Αντιοξειδωτικό ρόφημα με ρόδι για αποτοξίνωση!

Ο χυμός του ροδιού είναι ένα απο τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά σε όλο τον κόσμο. Μελέτες δείχνουν ότι ο χυμός ροδιού περιέχει τρεις διαφορετικές αντιοξειδωτικές ουσίες όπως τανίνες, ανθοκυανίνες, ελλαγικό οξύ από ό,τι άλλα γνωστά αντιοξειδωτικά ροφήματα. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, φυλλικό οξύ, σίδηρο, φυτικές ίνες και κάλιο. Το πράσινο τσάι και το ρόδι περιέχουν ισχυρά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στη καταπολέμηση των ασθενειών, στην πρόληψη του καρκίνου και στη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης. Το ρόφημα με ρόδι και πράσινο τσάι βοηθάει στη αποτοξίνωση του οργανισμού και στη μείωση του σωματικού βάρους. Το ρόφημα μπορείτε να το πίνετε συνοδευτικά σε κάθε δίαιτα που ακολουθείτε. 


Υλικά

Εκτέλεση 
Ετοιμάζουμε το πράσινο τσάι. Βράζουμε το νερό και στη συνέχεια προσθέτουμε το πράσινο τσάι. Αφαιρούμε τα φακελάκια τσαγιού ή αν έχουμε προσθέσει αποξηραμένο το στραγγίζουμε σε μια τσαγιέρα και στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό ρόδι, το χυμό πορτοκάλι, το χυμό από μισό λεμόνι, το μέλι, το ξύλο κανέλας και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε ζεστό ή κρύο. Το αντιοξειδωτικό ρόφημα με ρόδι διατηρείται στο ψυγείο μέχρι και 3 ημέρες. 
(Πρότασις "τροφής": Καλλίτερα να βράσετε για 10 λεπτά το ξυλαράκι της κανέλας και αφού το βγάλετε από την φωτιά ρίξτε το τσάι, αφήστε άλλα 10΄, στραγγίστε και συνεχίστε την διαδικασία όπως περιγράφεται!)

Στην ενότητά μας, "Αποτοξίνωσις", θα βρείτε πολλές συμβουλές, τρόπους και συνταγές να απομακρύνετε τις βλαβερές τοξίνες από τον οργανισμό σας!

Στην ενότητά μας "ροφήματα", θα βρείτε αρκετές ακόμη συνταγές και πρωτότυπες ιδέες, που τέρπουν και ωφελούν την υγιεία μας!!

Και στην ενότητά μας "χυμοί", θα βρείτε πληροφορίες και ιδιότητες άλλων χυμών και αρκετές συνταγές που επίσης προασπίζουν την υγιεία μας!