Κρύα άκρα και κακή κυκλοφορία; Πως να την βελτιώσετε

Είναι τα χέρια και τα πόδια σας πάντα κρύα; Η κακή κυκλοφορία του αίματος είναι η κύρια αιτία και εδώ θα δείτε πώς μπορείτε να θεραπεύσετε αυτό το πρόβλημα.

Ένα κακό κυκλοφορικό είναι εύκολο να προσδιοριστεί. Χαρακτηρίζεται από χαμηλή θερμοκρασία των άκρων, κόκκινο ή μοβ χρωματισμό του δέρματος, μούδιασμα και την αίσθηση του μυρμηγκιάσματος. Αν έχετε συχνά τα συμπτώματα αυτά, είναι πολύ πιθανό να έχετε να αντιμετωπίσετε ένα κακό κυκλοφορικό σύστημα. 
Δεν είναι πάντα μια σοβαρή ασθένεια ωστόσο, μπορείτε να την αντιμετωπίσετε με διάφορους φυσικούς τρόπους και να ζεσταθεί το σώμα σας.
Δείτε και: Το μούδιασμα των άκρων δεν είναι πάντα αθώο…
Μουδιάζουν τα άκρα σας; Δείτε τι μπορεί να συμβαίνει
Τα κοινά συμπτώματα της κακής κυκλοφορίας
Αν έχετε παρατηρήσει κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, να φροντίσετε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ώστε να καθορίσει αν έχετε να κάνετε πράγματι με κακή κυκλοφορία. Η ακατάλληλη θεραπεία μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας που μερικές φορές μπορεί να φτάσουν μέχρι και σε ακρωτηριασμό.
Δείτε Συμπτώματα που δείχνουν ότι έχετε κακή κυκλοφορία αίματος
και Κρύα πόδια; Τι μπορεί να σημαίνει για την υγιεία σας
Πώς να θεραπεύσετε την κακή κυκλοφορία του αίματος
Φροντίστε να:
«Τροφή»: Όσοι θέλετε πραγματικά να ανατρέψετε την κακή κυκλοφορία του αίματος, σας προτείνω, ανεπιφύλακτα μία φόρμουλα υγιείας του κυκλοφορικού, αλλά και του αναπνευστικού συστήματος, που δημιουργήθηκε μετά από μελέτες του πανεπιστήμιου Αθηνών και που βοηθάει να διατηρήσετε τις αρτηρίες και τα αγγεία σας καθαρά και το κυκλοφορικό σας σε άψογη κατάσταση. Το προϊόν αποτελείται από…
– Καθαρή πιστοποιημένη Πυκνογενόλη (Pine Bark ή φλοιός πεύκου): (Η οποία έχει μεγάλη περιεκτικότητα στην βιταμίνη Ε που αναφέρθηκε παραπάνω και γενικότερα, εμφανίζει θετικό αποτέλεσμα στην κυκλοφορία του αίματος (ενεργεί αντιερεθιστικά, ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία, τις φλέβες και τις αρτηρίες και τις κάνει πιο ανθεκτικές στα τραύματα. Ανακουφίζει το ανεύρισμα των φλεβών, το πρήξιμο των ποδιών και χρονική φλεβική ανεπάρκεια, μειώνει τον κίνδυνο φλεβίτιδας, πρηξίματα και ερεθισμοί),
– με τζίνγκο μπιλόμπα (το οποίο επίσης αναφέρθηκε παραπάνω και είναι άριστο για το κυκλοφορικό, διευρύνει μέχρι και τα τριχοειδή αγγεία και πλούσιο σε φλαβονοειδή) και
– εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (Που επίσης συστήνεται παραπάνω, και είναι σούπερ αντιοξειδωτικό και ωφέλιμο για την καρδιά) σε συνδυασμό όλα μαζί ώστε να εξασφαλίσετε την υγιεία των αγγείων, της καρδιάς, του εγκεφάλου και πολλών ακόμη ζωτικών οργάνων.
Και βέβαια, υπάρχει ΚΑΙ ξεχωριστό συμπλήρωμα διατροφής με σκόρδο, που μας παρέχει όλα του τα οφέλη, αλλά χωρίς τα παρελκόμενά του, στην όσφρηση.
Για περισσότερα και αγορά επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com 
Ελπίζουμε ότι συμβουλές μας θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το κυκλοφορικό σας σύστημα. Το Διαδίκτυο είναι πλημμυρισμένο με πολλές συμβουλές και κόλπα, αλλά θεωρούμε την εφαρμογή των παραπάνω πιο απλή και αποτελεσματική. Όπως και να έχει οι συμβουλές μας δεν μπορεί να σας βλάψουν σε καμία περίπτωση, αλλά θα κερδίσετε μόνο οφέλη.
Πηγή: Health Adore
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Μετάφραση: proionta-tis-fisis.com