Το σημαντικότερο, είναι ότι αυτό δεν είναι μια πρόσμειξη. Αυτό είναι ένα συστατικό που προστίθεται σκόπιμα τις συνταγές, προκειμένου να καταναλωθεί από τις μάζες.

• Δεν υπάρχει κανένας λογικός λόγος χημικές ουσίες όπως η αζοδικαρβοναμίδη, να  πρέπει να προστεθούν στις συνταγές των fast food, στα  ψωμιά και ψωμάκια.

Η χημική ουσία αυτή δεν εξυπηρετεί κανένα απαραίτητα λειτουργικό ή θρεπτικό σκοπό. Φαίνεται να υπάρχει αποκλειστικά για το σκοπό της παράδοσης στα χημικά σε εκατοντάδες εκατομμύρια των καταναλωτών με την κατανάλωση των  δημοφιλών fast foods.

Τεχνητά φυτικά αυγά, τα νέα ζόμπι αυγά.

Τα σάντουιτς στα οποία βρίσκεται αυτή η χημική ουσία είναι απλώς έναςμηχανισμός υλοποίησης τοξικών ουσιών που βλάπτουν την ανθρώπινη βιολογία.

• Πολλά δημοφιλή εμπορικά σήματα βιταμινών σκόπιμα τις εμπλούτισαν  με  υψηλά επίπεδα χαλκού που αν ληφθούν σε καθημερινή βάση, θα προκαλέσουν ψυχική τρέλα και ψύχωση.

 Μερικά από αυτά τα εμπορικά σήματα των βιταμινών  συνήθως διαφημίζονται στην τηλεόραση, ενθαρρύνοντάς τους θεατές της, να καταναλώνουν τις βιταμίνες, πολλές από τα οποίες έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που ανήκουν εξ ολοκλήρου ή εν μέρει σε εταιρείες φαρμακευτικών συμφερόντων.

• Ένα δημοφιλές συμπλήρωμα, ένα βότανο, που έχει  σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις επιδόσεις του εγκεφάλου περιέχει πραγματικά πολύ υψηλά επίπεδα μολύβδου στα περισσότερα προϊόντα που δοκιμάσαμε (τα οποία προέρχονταν από την Κίνα).

Ο μόλυβδος είναι ένα τοξικό βαρύ μέταλλο που δημιουργεί  βλάβες του εγκεφάλου. Με τον τρόπο αυτό, οι άνθρωποι που πάσχουν από πρόωρη άνοια, ή Αλτσχάιμερ, στην πραγματικότητα τους βοηθάει στην επιτάχυνση της καταστροφής του εγκεφάλου μέσω ορισμένων φυτικών συμπληρωμάτων τα οποία στην ουσία είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν τοξικά βαρέα μέταλλα στον εγκέφαλο. Ήταν πραγματικά συγκλονιστικό για μένα να ανακαλύψω ότι “τα βότανα του εγκεφάλου” συμβάλλουν στην πραγματικότητα σε εγκεφαλική βλάβη.

• Ταυτόχρονα, διαπιστώσαμε ότι το ίδιο “βότανο του εγκεφάλου”, όταν καλλιεργείται στις ΗΠΑ, δεν περιέχει σχεδόν καθόλου βαριά μέταλλα. Αυτό είναι μια απόδειξη ότι το βότανο δεν απορροφά “φυσικά” τα βαρέα μέταλλα ως δια μαγείας.

Είναι ενδιαφέρον, τα υψηλότερα επίπεδα των βαρέων μετάλλων που βλάπτουν τον εγκεφάλο  βρίσκονται σταθερά στα βότανα που εισάγονται από την Κίνα.

