Εμβόλια. Ολοι μας είμαστε πειραματόζωα, μόνο που ο καθένας απο εμάς συμμετέχει σε διαφορετικό πείραμα.


«Ἐὰν δὲν ἐμβολιαστεῖτε θὰ πεθάνετε»
Μὰ κι ἐὰν ἐμβολαιστεῖτε πάλι θὰ πεθάνετε!!!
Ἐὰν ἐμβολιαστεῖτε θὰ γίνετε ταὐτοχρόνως καὶ πειραματόζωα.
Μὰ κι ἐὰν δὲν ἐμβολιαστεῖτε, πάλι πειραματόζωα θὰ γίνετε.
Ἐὰν ἐμβολαιστεῖτε δὲν θὰ πεθάνετε ἀπὸ αὐτούς, τοὺς πέντε ἤ δέκα ἤ ἐκατὸ λόγους.
Ναί, ἀλλὰ ἐὰν ἐμβολιαστεῖτε θὰ πεθάνετε ἀπὸ αὐτοὺς τοὺς πενήντα ἤ ἐκατὸ ἤ χιλίους λόγους.

Τί θέλω νά πῶ;
Στὴν Ἀφρικὴ τὰ πειραματόζωα εἶναι ὅλος ὁ πληθυσμός. Ἐκατομμύρια ἐπὶ ἐκατομμυρίων.
Στὴν Εὐρώπη ὅμως; Στήν Ἀμερική; Στήν Ἀσία; Στήν Ὠκεανία;
Μὴν σκᾶτε! Ὅλοι πειραματόζωα εἴμαστε. Μόνον ποὺ ὁ κάθε ἕνας ἀπὸ ἐμᾶς συμμετέχει σὲ διαφορετικὸ πείραμα. Ἄλλος γιὰ παράδειγμα συμμετέχει στὸ πείραμα τῆς πανούκλας, ἄλλος τῆς γρίπης κι ἄλλος στὸ πείραμα τῆς παρανοίας ποὺ δημιουργεῖ ζόμπι. (Ὅπως στὴν Οὐγκάντα.)

Τὰ ἀγγουράκια τὴν μία, τὰ τοματάκια τὴν ἄλλην, τὰ ἀλογίσια κρέατα τὴν παράλλη…
Πειράματα, πειράματα, πειράματα.
Πειράματα γενετικῆς, βιολογικῶν καὶ χημικῶν ὅπλων, ἀντιδράσεως πληθυσμῶν, ἀνθεκτικότητός τους, ἀντοχῆς τους κι ἀνοχῆς τους…
Ὅλα τὰ ἔχουν προφτάσῃ!

Μὰ ὅλα!
Οι κάτοικοι της Γεωργίας, πιθανόν να έχουν γίνει αντικείμενο επικίνδυνων πειραμάτων με ιούς
Ο λαός της Γεωργίας βρίσκεται σε κίνδυνο. Αυτή την συγκονιστική δήλωσε έκανε ο πρώην Αμερικανός σύμβουλος του Πρόεδρου της Γεωργίας και δημοσιογράφος Τζέφρι Σίλβερμαν. 
m.ruvr.ru/download/
Σύμφωνα με τα στοιχεία του, σε εργαστήριο στα περίχωρα της Τιφλίδας αναπτύσσονται επικίνδυνοι ιοί, τους οποίους μετά δοκιμάζουν πάνω στους ντόπιους κατοίκους. Σχετικές λεπτομέριες περιέχονται στο σημερινό ρεπορτάζ του ανταποκριτή μας στη Γεωργία Μπορίς Μουράσκιν.
Το εργαστήριο στα περίχωρα της Τιφλίδας φέρει την επωνυμία του αμερικανού γερουσιαστή Ρίτσαρντ Λούγκαρ. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού το άνοιξαν με τη συνδρομή της αμερικανικής κυβέρνησης. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, σ΄αυτό το εργαστήριο μελετούν τη γενετική των μικροβίων και των ιών. Ωστόσο ο πρώην σύμβουλος του Πρόεδρου της Γεωργίας Τζέφρι Σίλβερμαν είναι πεπεισμένος ότι στο εργαστήριο αυτό δεν μελετούν απλώς τους ιούς, αλλά και δημιουργούν νέους:

