Χυμός σέλινου για την απώλεια βάρους!

Οι περισσότερες γυναίκες που ποθούν να έχουν γρήγορα μια λεπτή φιγούρα, γνωρίζουν τα οφέλη από σέλινο. Το προϊόν αυτό παρέχει το σώμα σας με τις απαραίτητες βιταμίνες που συμβάλλουν στην αποτελεσματική απώλεια βάρους χωρίς κίνδυνο για την υγεία σας, και παρέχει μόνο μια θετική επίδραση στο σώμα σας. Το παρόν άρθρο αφιερώνεται ειδικά με στη μέθοδο χρήσης του χυμού σέλινου, καθώς και πώς να τον προετοιμάσετε.

Όλοι γνωρίζουν ότι η παχυσαρκία σημαίνει πρώτα απ' όλα περίσσεια υγρών στο σώμα, και το σέλινο, λόγω των φυσικών ιδιοτήτων του, έχει διουρητικές ιδιότητες, οι οποίες είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο αποτελεσματικός ο χυμός του. Ακριβώς επειδή βοηθά το σώμα σας να αποσύρει όλες τις επιβλαβείς ουσίες, αυξάνει τον τόνο του και ομαλοποιεί την διαδικασίας ανάκτησης των οξέων.


Πώς μπορώ να το κάνω 

Για αποτελεσματικότερη χρήση, χρησιμοποιήστε αποχυμωτή. Απλά πρέπει να γνωρίζετε ότι πρέπει τον φρέσκο ​​χυμό να τον πιείτε αμέσως μετά την παρασκευή του.

Πώς μπορώ να τον χρησιμοποιήσω
Για να χάσετε άμεσα μερικά κιλά, αρκεί τίποτα περισσότερο από το να καταναλώνετε ένα ποτήρι, περίπου 30 λεπτά πριν από τη λήψη τροφής. Διευκολύνει τη διαδικασία της πέψης του στομάχου, που τελικά θα έχει γενικότερη θετική επίδραση στο σώμα σας. 

Εάν θέλετε να συνδυάστε τον χυμό σέλινο με άλλους χυμούς.
1. Παντζάρια, σέλινο και καρότο. Αναλογίες: 3:05:08 
2. Λάχανο, σέλινο, καρότο. Αναλογίες: 4:05:01
3. Ραπανάκι, σέλινο, καρότα. αναλογίες: 3:05:08 

Αντενδείξεις για τον χυμό σέλινου. 
Οι άνθρωποι που έχουν ασθενή γαστρεντερικό σωλήνα ή ουρογεννητικό σύστημα, καθώς και πολύ αδύναμοι, δεν συνιστάται να πιείτε τον χυμό.

Πάντα να είστε προσεκτικοί, όμορφοι και χαριτωμένοι!
Στην ενότητά μας "αδυνάτισμα", θα βρείτε και άλλα θέματα και λύσεις για όμορφη σιλουέτα!
Και στην ενότητά μας "χυμοί", θα βρείτε πληροφορίες και ιδιότητες άλλων χυμών και αρκετές συνταγές που προασπίζουν την υγιεία μας!

Το είδα: dwt.ntroi.info