Ο φαρμακοποιός προτείνει Γανόδερμα για 21 θέματα υγιείας


21 θέματα υγιείας και οι 21 προτάσεις/λύσεις τους από τα «προϊόντα της φύσης»
Ο φαρμακοποιός για όλα αυτά μαζί, μας προτείνει το: Γανόδερμα – Ganoderma και εξηγεί τους λόγους: 
Με την λήψη του, από τις πρώτες μέρες, θα αισθανθούμε τη διαφορά στον οργανισμό. Μετά από 4 μήνες σε γενικές εξετάσεις θα δούμε χειροπιαστά πλέων βελτιωμένα τα νούμερα.
Στους επόμενους 8 με 12 μήνες όλες οι λειτουργίες του οργανισμού επαναφέρονται σταδιακά σε φυσιολογικά επίπεδα. Κάθε οργανισμός έχει άλλες ανάγκες για αυτό το δοσολογικό σχήμα διαμορφώνεται ανάλογα την πάθηση ή απλά για ενέργεια και αποτοξίνωση.
Βασική προϋπόθεση για όλα αυτά είναι να καταναλώνουμε πιστοποιημένο γανόδερμα .Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές ποιότητες γανοδέρματος αγνώστου ποιότητας. Υπάρχουν 200 είδη γανοδέρματος η DXN γνωρίζει τα 6 πιο ιαματικά για τον οργανισμό μας και αυτά χρησιμοποιεί. Ο συνδυασμός ώριμου μανιταριού ganoderma RG (3 μηνών μανιτάρι) Με το μικκύλιο ganogeliun GL (18 ημερών μανιτάρι)
Όλα αυτά που αναφέρουμε δεν ισχύουν για το χύμα βότανο σε σακουλάκια που κυκλοφορεί τα αποτελέσματα για τον οργανισμό μας είναι αβέβαια.
Με χρήση πιστοποιημένου γανοδέρματος μπορείτε να έχετε: 
1. Απώλεια βάρους (αδυνάτισμα): Το μυκίλιο γανοδέρματος (ganoderma GL)
Βοηθάει στην άμεση αποβολή λίπους από τον οργανισμό και ενεργοποιεί το μεταβολισμό έχοντας καθημερινά, καλύτερες καύσεις.
Στην ενότητά μας «αδυνάτισμα«, θα βρείτε και άλλα θέματα και λύσεις για όμορφη σιλουέτα!
Φροντίστε όμως και: Συσφίξτε φυσικά το δέρμα σας μετά από απώλεια βάρους!
2. Χοληστερόλη: Το γανόδερμα περιέχει τριτερπένια που βοηθούν άμεσα, στη μείωση της χοληστερίνης στον οργανισμό. Επίσης βελτιώνει την αναλογία άμεσα καλής και κακής χοληστερόλης.
Δείτε και Χοληστερίνη: Πότε είναι επικίνδυνη; ~ Δείκτης αθηρωμάτωσης 
Χοληστερίνη, Καλή Υγεία και Πρόληψη.
3. Καρκίνος: το γανόδερμα ενισχύει το περίβλημα των καρκινικών κυττάρων με αποτέλεσμα να σταματάει το καρκίνο και σταδιακά να τον αποβάλει από τον οργανισμό.
Το ganoderma lucidum περιέχει πάνω από 150 αντιοξειδωτικά στοιχεία, πολυσακχαρίτες, οργανικό γερμάνιο και άλλα συστατικά που βοηθούν τον οργανισμό μας να αποβάλει τον καρκίνο και ενισχύει το ανοσοποιητικό (Περιέχει 4 – 6 φορές περισσότερο Γερμάνιο από το Ginseng).
Δείτε ακόμη: Τι είναι ο Καρκίνος; 
Και ένα από τα πιο ισχυρά αντικαρκινικά όπλα της Φύσης: ΓΚΡΑΒΙΌΛΑ – GRAVIOLA: Ο εξολοθρευτής του καρκίνου!
