ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


Είναι σαφές και απλό, δεν μπορείτε να πιστέψετε και στα δύο. Η εμπορία των εμβολίων βασίζεται στο φόβο και τον εκφοβισμό με σταθερή ενίσχυση του μύθου ότι το ανθρώπινο σώμα έχει κάτι λάθος και είναι ανίκανο να προστατευθεί έναντι των ξένων εισβολέων. Οι άνθρωποι έχουν ζήσει στη Γη για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, αλλά στη διάρκεια μόνο ενός αιώνα, οι μαζικοί πληθυσμοί έχουν εξαπατηθεί να πιστεύουν ότι δεν μπορούν πλέον να επιβιώσουν σε αυτόν τον πλανήτη χωρίς ξένο DNA και ανθρωπογενείς χημικές ουσίες που εγχέονται στο σώμα τους. Τα ψέματα έχουν επαναληφθεί τόσο συχνά, ώστε έχουν γίνει η αλήθεια για δισεκατομμύρια ανθρώπους-και ανεξάρτητα από το προσόν και τη λογική αυτοί οι άνθρωποι υποβάλλονται να υπερασπιστούν την αλήθεια τους μέχρι την ώρα που θα έρθει μια εναλλακτική άποψη. Αν πιστεύετε στα εμβόλια, δεν πιστεύετε στη φυσική υγεία και σίγουρα δεν έχετε καμία εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο σώμα και σε όλη την τελειότητα του.

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα δώρο - μια απίστευτη βιολογική μηχανή ικανή με μια αξιοσημείωτη ποικιλία στη μορφή και την λειτουργία της. Είναι η παλαιότερη από οποιαδήποτε τεχνολογία υπάρχει στον κόσμο σήμερα και έχει επιζήσει στους αιώνες, με την αύξηση του πληθυσμού που μπορεί να οριστεί ως επιτάχυνση, και όχι επιβράδυνση. 

Δείτε:
Ανθρώπινο Σώμα: Μια Εκπληκτική Μηχανή Προσαρμογής!


Ωστόσο, είναι συνεχώς υποτιμημένη, υποτιμημένη και πάντα κρίνεται στην αδυναμία της να «αποδώσει» ακόμη και σε μια ικανοποιητική δυνατότητα. Το ανθρώπινο σώμα έχει υποστεί βλάβη από τη γέννησή του, οπότε πρέπει να το γεμίσουμε με χημικές ουσίες, έτσι ώστε να μπορέσει να επιβιώσει-αυτή είναι η φιλοσοφία της επικρατούσας ιατρικής.

Η αλλοπαθητική ιατρική πιστεύει ότι η πρόληψη μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της χημικής παρέμβασης, με τη χρήση φαρμάκων, εμβολίων, ακτινοβολία, και κυριολεκτικά δηλητήρια για τη θεραπεία της νόσου. Υπό αυτή την έννοια, χρησιμοποιεί ένα αποτυχημένο πρότυπο και αποδεικνύεται ότι είναι η μάστιγα της ανθρωπότητας, όπως αποδεικνύεται από τα ποσοστά στους ηλικιωμένους πληθυσμούς που ζουν σε περισσότερο πόνο και αναπηρία από ό, τι σε οποιοδήποτε άλλο σημείο στην ιστορία μας.
Η δική μας βιομηχανία τροφίμων, τα επίπεδα ρύπανσης, τα τοξικά προϊόντα των καταναλωτών, επίσης, ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό, αλλά τα πρότυπα ιατρικής περίθαλψης συμπεριλαμβανομένων των φαρμακευτικών ειδών αρμόζουν πολύ καλά στην εξίσωση που βοηθά στη δημιουργία του τύπου για εξασθένηση.

"Ένας 65-χρονος άνδρας έχει σήμερα περίπου 15% λιγότερη μυϊκή μάζα, 20% λιγότερο καρδιοαναπνευστική αντοχή, 30% μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης της νόσου και είναι περισσότερο από το 40% λιγότερο δραστικός από τον εαυτό του μόλις πριν από 60 χρόνια," είπε η Δρ Ρεμπέκα Malasky, Διδάκτωρ της Ιατρικής ορθοπεδικός.