Ευλογη ερώτηση και την κάνω δημόσια:

Είναι ένας  συγκεκαλυμμένος πόλεμος  βαρέων μετάλλων που διεξάγεται εναντίον της Αμερικής από την Κίνα;

Δηλητηριάζοντας τον πληθυσμό με βαρέα μέταλλα είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να καταρρεύσει ένα έθνος καταστρέφοντας την λογική και την υγεία των κατοίκων της. Περισσότερα για το θέμα αυτό αργότερα …

Βιταμίνες  δημοφιλείς σε  παιδιά πωλούνται σχεδόν σε κάθε παντοπωλείο και φαρμακείο σε ολόκληρη την Αμερική και είναι ειδικά σχεδιασμένες,να είναι απίστευτα τοξικές για την ανάπτυξη του νευρικού συστήματος.

Ο αριθμός των συνθετικών, τοξικών χημικών ουσιών που προστίθενται σε σχεδόν κάθε δημοφιλές εμπορικό σήμα των βιταμινών για  παιδιά  είναι πραγματικά εντυπωσιακός, και πολλές από αυτές φαίνεται να έχουν επιλεγεί για την ικανότητά τους να στοχεύσουν και να διαταράξουν την νευρολογική λειτουργία.

Από καθαρά επιστημονική άποψη, αυτές οι «βιταμίνες» θα πρέπει ειλικρινά να ονομάζονται «δηλητηριώδη χάπια», αλλά οι γονείς ενθαρρύνονται να τις δίνουν  στα παιδιά τους κάθε μέρα ως μέρος ενός σύγχρονου τελετουργικού για την υγεία που προκαλεί πραγματικά μεγάλη βλάβη διάρκειας.

• Στο εργαστήριο ατομικής φασματοσκοπίας, έχουμε επιβεβαιώσει ίχνη του αλουμινίου στον ατμοσφαιρικό αέρα, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι όλα τα γεωργικά εδάφη πλημμυρίζουν με αλουμίνιο το οποίο  κυριολεκτικά πέφτει από τον ουρανό.

Η Αμερικάνικη ιστορία των πειραματισμών σε ανθρώπους

Αποσμητικά και Ανθιδρωτικά

Το αποτέλεσμα αυτού του φαινομένου είναι ότι τα επίπεδα αλουμινίου αυξάνονται σχεδόν σε όλα τα εδάφη που καλλιεργούνται καλλιέργειες από τις οποίες προέρχεται καθημερινή τροφή. Ενώ το αλουμίνιο είναι πολύ λιγότερο επιβλαβές από τον μόλυβδο, κάδμιο και υδράργυρο, η επαναλαμβανόμενη συσσώρευση αλουμινίου πιστεύεται να συνδέεται μεεκφυλιστικές διαταραχές του εγκεφάλου σε όλον τον πληθυσμό.

Ἀλουμίνιο. Ὁ κρυμμένος φονιάς!

• Όπως οι αναγνώστες του Natural News γνωρίζουν ήδη, το ΓΤ καλαμπόκι είναι κατασκευασμένο για να αναπτύσει μια θανατηφόρα τοξίνη μέσα σε κάθε  κόκκο του αραβοσίτου. Αυτή η θανατηφόρα τοξίνη στη συνέχεια καταναλώνεται από όλους τους ανθρώπους οι οποίοι εν αγνοία τους τρώνε τις γενετικά τροποποιημένες συγκομιδές μέσω των δημητριακών πρωινού, tortillas καλαμπόκι, τσιπς σνακ, κλπ.

Bt-τοξίνη που βρίσκεται στα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα

Αυτή η μαζική δηλητηρίαση του πληθυσμού είναι σαφώς συνειδητή, καθώς μπαίνει σκοπίμως στις καλλιέργειες που καλλιεργούνται για τον αποκλειστικό σκοπό της κατανάλωσης του ανθρώπου και των ζώων.

Με άλλα λόγια, στην πραγματικότητα, αυτή η μαζική δηλητηρίαση δεν είναι τυχαία, αν  και η τεχνολογία προωθείται υπό την δικαιολογία ότι θα «θρέψουν τον κόσμο.” Πράγματι, θα τρέφουν  τον κόσμο … δηλητήριο.

