ηπαρίνη, βαρφαρίνη (Coumadin), ή ασπιρίνη.
Μπορείτε να δείτε και Θαυματουργή Σερραπεπτάση για Σώμα χωρίς Πόνους και Φλεγμονές 


Ένζυμα Για τον έλεγχο του ινώδους

Τι είναι το ινώδες;

Το Ινώδες είναι μία αδιάλυτη πρωτεΐνη που εμπλέκεται στην πήξη του αίματος.
Εναποτίθεται γύρω από την πληγή, με τη μορφή ενός πλέγματος, όταν συμβεί μια κάκωση.
Γίνεται ξηρό και σκληρό, με αποτέλεσμα την διακοπή της αιμορραγίας.

Το ινώδες αναπτύσσεται στο αίμα από μια διαλυτή πρωτεΐνη, το ινωδογόνο.

Η μετατροπή του ινωδογόνου σε ινώδες είναι το τελικό στάδιο στην πήξη του αίματος.
Τα αιμοπετάλια, ένας τύπος κυττάρων που βρίσκονται στο αίμα, απελευθερώνουν το ένζυμο θρομβίνη, όταν έρχονται σε επαφή με κατεστραμμένο ιστό, και ο σχηματισμός ινώδους λαμβάνει χώρα στη συνέχεια.

Το Ινώδες είναι απαραίτητο για την επούλωση των πληγών.

Παρά το γεγονός ότι το ινώδες είναι χρήσιμο για το σύστημα του σώματος, η περίσσεια ινώδους έχει βρεθεί να είναι υπεύθυνη για τον σχηματισμό ουλώδους ιστού, τον σχηματισμό θρόμβων και τη φλεγμονή, που όλα έχουν σαν αποτέλεσμα τον πόνο.
και όχι μόνον: Θρόμβος: Μια σοβαρή απειλή της υγιείας. Αιτίες και προφύλαξη
Χρόνιες Φλεγμονές: Καταστρέφουν την υγεία, Σχετίζονται με όλες τις ασθένειες

Το σύστημα του σώματος μας δεν μπορεί να χειριστεί την παραγωγή υπερβολικού ινώδους.

Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι η περίσσεια ινώδους, αποδυναμώνει τη δομή του σώματος με το να μην αφήνει αρκετό χώρο για την ανάπτυξη του επιθηλιακού ιστού, με την δημιουργία του ινώδους πλέγματος, περιορίζοντας το εύρος των αρθρώσεων και των κινητικών μυών και τη μείωση του μεγέθους των εσωτερικών οργάνων και την παρεμπόδιση των λειτουργιών τους με την πάροδο του χρόνου.

Σύμφωνα με τους ερευνητές στην Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, οι κατεστραμμένοι ιστοί που οφείλονται στην σκλήρυνση κατά πλάκας μειώνονται και η διάρκεια ζωής επιμηκύνεται, στα ποντίκια με σκλήρυνση κατα πλάκας, που πειραματείστηκαν, το ινώδες μειώθηκε στο σώμα τους.
Σκλήρυνση κατά πλάκας και η καθολική εναλλακτική αντιμετώπιση της 

Τι είναι ένζυμο;

Τα ένζυμα είναι ενεργά μόρια πρωτεϊνών που βρίσκονται σε όλα τα ζωντανά κύτταρα τα οποία καταλύουν και ρυθμίζουν όλες τις βιοχημικές αντιδράσεις που συμβαίνουν μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Διασπούν πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες, έτσι ώστε το σώμα να επωφελείται από τα θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται σε αυτές τις τροφές, ενώ βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών

Τα ένζυμα μετατρέπουν το φαγητό που τρώμε σε ενέργεια και ξεκλειδώνουν αυτήν την ενέργεια για την χρήση της από το σώμα μας.
Η Πρώτη γραμμή του αμυντικού συστήματος του σώματός μας εξαρτάται από τα ένζυμα.
Για περισσότερα: Απαραίτητα πεπτικά ένζυμα για πλήρη απορρόφηση θρεπτικών ουσιών
Ένζυμα και Ανοσοποιητικό!
Ενζυματική, η έξυπνη διατροφή 


Μερικά από τα σημαντικά ένζυμα είναι η σερραπεπτάση και η νατοκινάση.

Η ΝΑΤΤΟΚΙΝΑΣΗ

Η νατοκινάση είναι ένα Πρωτεολυτικό, συστημικό ένζυμο το οποίο υπάρχει σε ένα παραδοσιακό διατροφικό προϊόν της Ιαπωνίας που παράγεται με φυσική ζύμωση (bacilli subtilis natto) φυτικών συστατικών της σόγιας με βάκιλο Ναττό.