Η Δρ Malasky λέει ότι οι άνθρωποι ζουν περισσότερο, αλλά όχι καλύτερα από την άποψη της ποιότητας της ζωής και της υγείας, ειδικά όταν συγκρίνουμε τους σύγχρονους πληθυσμούς αυτών μόλις 50 με 70 χρόνια πριν. Έτσι, αν και το προσδόκιμο ζωής είναι πλέον πιό μακροχρόνιο, έχει έρθει με κόστος. "Θα υποφέρουν περισσότερο με αναπηρία και πόνο που αυξάνεται με ρυθμό τουλάχιστον 8-12% ανά δεκαετία μετά την ηλικία των 50 ετών", δήλωσε η Malasky.
Και: Πως ο Σύγχρονος Άνθρωπος Λιμοκτονεί Τρώγοντας Περισσότερο.

Ένας από τους ισχυρισμούς που έχουν οι κατασκευαστές εμβολίων είναι ότι το ανθρώπινο προσδόκιμο ζωής σήμερα σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην έλευση των εμβολίων, δεδομένου ότι ισχυρίζονται ότι τα φάρμακα αποτελούν μια από τις πιο σημαντικές ιατρικές ανακαλύψεις του περασμένου αιώνα, που βοήθησαν να απαλλαγούμε απο ασθένειες. Είναι απλά ένας ακόμη μύθος που συνεχίζεται μέσω της επανάληψης και του προγραμματισμού (NLP) στα σχολεία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης. {Νευρο-γλωσσικός προγραμματισμός (NLP) είναι μια προσέγγιση για την επικοινωνία, την προσωπική ανάπτυξη, καθώς και την ψυχοθεραπεία} και είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο διαδεδομένες μεθόδους για να πείσουν. Τα γνωστά πράγματα απαιτούν λιγότερη προσπάθεια για την διαδικασία και αυτό το συναίσθημα της ευκολίας επισημαίνει ασυναίσθητα την αλήθεια (αυτό ονομάζεται γνωστική ευχέρεια).

Τα εμβόλια δεν μας έχουν σώσει ποτέ. Οι εκθέσεις σχετικά με δύο αιώνες επισήμων στατιστικών στοιχείων δίνουν ακριβώς μια μικρή πρόβλεψη για το πώς μια ολόκληρη βιομηχανία έχει γεννήσει παραπληροφόρηση για να πειστούν οι άνθρωποι ότι οι βαρύτατες ασθένειες όπως η πολιομυελίτιδα, η ιλαρά, ευλογιά, και άλλα ξεριζώθηκαν λόγω των εμβολίων. Δεν είναι έτσι. Ήταν ήδη σε ύφεση, όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία θνησιμότητας. Ο Πίνακας 29 είναι ιδιαίτερα σημαντικός, δεδομένου ότι δείχνει ότι τα καλά εμβολιασμένα άτομα κατά της ευλογιάς διπλασίασαν τα ποσοστά θνησιμότητας από των μη εμβολιασμένων. Η βελτιωμένη υγιεινή, το καθαρό νερό, λιγότερος συνωστισμός, η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και διατροφής, είναι αυτό που συνέβαλε στην πτώση της νόσου, ΟΧΙ τα εμβόλια.
Δείτε: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. Τα εμβόλια έχουν βασιστεί επάνω σε μια φαρμακευτική απάτη για πάνω από εκατό χρόνια!
Η βασική αλήθεια χρησίμευσε ως βάση για το βουνό των ψεμάτων γνωστό ως εμβολιασμοί, ήταν η παρατήρηση ότι τα θηλαστικά που αναρρώνουν από τη μόλυνση με μικροοργανισμούς αποκτούν φυσική ανοσία από περαιτέρω μολύνσεις. Όποτε τα Τ κύτταρα (τα μικρά κύτταρα packman που σκοτώνουν τους ιούς, τα βακτηρίδια, και τα καρκινικά κύτταρα, έτσι προσδίδουν την κυτταρική ανοσία) και τα Β κύτταρα (κύτταρα που παράγουν αντισώματα τα οποία προσδίδουν χυμική ανοσία) ενεργοποιούνται από διάφορες ουσίες ξένες προς το σώμα που ονομάζονται αντιγόνα, ορισμένα από τα Τ και Β κύτταρα γίνονται κύτταρα μνήμης. Έτσι, η επόμενη φορά που το άτομο συναντά εκείνο το ίδιο αντιγόνο, το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί σύντομα για να το κατεδαφίσει. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως ανοσία.

