Γανόδερμα: Ξεχωρίστε τις αλήθειες από τα ψέματα και τις υπερβολές

Γανόδερμα – Ganoderma Lucidum: Αλήθειες και Ψέματα!
Τύχη για την ανθρωπότητα η ύπαρξη του Ganoderma Lucidum όπως άλλωστε το έγραψε και ο Γαληνός το 190 μ.κ.χ.
Ατυχία για το πολυδύναμο αυτό φυσικό ίαμα, τα όσα επιπόλαια γράφονται γι` αυτό, από διάφορους τυχάρπαστους δημιουργώντας μόνο σύγχυση σε όλους.
Η σύγχυση αυτή προσωπικά εκτός του ότι με ενοχλεί, μου δημιουργεί και φόβο για την πορεία αυτού του μοναδικού ιάματος.
Εύκολα ο ενθουσιασμός όταν είναι στηριγμένος σε υπερβολές και ψέματα γεννά την απογοήτευση, μα και τόσο εύκολα η απογοήτευση φέρνει την απαξίωση.
Άδικα ναι μεν, αλλά…
Άδικα γιατί το γανόδερμα πραγματικά αθόρυβα και χωρίς φανφάρες μπορεί να βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη και εντούτοις το έχουν βάλει στην μέση καιροσκόποι και το κακοποιούν βάναυσα.
Από την μια μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που θέλουν να ευτελίσουν την αναμφισβήτητη πλέον αξία του ακόμα και ως αρωγού καλής υγείας, μα και από την άλλη μικροί και μεγάλοι εμπορευόμενοι του, που τάζουν χωρίς γνώση και προπάντων συνείδηση τα πάντα στους πάντες.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την σπορά της αμφιβολίας για τις δράσεις του σε όλους με πιθανό σήμερα τον κίνδυνο να μην το εμπιστεύεται σε μέλλοντα χρόνο κανείς.
Και ναι μεν τα οικονομικά συμφέροντα να τρίβουν άλλη τα χέρια τους που κέρδισαν άλλη μια μάχη ενάντια της φύσης, οι δε εμπορευόμενοι, αριβίστες ως συνήθως θα ασχοληθούν με κάτι άλλο χωρίς να χάνουν χρόνο.
«Τροφή»: Αν για κάποιον λόγο τα παραπάνω σας φαίνονται κάπως υπερβολικά, δεν χρειάζεται παρά να σας θυμίσω την… φραπελιά η οποία ΕΝΤΈΧΝΩΣ από οικονομικά συμφέροντα και «α-τέχνως» από τους ίδιους ή παρόμοιους τυχοδιώκτες, ξεφτιλίστηκε εντελώς, με αποτέλεσμα, ενώ έχει πραγματικά πολύ μεγάλη αξία, εμείς εδώ να μην του δίνουμε καμία σημασία, σε αντίθεση βέβαια με το εξωτερικό, όπου είναι ανάρπαστα τα φύλλα ελιάς και γενικά όλα τα ελαιοπαράγωγα: Το «θαύμα» της… ελιάς
Χυμός από φύλλα ελιάς!
Εσείς, συνεχίστε να την κοροϊδεύετε, έχουν αναλάβει οι Τούρκοι την «εργολαβία»: Η εκδίκηση της… φραπελιάς;
όπως και Παραμελημένο Ελληνικό προϊόν γίνεται ανάρπαστο στο εξωτερικό ως φάρμακο
Η πιστή μου για τις ευεργετικές δράσεις του πολυδύναμου Ganoderma Lucidum υπέρ της υγείας, της ευεξίας και της ομορφιάς του ανθρώπου με οδηγούν σήμερα να ανακεφαλαιώσω το επιστημονικό προφίλ του φράζοντας έτσι τους διαδρόμους της κάθε παραπληροφόρησης που ως γνωστό είναι το αίτιο κάθε κακού.
Αλήθειες και ψέματα ή αν το επιθυμείτε, ουσία και υπερβολές για το γανόδερμα διαμορφωμένες, έτσι όπως ενδεχομένως να θέλουν οι περισσότεροι να ακούσουν.
Υπερβολή ή ψέμα.
Συχνά αναφέρονται στο γανόδερμα, ως «ο βασιλιάς των βοτάνων».
Αλήθεια και επί της ουσίας.
Στα φαρμακευτικά φυσικά ιάματα δεν υπάρχουν βασιλιάδες, πρίγκιπες και ιπποκόμοι.