Ύστερα από επίπονες έρευνες πάνω σε 173 διαφορετικές τροφές, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ΝΑΤΤΟ, είναι εμπλουτισμένο από την φύση με τις ουσίες που έχει ανάγκη το ανθρώπινο σώμα για να αντιμετωπίσει την επικίνδυνη θρόμβωση.

Το ΝΑΤΤΟ περιέχει, μεταξύ άλλων, και ένα σπάνιο ένζυμο το οποίο ονομάζεται νατοκινάση, το οποίο έχει την δυνατότητα να προλαμβάνει ή και να διαλύσει τους υπάρχοντες θρόμβους.
Εχει αποδειχθεί ως η πιο ισχυρή φυσική ουσία, η οποία έχει την ικανότητα, όχι μόνον να σταματήσει τη δημιουργία θρόμβων στο αίμα, αλλά ακόμα και να διαλύσει τους υπάρχοντες θρόμβους.
Αξίζει να επαναλάβουμε Θρόμβωση, η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως. Τι μπορείτε να κάνετε 

Θεωρείται πως

  • προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στην φλεβική και αγγειακή λειτουργία.
  • Βοηθά στην επαναφορά της υγιούς κυκλοφορίας του αίματος.
  • Είναι από τα πιο ισχυρά θρομβολυτικά, χωρίς παρενέργειες.
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
  • Απομακρύνει την πιθανότητα θρόμβωσης.
  • Βελτιώνει τις τιμές του ινωδογόνου, σπάζοντας – καταβολίζοντας – τα μόρια πρωτεΐνης μέσα στο αίμα που αν παραμείνουν θα γίνουν θρομβωτικά σημεία.
  • Μειώνει το Euglobulin Lysis Time (ELT).
  • Διασπά και αποδυναμώνει τον ενεργοποιητή του Plasminogen Activator (Inhibitor–1 (PAI-1)
  • Μειώνει την τάση εναπόθεσης αθηρωματικής πλάκας.
  • Μακροχρόνια, βοηθά στην σταδιακή φυσική ελάττωση της.
  • Βοηθά στην αντιμετώπιση του φλεβίτη και αιμορροΐδων.
Η μέθοδος της μοντέρνας ιατρικής για τον έλεγχο και την θεραπεία των θρόμβων γίνετε με φάρμακα όπως το warfarin, τη γνωστή ασπιρίνη και άλλα συνθετικά φάρμακα που απαιτούν ιατρική συνταγή, και αποσκοπούν στην αραίωση του αίματος και την διάλυση του θρόμβου.
Εκατομμύρια άνθρωποι αραιώνουν το αίμα τους με φάρμακα γνωστά ως αντιπηκτικά χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι η αλλαγή στην υγεία τους είναι κάτι περισσότερο από ένα προσωρινό μέτρο προστασίας.

Η εγγύηση που προσφέρουν τα συνθετικά φάρμακα στο να κρατήσουν το αίμα καθαρό από θρόμβους, κατά μέσον όρο υπολογίζεται σε είκοσι λεπτά της ώρας.
Αντιθέτως , το ΝΑΤΤΟ διατηρεί το αίμα καθαρό από θρόμβους 4 με 8 ώρες χωρίς τα προβλήματα που δημιουργούν τα συνθετικά φάρμακα.
Αντιπηκτικά, γενικές οδηγίες διατροφής, παρενεργειών, αλληλεπιδράσεων

Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΟΛΥΤΙΚΩΝ ΕΝΖΥΜΩΝ

Μια σημαντική λειτουργία των ενζύμων είναι η διάσπαση των γερασμένων κυττάρων τα οποία έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής τους και χρειάζεται να ανακυκλωθούν.
Αυτή είναι μια σημαντική διαδικασία η σημασία της οποίας συνήθως παραβλέπεται.

Τα ένζυμα θα επιτύχουν, το σώμα σας να μην αποτελείται από κύτταρα τα οποία θα είναι γερασμένα, λιγότερο αποτελεσματικά και σε μια κατάσταση λήθαργου, αλλά να αποτελείται κατά το μεγαλύτερο μέρος του, από κύτταρα πιο νέα, πιο αποτελεσματικά, κύτταρα με μεγαλύτερη παραγωγή ενέργειας για να αποδώσουν τα μέγιστα στον σκοπό που το κάθε ένα από αυτά εκπληρώνει.

Χάρη στα ένζυμα, σχεδόν δισεκατομμύρια κύτταρα την ημέρα, μαζί με τις πρωτεΐνες τα λιπίδια και άλλα συστατικά από τα οποία αποτελούνται ανακυκλώνονται, για να χρησιμοποιηθούν στην παραγωγή νέων, υγειών και πιο δραστήριων κυττάρων.