- Αυτό το εργαστήριο είχε κατασκευαστεί με δαπάνες του Υπουργείου Άμυνας. Συγκεκριμένα έχει κοστίσει 50 εκατ. δολάρια. Ο στόχος του ήταν η μελέτη των βιολογικών όπλων. Και αυτό το εργαστήριο βρίσκεται εδώ, γιατί είναι επικίνδυνο να διατηρείται στις ΗΠΑ.΄

Ας υπενθυμίσουμε ότι την περίοδο από το 2001 έως και το 2003 ο Σίλβερμαν βοηθούσε το Μιχαήλ Σαακασβίλη στην προεκλογική εκστρατεία. Όμως αργότερα οι δρόμοι τους χώρισαν.
Η τελευταία δήλωση του πρώην προεδρικού συμβούλου ότι οι κάτοικοι της Γεωργίας έγιναν αντικείμενο επικίνδυνων πειραμάτων αποτελεί σήμερα σ΄αυτή τη χώρα ένα από τα πιο πολυσυζητούμενα νέα. Κατα την άποψή του, δεν αποκλείεται ότι ακριβώς στα πειράματα με τους ιούς οφείλεται η διάδοση στη χώρα τέτοιων επικίνδυνων ασθενειών, όπως η γρίπη των χοίρων και η ιλαρά.

Πάντως, ο Υποδιευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων Παάτα Ιμνάτζε λέει ότι η αύξηση της νοσηρότητας δεν έχει καμιά σχέση με την ύπαρξη του εργαστηρίου:

- Σήμερα ασθενούν πολλοί ενήλικες, διότι δεν έχουν ανοσία. Ήδη το 2008 είχαμε προγραμματίσει μαζική εκστρατεία εμβολιασμού. Συγκεκριμένα τότε προγραμματιζόταν ο εμβολιασμός ενός εκατομμυρίου ατόμων. Όμως εμβολιάστηκαν μόνο 500 χιλιάδες. Γι΄αυτό σήμερα βλέπουμε τις συνέπειες.

Η γεωργιανή κυβέρνηση χαρακτήρισε ως φαντασιοπληξίες τις δηλώσεις περί μυστικών ερευνών. Το μέλος της Βουλής της Γεωργίας Ιρίνα Ιμερλισβίλι λέει ότι το εργοστάσιο στα περίχωρα της Τιφλίδας είναι ερευνητικό Ινστιτούτο και όχι τμήμα βιολογικών όπλων του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ:

- Αυτό το εργαστήριο είχε ανοίξει επί προεδρίας Μιχαήλ Σαακασβίλη. Στην τελετή των εγκαινίων του ήταν παρών και ο ίδιος. Βέβαια, σε όλους είναι γνωστό ότι ο Σαακασβίλη δεν αγαπά το λαό του και του αρέσει να τον χρησιμοποιεί σαν πειραματόζωο. Ωστόσο νομίζω ότι αυτή η περίπτωση είναι διαφορετική.

Η σκανδαλώδης δήλωση του πρώην συμβούλου του Πρόεδρου προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί με οτιδήποτε. Η είσοδος αγνώστων στο χώρο του εργαστηρίου απαγορεύεται αυστηρά. Οι ίδιοι οι υπάλληλοι περνούν στο κτίριο μετά από μερικά στάδια ελέγχου. Όμως ο Σίλβερμαν είναι πρόθυμος να προχωρήσει μέχρι το τέλος. Και ήδη υποσχέθηκε στο αμέσως προσεχές μέλλον να αποκαλύψει στους Γεωργιανούς όλη την αλήθεια για τον ηγέτη τους.

ἡ φωνὴ τῆς Ῥωσσίας

Κι ἐμεῖς;
Ἐμεῖς γιὰ τὴν ὥρα τοὺς ἐπιτρέπουμε νὰ ὑπάρχουν.
Πρέπει μὲ κάθε τρόπο νὰ ἀναπτύξουν ὅλα τὰ ὅπλα τους καὶ νὰ αἰσθανθοῦν ἀσφαλεῖς.
Μόνον τότε πρέπει νὰ ἀναλάβουμε οὐσιαστικὴ δράσι.
Ἔως τότε… τοὺς ἐπιτρέπουμε νὰ μποῦν ἁπλῶς στὰ στενὰ τῶν συγχρόνων Δερβενακίων.

Στην ενότητά μας, "εμβόλια", μπορείτε να βρείτε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες ώστε να τις διασταυρώσετε και να αποφασίσετε το καλλίτερο για εσάς και την οικογένειά σας!

Φιλονόη.
Το είδα: fytro.wordpress.com/