Τοξικὸν γονίδιον στὶς γενετικὰ τροποποιημένες καλλιέργειες.

Τα τρόφιμα  έχουν γίνει ένα όπλο κατά της ανθρωπότητας

Όπως μπορείτε να δείτε από αυτά τα παραδείγματα, τα τρόφιμα έχουν γίνει ένα όπλο κατά της ανθρωπότητας. Είναι ο νέος φορέας για  παγκόσμιο πόλεμο κατά της ανθρωπότητας – έναν πόλεμο που γίνεται αθόρυβα και διεξάγεται αυτή τη στιγμή με τα όπλα που θα βρειτε  κατά πάσα πιθανότητα στο δικό σας ντουλάπι.

Στον Πρώτο Παγκόσμιος Πόλεμος  πολέμησαν κατά κύριο λόγο στα χαρακώματα, με τους στρατιώτες ρίχνοντας κομμάτια μολύβδου ο ένας στον άλλο και τη χρήση χημικών όπλων όπως το αέριο της μουστάρδας.

Στον Β ‘Παγκοσμίο Πολέμου πολέμησαν με την πρόθεση,  γενοκτονίας χρησιμοποιώντας πιο προηγμένα κινητικα όπλα και χημικά  όπλα που κατασκευάζονται από τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Ο Codex allimentarius, το φθόριο, το Άουσβιτς, και η σύνδεση τους με την Μονσάντο

Με τον Β ‘Παγκοσμίο Πολέμου και τη ναζιστική εποχή ήρθε και η IG Farben, ο όμιλος χημικο-φαρμακευτικών, η οποία αργότερα χωρίζεται σε τρεις εταιρείες, μία εκ των οποίων είναι η πλέον γνωστή ως η Bayer, η ίδια εταιρεία που κάνει την ασπιρίνη των παιδιών και διάφορες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε όλη την τροφική αλυσίδα  . (Δείτε την ιστορία. Αυτή είναι πραγματική και αληθινή.)

ΑΝΟΔΟΣ – ΠΤΩΣΗ & ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ I.G. FARBEN (Part 1 WW I)

ΑΝΟΔΟΣ – ΠΤΩΣΗ & ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ I.G. FARBEN (Part 2.1 MESOPOLEMOS)

riseandfall1_thumb2

Ο Γ ‘Παγκόσμιος  Πόλεμος  φαίνεται να είναι ήδη σε εξέλιξη, και έχει κηρυχτεί ως μυστικός πολέμος μέσω των τροφίμων.

Οι χημικές ουσίες που είναι πολύ παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιήθηκαν στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με τη διαφορά ότι αντί να αναπτυχθουν στο πεδίο της μάχης, αυτά τα χημικά όπλα του σήμερα διοχετεύονται μέσω των τροφίμων και συχνά ούτε και να ακούσουν για  το δικαίωμα να αναγράφονται αυτά  τα συστατικά σε  ετικέτες.

Τα τοξικά συστατικά όπως το νιτρώδες νάτριο και η ασπαρτάμη, είναι  σχεδιασμένα  να λειτουργόυν σε υπο-οξεία επίπεδα, ώστε να μην προκαλούν ακαριαίο θάνατο στους  ανθρώπους.

Αντ ‘αυτού,  προκαλούν  χρόνια, μακροπρόθεσμη εκφυλιστική κατάρρευση του σώματος και του νου, αφήνοντας πίσω τους έναν παγκόσμιο απόηχο  καρκίνου, νεφρικής ανεπάρκεια και ακραίων ψυχικών διαταραχών όπως ψυχώσεις.

Αυτή η ζημιά στο σώμα και στο μυαλό, με τη σειρά της, καταστρέφει τις οικονομίες, τα εκπαιδευτικά συστήματα, την επιστημονική πρόοδο, τις φιλελεύθερες δημοκρατίες, ακόμη και τη πολιτιστική ακεραιότητα.

Ο σιωπηλός βομβαρδισμός  της ανθρωπότητας με τα τρόφιμα.