Όλα τους αποτελούν μια ενιαία ομάδα, γροθιά θα έλεγα όχι μόνο σε κάθε νόσημα που ταλανίζει τον άνθρωπο, αλλά και στην διατήρηση της καλής υγείας του.Ο συνδυασμός τους από έναν γνώστη θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα που κανένας βασιλιάς δεν μπορεί να το κάνει μόνος.
Το Γανόδερμα από την άλλη αποτελεί σίγουρα τον κορμό κάθε εναλλακτικής φυσικής θεραπείας ακόμα και σε σοβαρότατα νοσήματα, ακόμα και σε κάθε άλλη εναλλακτική θεραπεία μα πολύ περισσότερο και σε θεραπείες με φαρμακευτικά σκευάσματα.
Υπερβολή ή ψέμα.
Το Ganoderma Lucidum θα ρυθμίσει ΑΜΕΣΑ την χοληστερίνη, τα τριγλικερίδια, το ουρικό οξύ και όλες τις άλλες τιμές των εργαστηριακών αιματολογικών εξετάσεων.
Αλήθεια και επί της ουσίας.
Το Ganoderma Lucidum δεν διαθέτει κανένα μαγικό ραβδάκι όπου άμεσα θα μπορέσει να προσαρμόσει τον οργανισμό μας στις φυσιολογικές τιμές των αιματολογικών εξετάσεων όταν υπάρχει πρόβλημα.
Θέλει τον χρόνο του που είναι ανάλογος του μεγέθους του προβλήματος, της τοξικότητας του ασθενούς, του χρονικού διαστήματος που νοσεί και τέλος της σχέσης ηλικίας, βάρους και ύψους.
Πως κάποια χρονική στιγμή αυτό θα επιτευχθεί είναι γεγονός και κλινικά αποδεδειγμένο.
Θα τονίσω εδώ ιδιαίτερα ότι αυτό δεν το επιτυγχάνουν ούτε τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα που χορηγούνται ξέχωρα για την χοληστερίνη, ξέχωρα για την ουρία, ξέχωρα για τα τριγλυκερίδια κτλ. (Και δυστυχώς χορηγούνται εύκολα, μάλιστα ασχέτως με την επιβάρυνση που προκαλούν σε νεφρούς και ήπαρ καθώς και των γνωστών παρενεργειών που έχουν σε άλλες λειτουργίες του οργανισμού).
Το βέβαιο είναι ότι το γανόδερμα σε ένα άνθρωπο που το λαμβάνει συστηματικά, απλά για πρόληψη και καλή υγεία θα τον προστατεύσει κάθετα στο να μην νοσήσει ποτέ από τα προαναφερόμενα.
Δείτε και Στατίνες: Τα επικίνδυνα για την υγεία φάρμακα για την χοληστερίνη
Χοληστερίνη: Πότε είναι επικίνδυνη; ~ Δείκτης αθηρωμάτωσης
Τριγλυκερίδια: Θα ακούμε όλο και περισσότερο γι` αυτά.
Αυξημένα τριγλυκερίδια; 14 τρόποι να τα μειώσετε
Ουρικό Οξύ: Θεραπεύστε το φυσικά…
Υπερβολή ή ψέμα.
Το Ganoderma Lucidum θα ρυθμίσει ΑΜΕΣΑ τον διαβήτη και από τον πρώτο μήνα θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα.
Αλήθεια και επί της ουσίας.
Κανένα άμεσο αποτέλεσμα στην ουσιαστική ρύθμιση του διαβήτη δεν υπάρχει με το Ganoderma Lucidum.
Ο διαβήτης ως γνωστό χωρίζεται σε δυο τύπους..
Στον τύπο Α ή 1 το αποτέλεσμα θα είναι πιο μακροπρόθεσμο σε σχέση με τον διαβήτη τύπου Β ή 2.
Εκείνα που επιτυγχάνονται με το Ganoderma Lucidum και το καθιστούν επιβεβλημένο και μοναδικό και στους δυο τύπους διαβήτη είναι τα εξής:
  1. Σχετικά άμεσα η προστασία των αγγείων ως προς την σύνθεση και την απαιτούμενη ελαστικότητα τους.
  2. Σε ένα δεύτερο στάδιο που και αυτός θα εξαρτηθεί από την βαρύτητα του περιστατικού και την φυσική κατάσταση του ασθενούς, θα μειωθούν τα μεγάλα σκαμπανεβάσματα του σακχάρου στο αίμα στις υποχρεωτικές καθημερινές μετρήσεις. 
  3. Σε ένα τρίτο στάδιο θα διαπιστωθεί πως η γλυκοζιωμένη μπήκε στα φυσιολογικά επίπεδα.
  4. Τέλος σε τέταρτο στάδιο θα αρχίσει αργά, αργά η μείωση των χημικών φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων.
