Υλικά
-1/3 φλιτζ. καρύδια ψιλοκομμένα
-2 κουτ. γλυκ. μουστάρδα
-1 κουτ. γλυκ. μέλι
-1 κρεμμύδι αλεσμένο
-3 κουταλιές ξίδι
-1/4 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
-χοντρό αλάτι και πιπέρι
-2 κόκκινα μήλα κομμένα σε κύβους (Βουτήξτε τα σε λεμόνι, για να μην μαυρίσουν)
-3 σαλάτες αρουγκούλα (ρόκα)
-1/4 φλιτζ. φρέσκα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
- 60 γραμ. μαλακό κατσικίσιο τυρί τριμμένο
Οδηγίες
-Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί τη μουστάρδα, το μέλι, το κρεμμύδι και το ξίδι μέχρι να "δέσουν" καλά μαζί. Προσθέστε το αλατοπίπερο.
-Στο μπολ, προσθέστε την αρουγκούλα με τα μήλα και ανακατέψτε καλά.
-Τέλος, ρίξτε από πάνω τα καρύδια και το τυρί.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!!
Το είδα: www.starwalkerscl.gr
Στην ενότητά μας "φτιάχνω μόνος - τρόφιμα", θα βρείτε αρκετές ακόμη συνταγές και πρωτότυπες ιδέες!!