Αυτή η αλήθεια γέννησε την πεποίθηση ότι αν ένα ξένο αντιγόνο εγχέετε σε ένα άτομο, εκείνο το άτομο θα γινόταν έπειτα άνοσο σε μια μελλοντική μόλυνση. Σε αυτήν την πεποίθηση δόθηκε το όνομα, «εμβολιασμοί». Αυτό που οι προαγωγοί του εμβολιασμού απέτυχαν να συνειδητοποιήσουν είναι ότι η αναπνευστική οδός ΟΛΩΝ των θηλαστικών περιέχουν εκκριτική IgA (ένα αντίσωμα το οποίο ενεργοποιεί τη φυσική ανοσολογική αντίδραση) εντός της αναπνευστικής οδού του βλεννογόνου. Η παράκαμψη αυτής της βλεννογόνου πτυχής του ανοσοποιητικού συστήματος με απ 'ευθείας έγχυση οργανισμών στην κυκλοφορία του αίματος οδηγεί σε διαφθορά στο ανοσοποιητικό σύστημα. Ως αποτέλεσμα, οι παθογόνοι ιοί ή βακτήρια δεν μπορούν να εξαλειφθούν από το ανοσοποιητικό σύστημα και να παραμείνουν στο σώμα, όπου θα αυξηθούν περαιτέρω ή /και θα μεταλλάσσονται καθώς το άτομο είναι εκτεθειμένο σε ολοένα περισσότερα αντιγόνα και τοξίνες στο περιβάλλον τα οποία εξακολουθούν να επιτίθενται το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο μηχανισμός με τον οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα αλλοιώνεται μπορεί καλύτερα να συνειδητοποιηθεί όταν αντιληφθεί ότι οι δύο πόλοι του ανοσοποιητικού συστήματος έχουν μια αμοιβαία σχέση. Ετσι, όταν ο ένας διεγείρεται, ο άλλος παρεμποδίζεται. Καθώς τα εμβόλια ενεργοποιούν τα κύτταρα Β να εκκρίνουν αντισώματα, τα κύτταρα Τ στη συνέχεια καταστέλλονται. Αυτή η καταστολή της μεταδιδόμενης μεσολάβησης κυττάρων είναι ένας βασικός παράγοντας για την ανάπτυξη του καρκίνου, και απειλητικές για τη ζωή λοιμώξεις. Στην πραγματικότητα, η «πρόληψη» της ασθένειας μέσω εμβολιασμού είναι, στην πραγματικότητα, μια ανικανότητα να αποβληθούν οι οργανισμοί λόγω της καταστολής της μεταδιδόμενης μέσω των κυττάρων απόκρισης. Έτσι, αντί για την πρόληψη των ασθενειών, εμποδίζουν πραγματικά την ασθένεια πάντα χαρακτηριστικός του ιατρικού μοντέλου που βασίζεται στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και όχι την ασθένεια.

Οι οργανισμοί συνεχίζουν να κυκλοφορούν μέσα από το σώμα, και σε άλλους οργανισμούς (όπως καταδεικνύεται από την εργασία του καθηγητή Antoine Bechamp), ανάλογα με την οξύτητα και την τοξικότητα της εσωτερικής έκτασης του σώματος.


Επιπλέον, οι κατασκευαστές φορτώνουν τα εμβόλια με έκδοχα και συστατικά που καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα συμπεριλαμβανομένων των καρκινογόνων, ανοσοτοξικών, νευροτοξικών, καρκινογόνων και παράγοντες στειρότητας όπως το MSG, φορμαλδεΰδη, πολυσορβικό 80, θιμεροσάλη και πολλά άλλα τοξικά συστατικά.


Ο Δρ James R. Shannon, τέως διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας ανέφερε τον Δεκέμβριο του 2003 ότι:


«το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται ποτέ".

Το σώμα είναι τέλειο στη φυσική του κατάσταση. Μπορεί να αντισταθεί στους ξένους εισβολείς με ευκολία εάν του δωθεί το κατάλληλο έδαφος για να θεραπεύσει, πράγμα που σημαίνει σωστή διατροφή, καθαρό νερό και το φως του ήλιου. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, εκτός από ίσως κάποια αγάπη. Αγαπήστε το σώμα σας φυσικά, διότι καμία έγχυση εμβολίων στο σώμα σας δεν είναι ασφαλής.

Δείτε επίσης: Τὰ φονικὰ ἐμβόλια.

Τα εμβόλια αποτελούν σημαντικό κίνδυνο βλάβης για την υγεία των παιδιών! Διεθνές Συμβούλιο Εμβολιασμών

Συγκλονιστική έρευνα για τα εμβόλια και τα τοξικά συστατικά τους.


Στην ενότητά μας, "εμβόλια", μπορείτε να βρείτε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες ώστε να τις διασταυρώσετε και να αποφασίσετε το καλλίτερο για εσάς και την οικογένειά σας!

Επιμέλεια άρθρου Vagedim
Πηγή: atheatignosi.blogspot.gr