Σήμερα σε αυτόν τον πόλεμο,δεν υπάρχουν βόμβες να πέφτουν από τον ουρανό και σαν βεγγαλικά να  φωτίζουν το αστικό τοπίο τη νύχτα.

Αντ ‘αυτού,  σιωπηλά, οι αδαείς μάζες απλά βάδιζουν στο θάνατο, με ένα γεύμα της στιγμής, σχεδόν όπως παλία ένα φορτηγό τρένο γεμάτο από “άχρηστα παράσιτα” τα ξεφόρτωνε στο Άουσβιτς.

Στο δρόμο για το θάνατό τους, φυσικά, πληρώνουν τα διόδια υποχρεωτικά προς τις φαρμακευτικές εταιρείες, τα νοσοκομεία, τις κλινικές του καρκίνου, τους  γιατρούς στην ασφάλισης υγείας.

Μοιάζει πολύ με τα θύματα της ναζιστικής γενοκτονίας που τους βγάζαν  από τα στόματά τους, τα  χρυσά σφραγίσματα  πριν τους δηλητηριάσουν με τα αέρια  θανάτου, οι σημερινοί καταναλωτές γενικά αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τα περιουσιακά τους στοιχεία και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια πριν τελικά να διαγραφούν από το σύστημα.

Υπάρχουν τεράστια κέρδη που πρέπει να κερδηθούν, βλέπετε, από την μία  δηλητηριάζουν τις μάζες και στη συνέχεια, τουε δίνουν την «θεραπεία» τους για τις παρενέργειες της δηλητηρίασης. Αυτή η πεποίθηση είναι τόσο τεράστια και τόσο βαθιά ριζωμένη μέσα με γνώμονα την απληστία του πολιτισμού μας, που πολύ λίγοι άνθρωποι την αναγνωρίζουν ακόμη και αν αυτό συμβαίνει σε αυτούς.

Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος:

Δεν εκτιμάστε από το σύστημα για την ανθρωπιά  σας, το πνεύμα σας, την καινοτομία σας ή από την φαντασία σας.

Εκτιμάστε κατά πρώτον απο την   φορολογικής σας δήλωση, και στη συνέχεια, τελικά απο “τα κέρδη της διαχείρισης της νόσου” σας που πλουτίζουν τις παγκόσμιες εταιρείες, ενώ σας σπρώχνουν σιγά σιγά  και υπό την επήρεια ναρκωτικών στο θάνατο, ενώ τα νοσοκομεία γεμἰζουν απο  ράφια απο σελίδες  ιατρικής διαδικασίας χρεώσεων και κωδικούς που θα πρέπει να καλύπτονται από το Medicare … ή το Obamacare.

Εδώ είναι η διέξοδος: καλλιεργήστε  το δικό σας φαγητό

 Ακούγεται πολύ ζοφερό για να είναι αληθινό;

Ας δούμε κάποιες λύσεις απο τη θετική τους πλευρά.

Η διέξοδος από όλο αυτό είναι να αυξηθεί η κατανάλωση απο το δικό σας φαγητό ή τουλάχιστον να αγοράζετε όσο μπορείτε από τοπικούς αγρότες.

Όλα τα τρόφιμα που αποκτώνται μέσω πηγών απο γενικές  εταιρείες,  είναι πιθανό να είναι σκόπιμα σχεδιασμένα και να συσκευάζονται με απίστευτα τοξικά δηλητήρια, σε  δοχεία συσκευασίας που κυμαίνονται από  βαρέα μέταλλα έως και ορμόνες. Αλλά τα τρόφιμα που καλλιεργούνται από έντιμους αγρότες παρέχουν πραγματική τροφή, όχι  θανάτο.

Στην πραγματικότητα, το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού είναι σχεδόν βέβαιο ότι ανήκει αποκλειστικά σε εκείνους που είτε καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμα ή βοηθάν  άλλους για να καλλιεργήσουν για αυτούς.