4. Αυτοάνοσα νοσήματα: είναι ασθένειες που προκύπτουν γιατί το σώμα μας επιτίθεται και καταστρέφει τα δικά του κύτταρα και όργανα. Το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τον οργανισμό μας. Καταναλώνοντας καθημερινά πιστοποιημένο βότανο reishi, αδρανοποιεί την πάθηση (κοιμίζει το αυτοάνοσο νόσημα ) το γανόδερμα περιέχει πολυσακχαρίτες καταπολεμώντας πληθώρα αυτοάνοσων νοσημάτων.
Δείτε: Αυτοάνοσα Νοσήματα: 7 πιθανά συμπτώματα που πρέπει να γνωρίζετε 
Αυτοάνοσα νοσήματα, Διατροφή και Ανοσοποιητικό
Εξαιρετικά σε ορισμένα αυτοάνοσα, λειτουργεί και ένα ακόμη δυνατό μανιτάρι: Το φάρμακο για την σκλήρυνση κατά πλάκας είναι 100% φυσικό και η απάτη της ιατρικής
5. Σακχαρώδης Διαβήτης: Το γανόδερμα αποτελείται κυρίως από τριτερπενοειδή (Γανοντερικό οξύ, Λουσιντεμικό οξύ, Μεθυλο-γανοντερικό οξύ), Πολυσακχαρίτες (GLP-(L) 1, GLP-(L) 2), Νουκλεοτίδια, Στερόλες (Εργοστερόλη, Υπεροξείδιο εργοστερόλης κ.α.), Στεροειδή, Λιπαρά οξέα, Πρωτεΐνες / Πεπτίδια και Ιχνοστοιχεία. Μελέτες έδειξαν ότι οι υδατοδιαλυτοί πολυσακχαρίτες και ειδικά οι β-D-γλυκάνες είναι τα πιο δραστικά συστατικά. Και βοηθούν άμεσα στην πρόληψη αλλά και σταδιακή βελτίωση σε άτομα που πάσχουν από διαβήτη.
Δείτε περισσότερα: Σακχαρώδης διαβήτης: Η ωρολογιακή βόμβα του οργανισμού
6. Ημικρανία: το Ganoderma βοηθάει άμεσα το νευρικό μας σύστημα με ισχυρή αποτοξίνωση, καλύτερη κυκλοφορία στο αίμα, σε συνδυασμό με τα ιαματικά θρεπτικά συστατικά που περιέχει, έχουμε άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα στις ημικρανίες.
Δείτε ακόμη: Αντιμετωπίστε τις ημικρανίες εναλλακτικά!
7. Αλτσχάιμερ: Το βότανο ganoderma βοηθάει άμεσα και αναζωογονεί τον οργανισμό θωρακίζοντας και τον εγκέφαλο. Μειώνει επίσης την ακετυλοχολίνη στον εγκέφαλο, για την οποία ερευνητές ανακάλυψαν ότι είναι η αιτία για το Αλτσχάιμερ.
Δείτε ακόμη: Μνήμη και διατροφή/Πρόληψη Αλτσχάιμερ.
8. Αλλεργίες: το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο λόγω των τριτερπενίων βοηθάει άμεσα τον οργανισμό μας να αντιμετωπίσει τυχόν εποχιακές αλλεργίες που μας ταλαιπωρούν Διώχνει τις αλλεργίες λόγω των αντιγόνων, επειδή αναστέλλει την απελευθέρωση ισταμίνης από τα κύτταρα.