Αυτό που θα πρέπει ουσιαστικά οι πάσχοντες από διαβήτη να έχουν πάντα κατά νου είναι η ΑΜΕΣΗ στιβαρή προστασία που κάνει το γανόδερμα στο καρδιαγγειακότους σύστημα και δεν θα κινδυνεύσουν ποτέ από τις συνέπειες αυτής της ύπουλης ασθένειας. (Νεφρική ανεπάρκεια, τύφλωση, βαρηκοΐα, καρδιακά νοσήματα, διαβητικό πόδι κ.α.)
Όλα τα υπόλοιπα έπονται σίγουρα, όμως στον χρόνο τους.
Δείτε περισσότερα: Σακχαρώδης διαβήτης: Η ωρολογιακή βόμβα του οργανισμού και το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
και Οι Επικίνδυνες Διατροφικές Συμβουλές της Ιατρικής για τον Διαβήτη τύπου 2
Υπερβολή ή ψέμα.
Το Ganoderma Lucidum ρυθμίζει ΑΜΕΣΑ την υπέρταση.
Αλήθεια και επί της ουσίας.
Εκλαϊκευμένα ο λαός μας λέει ότι: «ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια».
Έτσι και η υπέρταση ως διάβολος έχει πολλές αιτίες και γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε υπάρχουν και αρκετές δεκάδες φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα με αντίστοιχα πολλές φαρμακευτικές ουσίες.Παρόλα αυτά οι υπερτασικοί το ξέρουν καλά πως δύσκολα έρχεται σε λογαριασμό από την μια αλλά και από την άλλη πάντα ζουν σε επαγρύπνηση.
Μέσα στο εύρος των ευεργετικών δράσεων του, που το γανόδερμα κλινικά έχει αποδείξει πως περιέχει, είναι και η αντιμετώπιση όλων σχεδόν των αιτιών τηςυπέρτασης αλλά ώσπου να τα επαναφέρει σε φυσιολογικά επίπεδα θέλει αρκετό χρόνο.
Εδώ αναγκαστικά θα κάνω μια επιβεβλημένη διευκρίνιση.
Τα χημικά φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα παρουσιάζουν μια σχετική αμεσότητα ως προς το αποτέλεσμα γιατί η έρευνα οδήγησε την δράση τους στο σύμπτωμα και ΌΧΙ στην αιτία.
Έτσι για παράδειγμα μια υπέρταση που οφείλεται στην κατακράτηση υγρών, χορηγούμε στον ασθενή ένα διουρητικό και έχει ναι μεν το άμεσο αποτέλεσμα, αλλά το αίτιο που δημιουργεί την κατακράτηση παραμένει ανενόχλητο.
Το Ganoderma Lucidum όμως, όπως και σχεδόν όλα τα φυσικά ιάματα, κάνει το τελείως αντίθετο.Καταπολεμά το αίτιο που δημιουργεί την κατακράτηση για να μην ξανά εμφανιστεί ποτέ, έτσι λοιπόν απλά σαφέστατα θέλει πολύ περισσότερο χρόνο. 
Δείτε ακόμη: Υπέρταση και Αλάτι, Μύθοι και Πραγματικότητες! 

Τα παντζάρια – το παντζαρόζουμο και η υπέρταση. 
12 θεραπείες από… σπίτι για να μειώσετε την πίεση 
«Τροφή»: Θεωρώ πως ότι και να επιλέξετε να κάνετε, εάν δεν είναι πλαισιωμένο με την ελάχιστη άσκηση, δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα: Πως επηρεάζει η άσκηση χοληστερίνη, πίεση & καρδιαγγειακό σύστημα
Υπερβολή ή ψέμα.
Το Ganoderma Lucidum θεραπεύει ΑΜΕΣΑ όλα τα αυτοάνοσα νοσήματα.
Αλήθεια και επί της ουσίας.
Ω θεέ μου, τι κομπογιαννιτισμός θα αναφωνήσω εν πλήρει συναισθήσει της ευθύνης των γραφομένων μου.
Τα αυτοάνοσα νοσήματα αφενός είναι πολλά και διαφορετικά στην ρίζα τους και την συμπτωματολογία και αφετέρου όλη η επιστημονική κοινότητα έχει πέσει με όλες τις δυνάμεις της πάνω τους και δεν έχει βγάλει άκρη.Θα βγάλει το γανόδερμα και έτσι με τόση ευκολία κάποιοι το αναφέρουν ως πανάκεια;
Ασφαλώς και ΟΧΙ πλην όμως κάποιες δράσεις που έχει το γανόδερμα σαφέστατα βοηθούν στην ανακούφιση των ασθενών γενικά, σε ορισμένα ανακόπτουν την εξέλιξη και κάποια τα αναχαιτίζουν πραγματικά.