Τα εργοστάσια κατασκευής των τροφίμων που καταναλώνονται από τις μάζες είναι πραγματικά, ένα σύστημα παροχής δηλητηρίων που δεν έχει άλλο σκοπό από την ασθένεια, το θάνατο και το κέρδος.

Εάν επιθυμείτε να αποφύγετε να πέσετε θύμα αυτού του συστήματος, θα πρέπει να αποφύγετε τα προϊόντα του.

Σταματήστε  να αγοράζετε συσκευασμένα επεξεργασμένα τρόφιμα.

Τὰ ἀναψυκτικὰ συμβάλλουν στὴν ἠλιθιοποίησι τῶν παιδιῶν!

Αποφύγετε εντελώς  όλα τα επεξεργασμένα κρέατα που περιέχουν νιτρώδες νάτριο, συμπεριλαμβανομένων του μπέικον,  χοτ ντογκ, λουκάνικα, ζαμπόν, αλλαντικά, πίτσα και ακόμη και το βόειο κρέας .

Σταματήστε προφανώς να πίνετε όλα τα αναψυκτικά.

Η ασπαρτάμη είναι τοξική για τη βιολογία.

Καταναλῶστε ἄφοβα ἀσπαρτάμη…

Όλες οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες έχουν επιβλαβείς παρενέργειες, αν καταναλώνονται σε επαρκείς ποσότητες.

Τεχνητές γλυκαντικές ουσίες: To FDA είπε ναι στα Δηλητήρια

Να είστε δύσπιστοι στα “φυσικά” προϊόντα που είναι σε μεγάλο βαθμό επεξεργασμένα και εξευγενισμένα με κάποιο τρόπο. Ρωτήστε για τις χώρες προέλευσης.

Σταματήστε να χρησιμοποιείτε Splenda

Η φρουκτόζη τρέφει τον καρκίνο και ιδίως τον καρκίνο του παγκρέατος;

Ελέγξτε τα αποτελέσματα για βαρέα μέταλλα απο το εργαστήριο για να είστε ενημερωμένοι.
Εκτός από σπάνιες εξαιρέσεις,  σταματήστε να αγοράζετε σούπερ τροφές, Superfoods και συμπληρωμάτα που κατασκευάζονται στην Κίνα, είναι η πιο μολυσμένη παραγωγός τροφίμων στον κόσμο. Η αμερικανική βιομηχανία φυσικών προϊόντων έχει  σχεδόν καταληφθεί  από την Κίνα κατά την τελευταία δεκαετία, και πολλά από αυτά που νομίζετε ότι είναι ασφαλή και οργανικά έχουν στην πραγματικότητα βαριά ρύπανση, είτε τυχαία είτε σκόπιμα, απο την ηπειρωτική Κίνα.

Κοιτάξτε γύρω σας τα αποδεικτικά στοιχεία μπροστά στα μάτια σας

Ή μήπως νομίζετε ότι εγώ είμαι ο τρελός που σας παραπέμπει  σε κάποια από αυτά.

Αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, σας ενθαρύνουμε να κοιτάξετε γύρω σας και να δείτε τα αποτελέσματα απο το  τι συμβαίνει στους ανθρώπους όταν τρώνε χημικά , ασπαρτάμη στα αναψυκτικά, συνθετικά συντηρητικά τροφίμων και φτηνές  βιταμίνες μολυσμένες με βαρέα μέταλλα. Εκτός αν ζείτε σε μια κατάσταση πλήρους άρνησης, δεν μπορείτε να μην  παρατηρείτε ότι η ανθρωπότητα έχει αρχίσει να μεταλλάσεται και της έχει μείνει μόλις  ένα ίχνος  υγείας και λογικής.

Oλες οι ασθένειες προέρχονται απο το μυκόπλασμα

Ένα σύγχρονος νεαρός άνδρας που μεγαλώνει σήμερα στην Αμερική και ζεί με τα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι μόνο η σκιά των ισχυρών, ζωντανών νέων άνδρων, που εργάζονταν στα αγροκτήματα μόλις τρεις γενιές πριν.