Δείτε ακόμη: Φυσικά αντισταμινικά και εναλλακτικές προσεγγίσεις των αλλεργιών
9. Ζάχαρο – Πάγκρεας: καταναλώνοντας πιστοποιημένο βότανο γανόδερμα έχουμε αποτελέσματα στο ζάχαρο, το reishi περιέχει πολυσακχαρίτες και η καθημερινή του κατανάλωση βοηθάει στη σταδιακή μείωση του ζαχάρου στο αίμα, έτσι ισορροπεί την λειτουργία του παγκρέατος
Δείτε και: Τρόποι για να ρυθμίσετε το ζάχαρο σας φυσικά
10. Εθισμός σε ουσίες: το γανόδερμα περιέχει πάνω από 150 αντιοξειδωτικά στοιχεία που βοηθούν άμεσα τον οργανισμό μας σε χρόνιο εθισμό από ουσίες, ποτό κτλ περιέχει οργανικό γερμάνιο βοηθώντας να καθαρίσει ο οργανισμός
11. Ενέργεια: το μικκύλιο του γανοδέρματος (ganoderma GL) τονώνει την κυκλοφορία βοηθάει τουςπνεύμονες, αναζωογονεί τον οργανισμό δίνοντας μας ενέργεια που θα την αισθανθούμε από τις πρώτες 48 ώρες οξυγονώνει τα κύτταρα του οργανισμού και βελτιώνει σταδιακά όλες τις λειτουργίες του οργανισμού
Δείτε ακόμη: 5 απλές κινήσεις που θα σας χαρίσουν extra ενέργεια!
12. Παχυσαρκία: Το βότανο γανόδερμα λόγω των φυσικών αντιοξειδωτικών στοιχείων που περιέχει βοηθάει άμεσα στην αποβολή του περιττού λίπους από τα ζωτικά όργανα του οργανισμού μας, βοηθώντας στη καλύτερη λειτουργία του.
Δείτε: Ο Βασικός Υπαίτιος πίσω από την Χοληστερίνη την Παχυσαρκία και τη Χρόνια Κόπωση!
13. Καρδιά: το ganoderma lucidum βοηθάει στη καλή κυκλοφορία του αίματος βελτιώνοντας και προλαμβάνοντας αρκετές καρδιακές παθήσεις (εμφράγματα κτλ) με την ισχυρή αποτοξίνωση που προσφέρει καθαρίζει και ενδυναμώνει τον οργανισμό. Μειώνει την πήξη του αίματος, ενισχύει το καρδιακό σύστημα.
Δείτε: Πως προειδοποιεί η καρδιά; Όλα όσα πρέπει να προσέχετε 
και 17 ωφέλιμες τροφές για την υγεία της καρδιάς!
14. Προβλήματα Ύπνου: Το Γανόδερμα, βελτιώνει την τάση των νεύρων, νεύρωση, αϋπνία. Το Reishi (γανόδερμα) συστήνεται τόσο από τους Κινέζους όσο και από τους Γιαπωνέζους βοτανολόγους ως φάρμακο για την αϋπνία, καθώς επίσης και για ένα μεγάλο αριθμό νευρολογικών διαταραχών.
Δείτε: Πώς ο ύπνος μας προειδοποιεί για τα προβλήματα υγείας μας 
και Αϋπνία: Καταπολεμήστε την με την διατροφή και τα κατάλληλα βότανα!
15. Ενίσχυση Ανοσοποιητικού συστήματος: Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι οι υδατοδιαλυτοί πολυσακχαρίτες και ειδικά οι β – D – γλυκάνες είναι τα πιο δραστικά συστατικά, που καταστρέφουν τους ιούς, και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Βελτιώνει, επίσης το ανοσοποιητικό, ενισχύοντας το σύστημα μονοπύρηνων – φαγοκυττάρων, τη χημική και κυτταρική ανοσία, δρα στο τοάσθμα, σε δερματίτιδες, σε βρογχίτιδα, σε ρευματισμούς, σε επιπεφυκίτιδα.
Δείτε πόσο σημαντικό είναι ένα ισχυρό ανοσοποιητικό: Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα! 
Οπότε: Ανοσοποιητικό σύστημα…ας το θωρακίσουμε!
16. Ισχυρή Αποτοξίνωση: Είναι διουρητικόαντιβηχικό – αποχρεμπτικό, αποτοξινωτικό, αιμοκαθαρτικό, [αυξάνει την ποσότητα του οξυγόνου που απορροφάται από αίμα 1.5 φορά].
