ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ «εγκεκριμένος» ο έμπολα. Η λύση για τη «ΣΩΤΗΡΙΑ» του πλανήτη!

Η έξαρση του ιού Έμπολα αυτό το χρονικό διάστημα στον κόσμο μας, μου θύμισε την υποσημείωση/βιβλιογραφική αναφορά 586 Β που έχω βάλει στο βιβλίο μου (από το 2009), και αποφάσισα να παραθέσω όλο το άρθρο από το οποίο πήρα το απόσπασμα.
Είναι άκρως ενδιαφέρον… (Σημ. Α. Α.)
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΓΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ NEXUS HELLAS
Στο ετήσιο Συνέδριο της Ακαδημίας Επιστημών που διοργανώθηκε πρόσφατα στο Τέξας των ΗΠΑ, ο βραβευμένος ως «Επιστήμονας της Χρονιάς» για το 2006, δρ. Έρικ Πιάνκα,
πρότεινε ως αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού την εξόντωση του 90% των κατοίκων του πλανήτη με τον ιό Ebola Reston.
Ωστόσο, όσο τρομακτικές κι αν ήταν οι προτάσεις του «έγκριτου» καθηγητή, πιο τρομακτικό ήταν το γεγονός ότι οι σύνεδροι (κορυφαίοι ακαδημαϊκοί και επιστήμονες) τον χειροκροτούσαν επί ώρα όρθιοι, με μεγάλο ενθουσιασμό…
«Με αερόβιο Έμπολα, έχουμε θνησιμότητα 90% στους ανθρώπους. Σκοτώνοντας ανθρώπους.
Σκεφτείτε το…».
Δρ. Έρικ Πιάνκα, καθηγητής Ζωολογίας στο Τμήμα Εξελικτικής Βιολογίας του πανεπιστημίου του Τέξας

H ιδεολογία του θανάτου
Δεν είναι η πρώτη φορά που τα σχέδια των «ολίγων και εκλεκτών» για μαζική εξόντωση πληθυσμών βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Ωστόσο, τα όσα ειπώθηκαν το απόγευμα της 5ης Μαρτίου 2006 στο 109ο ετήσιο Συνέδριο της Ακαδημίας Επιστημών στο Tέξας των HΠA (πανεπιστήμιο Lamar, 3-5 Μαρτίου 2006) υπήρξαν άκρως ανησυχητικά για το μέλλον του πλανήτη – παρά τον ενθουσιασμό και την… αισιοδοξία των συνέδρων.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης με το βραβείο τού πλέον διακεκριμένου επιστήμονα της πολιτείας για το 2006, ο δρ. Έρικ Πιάνκα (Eric R. Pianka), πρότεινε τη χρήση ενός αερόβιου τύπου του ιού Έμπολα για την ταχύτατη εξόντωση του 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, προκειμένου να… «σωθεί ο πλανήτης»!
Το εν λόγω Συνέδριο ήταν μια από εκείνες τις κλειστού χαρακτήρα εκδηλώσεις, στις οποίες σύσσωμα τα μέλη των τοπικών και εθνικών Αμερικανικών Ακαδημαϊκών Κοινοτήτων (πανεπιστημιακοί, επιστημονικοί ερευνητές και «επίλεκτοι» φοιτητές) συγκεντρώνονται για να ανταλλάξουν απόψεις και να χαράξουν κοινές πολιτικές πάνω σε ζητήματα τόσο των επιμέρους επιστημών τους, όσο και της τρέχουσας κοινωνικής και πολιτικής επικαιρότητας.

Διαβάστε περισσότερα, πατώντας εδώ!