Η σημερινή γενιά των νέων είναι αξιολύπητη, αδύναμη, ανίκανη και ακαδημαϊκά ανίδεη κολλημένη  στις κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, στα Ritalin φάρμακα και κλιματιζόμενα σχολεία με αποδυναμωμένο πρόγραμμα σπουδών.

Έχουν, απογυμνωθεί από τα θρεπτικά συστατικά και παίρνουν τόσα φάρμακα σε σημείο όπου γίνονται κυριολεκτικά ζόμπι που κυκλοφορούν πλέον ανάμεσά μας.

Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι γύρω σας είναι υπερκαταναλωτές φαρμάκων, υπερ καταναλωτές τροφής και ταυτόχρονα εξωφρενικά υποσιτισμένοι.

Φαρμαγεδών. Η Νέα επιδημία που σαρώνει ολόκληρη την Αμερική και όχι μόνο.

Ο Εγκέφαλος και το σώμα τους είναι σε μεγάλο βαθμό μολυσμένα με καταστρεπτικές χημικές ουσίες, βαρέα μέταλλα και συνθετικά υλικά.

Έχουν χάσει σχεδόν όλες τις υψηλά γνωστικές λειτουργίες και τώρα επιβιώνουν με χαμηλότερες  λειτουργίες του  στέλεχους του εγκεφάλουπου εξηγεί τη ριζική αύξηση των σεξουαλικά εγκλήματων, της συμπεριφοράς εθισμού, κατάχρησης ουσιών και τα βίαια εγκλήματα  σε ολόκληρη την κοινωνία σήμερα.

Στην πραγματικότητα , η ημερήσια κατανάλωση των μεταποιημένων τροφίμων έχει γίνει μια τελετουργική αργή αυτοκτονία και ασυνείδητα επαναλαμβάνεται παντού ότι τα εργοστασιακά τρόφιμα έχουν εισβάλει στις  κάποτε υγιής κοινωνίες.

Ενώ οι Ρεπουμπλικανοί κατηγορούν τους Δημοκρατικούς και οι Δημοκρατικοί κατηγορούν τους Ρεμπουπλικάνους, η αλήθεια είναι ότι όλοι συστηματικά δηλητηριάζονται  και αυτό οδηγεί  με ακρίβεια στο είδος της παράνοιας που βλέπουμε να παίζεται σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και των δελτίων ειδήσεων.

Εχουμε ξεπεράσει το όριο της λογικής στο σύγχρονο δυτικό κόσμο, και  δεν θα επιβιώσουμε απο  αυτόν τον σιωπηλό   πόλεμο που απελευθερώνει τα διατροφικά όπλα μαζικής καταστροφής με κάθε δελεαστικό δάγκωμα των σαγηνευτικών τροφίμων που είναι σχεδιασμένα για το θάνατο αντί της ζωής.

Αυτό είναι πέρα ​​από κάθε μεμονωμένο θέμα για την  επισήμανση των ΓΤΟ, ή το να αγοράζουμε βιολογικά τρόφιμα ή να κάνουμε δοκιμές για τα βαρέα μέταλλα.

Αυτό είναι για το πώς ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι θα  γονατίσει κάτω  από το πιο ύπουλο σιωπηλό   όπλο, που έχουμε βιώσει ποτέ στη συλλογική μας ανθρώπινη ιστορία: τα επεξεργασμένα τρόφιμα, σχεδιασμένα και  γεμάτα  με τοξικές ουσίες.

Λάβετε υπόψη σας αυτές τις λέξεις, αλλοιώς θα πέσετε και εσείς  ένα θύμα αυτού του σκόπιμα ύπουλου πολέμου κατά της ζωής, της υγείας και της λογικής.

Επιμέλεια μετάφρασης

και επεξεργασίας κειμένου

Ευαγγέλου Μαριάννα

βιοχημικός Μsc

πηγή fytro.wordpress.com