Σπόροι: Εισαγωγή στην πιο απίθανη ιατρική της φύσης!

Έχετε παρατηρήσει ποτέ τους σπόρους; Τα χρώματα, τα σχήματά τους;
Έχετε ξαφνιαστεί με τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους, βλέποντας να αναπτύσσεται ένα τεράστιο δέντρο από ένα τόσο δα σποράκι;
Θα ξαφνιαστείτε ακόμη περισσότερο αν μάθετε ότι τα σχήματα των σπόρων δεν είναι τυχαία, ούτε τα χρώματά τους είναι αδιάφορα.
Ο σπόρος κρύβει μέσα του όχι μόνο αρκετό ενεργειακό δυναμικό και επαρκείς πληροφορίες για να δημιουργηθεί ένα νέο φυτό, που κι εκείνο θα παράγει σπόρους με ανάλογο ενεργειακό απόθεμα, αλλά έχει και την ικανότητα, αυτή την ενέργεια που περικλείει να την αποδίδει σε ζωντανούς ιστούς, βελτιώνοντας την λειτουργία τους. Αυτή την ικανότητα την έχουν μόνο οι φυσικοί σπόροι και όχι οι μεταλλαγμένοι και από τους φυσικούς μόνο όσοι είναι υγιείς και μπορούν να αναπαράγονται αενάως.
Τα σχήματα των σπόρων μας δίνουν ενδείξεις για το ποια όργανα μπορούν να ωφελήσουν περισσότερο και τα χρώματά τους μας καθοδηγούν σχετικά με το είδος του προβλήματος που μπορούν να ελέγξουν, να κουμαντάρουν.
Για τα σχήματα των σπόρων έχουμε πει άλλοτε μερικά πράγματα. Ότι π.χ. το φασόλι ευεργετεί τα νεφρά που έχουν το ίδιο σχήμα κλπ.
Δείτε περισσότερα: Τροφές που μοιάζουν με όργανα του σώματος!

Εδώ θα μιλήσουμε για τα χρώματα των σπόρων και τα είδη των ανισορροπιών στο σώμα που μπορούν να φροντίσουν.

Δείτε την συνέχεια, πατώντας εδώ!