Δεδομένου ότι ο ρυθμός γήρανσης του σώματός μας και η σχετική μας υγεία, συνδέεται με το κατά πόσον τα κύτταρά μας είναι αποτελεσματικά, ενεργά και δραστήρια ή απλώς παρόντα, γερασμένα και υπολειτουργούν, η σημασία των ενζύμων είναι σαφής.

Εάν επαρκή επίπεδα ενζύμων δεν βρίσκονται στο σώμα μας, αυτό απλώς δεν μπορεί να απαλλαγεί από το παλιά κύτταρα για να δημιουργήσει χώρο για κύτταρα νέα, πιο αποτελεσματικά.
Αυτήν τους την δράση βλέπουμε πολύ έντονα σε ένα συν-ένζυμο το CoQ10: Ισχυρότατος παράγοντας υγιείας και μακροζωίας 

Η αγωγή με Πρωτεολυτικά ένζυμα σύμφωνα με δημοσιευμένες εκθέσεις, έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στις ακόλουθες καταστάσεις:

  • Φλεγμονώδεις καταστάσεις
  • Τραυματισμοί στον Αθλητισμό
  • Διαστρέμματα
  • Κατάγματα
  • Τραυματισμοί μαλακών μορίων
  • Προ και μετεγχειρητική αγωγή
  • Εγκαύματα
  • επούλωση πληγών
  • Αρθρίτιδα
  • Ιογενείς λοιμώξεις (έρπης, κτλ.)
  • Βακτηριακές λοιμώξεις
  • Κακή κυκλοφορία
  • Στηθάγχη
  • Αρτηριοσκλήρωση
  • Θρόμβοι αίματος
  • Ενδομητρίωση
  • Δυσμηνόρροια
  • Παγκρεατίτιδα 
  • Νευρίτιδα
  • Νεφρίτιδα
  • Προστατίτιδα
  • Δυσπεψία
  • Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
Ευαγγέλου Μαριάννα – βιοχημικός Μsc για το fytro.wordpress.com 

“Τροφή”

Το φαγητό που μαγειρεύεται, ψήνεται, σοτάρεται και θερμαίνεται για να διατηρηθεί, είναι φτωχό σε ένζυμα, διότι δεν περιέχει αυτά τα οποία θα υποστηρίξουν την πέψη.
Οι επιπτώσεις μπορεί να είναι σοβαρές, διότι το πεπτικό σύστημα δεν μπορεί να επιτελέσει σωστά το έργο του με αποτέλεσμα την κακή τροφοδότηση του οργανισμού με ορθά μόρια (μόρια, δηλαδή, που να είναι 100% βιοδιαθέσιμα στον οργανισμό).
Αυτό έχει ως συνέπεια τα κύτταρα να στερούνται στοιχείων με αποτέλεσμα έκπτωση των βιοχημικών του διεργασιών και εμφάνιση ασθενειών.

Σε αυτό το ζήτημα, μπορώ να σας δώσω λύση με μία σειρά ενζύμων, από φυσικές πηγές, που θα φροντίσουν να γίνονται οι κατάλληλες διεργασίες, ώστε να λαμβάνετε το μέγιστο των θρεπτικών στοιχείων των τροφίμων σας.
Διαθέτω λοιπόν, τα ένζυμα σερραπεπτάση μαζί με σειρά και άλλων ενζύμων, και νατοκινάση, ως συμπληρώματα διατροφής. 

Όσοι ενδιαφέρεστε να αποκομίσετε τα οφέλη τους επικοινωνήστε στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com

Μπορείτε να δείτε και Η έλλειψη ενζύμων προκαλεί φλεγμονές, λοιμώξεις και χρόνιες ασθένειες 

Πηγές

http://www.tbyil.com/Enzymes.htm
www.dr–gonzalez.com/clinical_pearls.htm
http://www.articlesnatch.com/Article/Systemic-Enzymes–Scar-Tissue–Uterine-Fibroids–Inflammation–Toxins-Of-The-Blood/458516#.UNziAnf2Vco
http://www.thewomenwarriors.net/phpbb2/viewtopic.php?t=414
http://www.taoofherbs.com/articles/88/neprinolenzyme.htm
http://www.diatrofologiki.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=734:serrapeptase-500-mg-60-%CE%BA%CE%AC%CF%88-sn1949b&tmpl=component&print=1
http://www.diatrofologiki.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=737:blood-pressure-response-60-%CF%84%CE%B1%CE%BC%CF%80-sn2129&tmpl=component&print=1
http://www.diatrofologiki.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2673:megazyme-forte-+plus-200-tabs-improved-formula-hg2896&tmpl=component&print=1