Και για να γίνω πιο σαφής το Ganoderma Lucidum με τις 300 και πλέον ιαματικές και θρεπτικές του ουσίες, κλινικά έχει αποδείξει ότι, έχει:
I. Ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση (Φλεγμονή υπάρχει σε πολλά αυτοάνοσα νοσήματα όπως είναι η ρευματοειδής αρθρίτιδα και γενικότερα οι ρευματοπάθειες, η ψωρίαση, ησκλήρυνση κατά πλάκας στην έξαρση της, ο Ερυθηματώδης Λύκος, κ.α. )
Δείτε και Τι είναι φλεγμονή και ποιος ο ρόλος της στα αυτοάνοσα νοσήματα
II. Ισχυρή ενίσχυση του ανοσοποιητικού βοηθώντας το έτσι να επιδιορθώσει το λάθος του επιλεκτικά από την μια, αλλά παρεμποδίζοντας δυναμικά, από την άλλη την εξέλιξη του αυτοάνοσου.
Δείτε και Αυτοάνοσα νοσήματα, Διατροφή και Ανοσοποιητικό 
Αυτοάνοσα Νοσήματα: Ο Παραλογισμός του Ανοσοποιητικού συστήματος
III. Μοναδική ομαλοποίηση όλου του καρδιαγγειακού συστήματος έτσι ώστε τα υγιή κύτταρα να τρέφονται, αναπλάθονται και διατηρούνται σωστά.
Δείτε και Δεν σας κρύβω, κάναμε λάθος: Καρδιοχειρουργός αποκαλύπτει τις πραγματικές αιτίες των καρδιαγγειακών
IV. Ισχυρή αντιθρομβωτική δράση έτσι ώστε να μην υπάρχει σημείο του σώματος σε υπολειτουργία.
V. Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση έτσι ώστε να μην επιτρέπει στις τοξίνες να συσσωρευτούν και να επιβαρύνουν γενικότερα τον οργανισμό.
Δείτε Ο Ρόλος των Αντιοξειδωτικών Ουσιών
και Τι είναι, γιατί και κάθε πότε χρειάζεται να κάνουμε αποτοξίνωση
Όλες αυτές οι δράσεις λογικά συμβάλουν εν πρώτοις στην σταθεροποίηση του όποιου αυτοάνοσου νοσήματος και γιατί όχι στην αναχαίτιση ορισμένων εξ’ αυτών.
Το θέμα που τίθεται λοιπόν είναι ο κατάλληλος χειρισμός της εξατομικευμένης αγωγής με το Ganoderma Lucidum και ο συνδυασμός του με άλλα πιο ειδικευμένα φυσικά ιάματα για να έχει το τέλειο αποτέλεσμα πάντα στον χρόνο τους.
Δείτε και Γιατί τα αυτοάνοσα έχουν γίνει η κύρια αιτία χρόνιων ασθενειών
Αυτοάνοσα Νοσήματα: 7 πιθανά συμπτώματα που πρέπει να γνωρίζετε
Υπερβολή ή ψέμα.
Το Ganoderma Lucidum Θεραπεύει ΑΜΕΣΑ τον καρκίνο.
Αλήθεια και επί της ουσίας.
Όχι, έτσι γενικόλογα και επιπόλαια όπως αναφέρεται, το γανόδερμα δεν θεραπεύει τον καρκίνο μιας και ο καρκίνος είναι ένα κεφάλαιο που για να το καλύψεις πρέπει να γράψεις τόμους εγκυκλοπαίδειας και πιθανά θα σου ξεφύγουν κάποιες περιπτώσεις.
Το Ganoderma Lucidum συμβάλει μοναδικά στην ενίσχυση, ενδυνάμωση των υγιών κυττάρων παρεμποδίζοντας έτσι την διάσπαση των καρκινικών κυττάρων και κατά συνέπεια την μετάσταση τους.
Όμως αυτή η διαδικασία για να ολοκληρωθεί θα απαιτήσει χρόνο και ειδικευμένη δοσολογία ανάλογα της βαρύτητας του περιστατικού.
Σε έγκυρη διάγνωση πρωτοεμφανιζόμενης καρκινικής εστίας κλινικά έχει αποδείξει πολύ θετικά αποτελέσματα, όμως σε ένα μεταστατικό καρκίνο τελευταίου σταδίου δυστυχώς δεν θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο.
