Τελικώς μήπως η Coca Cola είναι χρήσιμη;

Προσωπικῶς ἔχω νὰ τὴν ἀγγίξω ἐδῶ καὶ πάρα πάρα πολλὰ χρόνια. 
(Σχόλιο τροφής: Εγώ από την άλλη, δεν την έχω αγγίξει ποτέ! Για πολύ καλή μου τύχη, όταν σε νεαρή ηλικία την δοκίμασα, την βρήκα αηδιαστικά γλυκιά… Έκτοτε ούτε καν μπήκα στην διαδικασία, έστω να δοκιμάσω κάποιο από τα παρόμοια σκευάσματα)
Ἀλλὰ περὶ ὀρέξεως …κολοκυθόπιττα!
Πάντως αὐτὰ τὰ περὶ τῆς σωστῆς χρήσεώς της, πράγματι ἰσχύουν.
Μποροῦμε νὰ τὴν χρησιμοποιήσουμε γιὰ καθαριστικό. Ἤ γιὰ τὴν λεκάνη τοῦ ἀποχωρητηρίου. Ἤ ὅπως τὰ ἀμερικανὰ παιδιὰ τῆς ἀστυνομίας γιὰ νὰ καθαρίσουμε αἵματα ἀπὸ τὴν ἄσφαλτο. 
Ὅλα τὰ ὑπόλοιπα, ποὺ ἀναφέρονται στὸ παρακάτω κείμενον εἶναι δευτερεύοντα!!!
Κατ’ ἐμέ, στοὺς δύσκολους λεκέδες μόνον κόκα κόλα. Τίποτα καλλίτερο!!!
Φιλονόη. 

12 «μυστικά» που δεν ξέρετε για την Coca Cola!
Και θέλετε να τα μάθετε!

Πολλοί μύθοι και αλήθειες κρύβονται πίσω από την Coca Cola, που έχει γίνει κατά καιρούς αντικείμενο συζητήσεων για την παρασκευή της και τις ουσίες που περιέχει στη σύνθεσή της, οι οποίοι παρόλα αυτά την ταξίδεψαν από ένα μικρό φαρμακείο στην Ατλάντα -όπου δημιουργήθηκε- σε πάνω από 200 χώρες του κόσμου!

1. Είναι η πιο αναγνωρίσιμη λέξη στον κόσμο μετά τη λέξη «OK».

2. Εφευρέθηκε από τον John Pemberton αρχικά για τη θεραπεία των πονοκεφάλων και το αυθεντικό αντίγραφο της συνταγής βρίσκεται ασφαλισμένο στην τράπεζα «SunTrust Bank» στην Ατλάντα από το 1919.

3. Σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ οι αστυνομικοί έχουν στο περιπολικό δύο γαλόνια Coca Cola για να καθαρίζουν τα αίματα από τους δρόμους μετά από ένα δυστύχημα.

4. Η παραγωγή της Coca Cola είναι ίση με τη παραγωγή νερού στους Καταρράκτες του Νιαγάρα, δηλαδή περίπου 1,5 εκατ. λίτρα ανά δευτερόλεπτο.

5. Σερβίρεται και ζεστή (όπως ο καφές) σε διάφορες χώρες του κόσμου.

6. Περιείχε κοκαΐνη μέχρι το 1905, η οποία εχρησιμοποιείτο νόμιμα εκείνη την εποχή (τέλη 19ου-αρχές 20ού αι.) ως αναλγητικό φάρμακο, αφού η πρώτη χρήση της Coca Cola ήταν φαρμακευτική. Στις αρχές του 20ού αι. η κοκαΐνη αντικαταστάθηκε από την καφεΐνη.

7. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό της τουαλέτας (το κιτρικό οξύ καθαρίζει ότι έχει μείνει πάνω σε υαλώδη αντικείμενα), την αφαίρεση του λίπους αλλά και για να λασκάρετε τις σκουριασμένες βίδες.

8. Αποτελεί άριστο καταπραϋντικό στα τσιμπημάτων μεδουσών.

9. Περισσότερες από 15.000 Coca Cola, όλων των τύπων, καταναλώνονται σε όλον τον κόσμο κάθε δευτερόλεπτο.

10. Λίγη Coca Cola στο μαγείρεμα του χοιρινού, κάνει το κρέας τρυφερό και ζουμερό.

11. Για να αφαιρέσετε λεκέδες γράσου από κάποιο ρούχο, προσθέστε μια Coca Cola στο πλυντήριο μαζί με το απορρυπαντικό και κάντε μια κανονική πλύση. Οι λεκέδες θα εξαφανιστούν.

12. Για να μεταφερθεί το κύριο συμπυκνωμένο διάλυμα της Coca Cola πρέπει το φορτηγό να φέρει το σήμα «Hazardous Material», που σημαίνει «Υλικό Υψηλού Κινδύνου». (;;;)

Μπορεῖτε νὰ διαβάσετε κι αὐτά γιὰ τὸ εἶδος τοῦ παραπάνω δηλητηρίου:

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ σκευάσματα τύπου COLA