Δείτε και: Μέθοδοι καθαρισμού οργάνων και η σειρά που είναι καλύτερο να γίνονται
Και μάθετε πόσο σημαντική είναι η δράση του στο αίμα: Η υγιεία είναι στο αίμα μας!
17. Μεταβολισμός: Βοηθά τον μεταβολισμό και δεν επιτρέπει τον εκφυλισμό των ιστών.
Δείτε: Τι είναι ο μεταβολισμός και γιατί πρέπει να τον παρακολουθούμε με σχολαστικότητα;
18. Καταπολεμά την ανορεξία, την έλλειψη ενέργειας, την αδυναμία, δρα σε ψυχιατρικές – νευρολογικές παθήσεις.
Δείτε: Βότανα τόνωσης του οργανισμού!
19. Προστατεύει το συκώτι: Προστατεύει τις ηπατικές λειτουργίες, θεραπεύει την ηπατίτιδα τύπου Β, και συντελεί στην θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 (T2DM), με τη μείωση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.
Το συκώτι είναι ένα από τα κυριότερα όργανα του σώματός μας και έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε το υγιές συκώτι είναι δείκτης της καθολικής μας υγιείας: Το συκώτι μας, μας εξομολογείται και μας συμβουλεύει… 
Εξαιρετική δουλειά στην αποτοξίνωση και προστασία του ήπατος κάνει και τογαϊδουράγκαθοΓαϊδουράγκαθο Milk Thistle – Ιδιότητες
20. Μεταστάσεις: Εμποδίζει την εξάπλωση σε επιθετικής μορφής καρκίνο, μειώνει τους καρκινικούς πόνους, αποτρέπει τον θάνατο από εμβολισμό, μειώνει τους θρόμβους [η Αδενοσίνη μειώνει την γωνίωση των αιμοπεταλίων, διαλύει τους θρόμβους, και αποτρέπει την δημιουργία τους], και βοηθά στις αρνητικές επιπτώσεις της χημειοθεραπείας.
21. Προσαρμογόνο: Το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο γανόδερμα (Ganoderma Lucidum) εδώ και 6 χρόνια στην Ελλάδα πιστοποιημένο από ΕΟΦ τα οφέλη για τον οργανισμό μας είναι πολλά!
Είναι στην κορυφή της λίστας των προσαρμογόνων, δηλαδή επιφέρει την ισορροπία, π.χ. αυξάνει τηναρτηριακή πιεση σε υποτασικούς και την μειώνει σε υπερτασικούς, το ίδιο συμβαίνει με την χοληστερόλη.
Δρα επίσης στην ενδοκρινική ισορροπία, βελτιώνοντας την λειτουργία του φλοιού των επινεφριδίων.
Δείτε: Σημάδια ότι οι ορμόνες σας δεν είναι σε ισορροπία – Τι να κάνετε 
Για το θέμα αυτό έχουμε και έναν ακόμη, πολύ ισχυρό σύμμαχο: Maca (μάκα): Ορμονική ισορροπία – Ευεξία του αναπαραγωγικού συστήματος! 
Το άρθρο επιμελήθηκε ο φαρμακοποιός Γώργος Ερισιάνος Κυριακού, για τα Προϊόντα της Φύσης
Η «τροφή», λοιπόν, σε συνεργασία με τον κο Κυριακού, έχει καταφέρει να σας εξασφαλίσει αρίστης ποιότητος γανόδερμα 100% οργανικό, σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή για τους φίλους της που ενδιαφέρονται. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και συμβουλές, επικοινωνήστε στο life@proionta-tis-fisis.com
Για άμεσα αποτελέσματα καλό είναι να συμβουλευτούμε γανοθεραπευτή και να καταναλώνουμε πιστοποιημένο προϊόν 
Παρέχουμε δωρεάν ενημέρωση για το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο 
επίσης με τυχόν παραγγελία σας παρέχουμε υποστήριξη από εναλλακτικό θεραπευτή 
και τέλος ….
αν είστε ιατρός/θεραπευτής ενημερωθείτε για την γανοθεραπεία στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com