Η κλινική μου εμπειρία μου έχει δείξει πολύ θετικά στοιχεία στις γυναικολογικές νεοπλασίες και γενικότερα γυναικολογικούς όγκους, το ίδιο και στην υπερτροφία του προστάτη.
Σε έναν όμως διάσπαρτο του τελευταίου σταδίου δυστυχώς δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο.
Σε μια σφαιρικότερη τοποθέτηση με σιγουριά μπορώ αναφέρω πως οι ενταγμένοι ασθενείς με καρκίνο στην συστηματική Γανοθεραπεία είχαν πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής και καλύτερη αντίδραση στις χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες που χρειάστηκαν.
Δείτε και Τι Πρέπει Να Κάνεις Άμεσα Σε Περίπτωση Που Διαγνωστείς Με Καρκίνο
10 συμπτώματα που ίσως προειδοποιούν για καρκίνο!
Πεθαίνοντας για να ήξερα: Η χρυσοφόρος φλέβα που λέγεται καρκίνος
7 στρατηγικές κινήσεις ενάντια στον καρκίνο!
και Τι είναι ο Καρκίνος;
Συμπερασματικά:
– Δεν ονόμασα τυχαία το γανόδερμα άξονα κάθε θεραπείας και μοναδικό αρωγό υγείας, ευεξίας και ομορφιάς.
– Δεν το συμπεριλαμβάνω τυχαία σε κάθε θεραπευτική μου πρόταση σε όσους με εμπιστεύονται.
– Και σαφώς δεν το λαμβάνω τυχαία, ο ίδιος καθώς και όλη μου η οικογένεια, συστηματικά για πρόληψη.
Το Ganoderma Lucidum είναι ένα πολυδύναμο φυσικό ίαμα απαλλαγμένο από κάθε είδους παρενέργειες που υπερασπίζεται την υγεία, ανοίγει τους δρόμους πρόσληψης κάθε ιαματικής και θρεπτικής ουσίας συνεργαζόμενο αρμονικά με αυτές, συμβάλει στην ευεξία, παρά το άγχος και τις τοξίνες της καθημερινότητας και επίσης, διατηρώντας όλο το καρδιαγγειακό σύστημα σε νεανικότητα, χαρίζει ομορφιά.
Τέλος, για όλες τις προαναφερόμενες ομάδες νοσημάτων, το γανόδερμα, είναι ο απαραίτητος σύμμαχος και ανιχνευτής της εστίας του κακού.
Μπορεί πραγματικά να συμβάλει θετικά αρκεί να του δοθεί ο απαιτούμενος εύλογος χρόνος και ο χειρισμός του να γίνει από ειδικό.
«Τροφή»: Όλα τα παραπάνω, να έχετε υπόψιν, ισχύουν (σε γενικές γραμμές) για όλα τα φυσικά ιάματα. Γι` αυτό, σας εφιστώ την προσοχή σε οτιδήποτε ακούτε και διαβάζετε, γιατί υπάρχει πολύς τσαρλατανισμός στο αντικείμενο και το να μας ξεγελάσουν για ένα υλικό αγαθό, «πάει και έρχεται», αλλά το να ξεγελαστούμε για το ύψιστο αγαθό, την ΥΓΙΕΊΑ ΜΑΣ, οφείλουμε να ΜΗΝ το επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ!! Οπότε για να είστε σίγουροι, επαναλαμβάνω, ότι και να έχετε ακούσει, ότι και να έχετε διαβάσει, στην συνέχεια και ΠΡΙΝ χρησιμοποιήσετε το οτιδήποτε, ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΊΤΕ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ σε ΕΙΔΙΚΌ…
Εμείς στην «τροφή» χάρη στην συνεργασία μας με τον φαρμακοποιό, κο Κυριακού, έχουμε την τύχη να έχουμε τον κατάλληλο ακριβώς ειδικό που, μέσα από χρόνια μελέτης του εν λόγω ιάματος, μπορεί με απόλυτη ασφάλεια να μας δώσει τις κατάλληλες δοσολογίες και οδηγίες, για οτιδήποτε μπορεί να αντιμετωπίζουμε στην υγιεία μας.
Έτσι, για ότι σας συμβαίνει δεν έχετε παρά να κάνετε την παραγγελία σας εστο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com και όταν παραλάβετε, θα φροντίσουμε να σας καθοδηγήσουμε ΣΩΣΤΆ και ΥΠΕΎΘΥΝΑ, αλλά και να παρακολουθούμε από κοντά την υπόθεσή σας, έως ότου να βελτιωθεί σημαντικά.

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού – Φαρμακοποιός
bio365.blogspot.gr