Καρκίνος, AIDS, Ebola, το κοινό τους στοιχείο


O Otto Warburg νομπελίστας συνήθιζε να λέει έναν αφορισμό που τον απέδιδε στον Max Planck:
”H Επιστήμη προοδεύει όχι γιατί οι επιστήμονες αλλάζουν μυαλό, αλλά περισσότερο γιατί οι επιστήμονες οι προσκολλημένοι σε λάθος πεποιθήσεις πεθαίνουν και αντικαθίστανται.”
«Είναι ευκολότερο να διασπασθεί ένα άτομο από το να αλλάξει μια πεποίθηση»
έλεγε ο Αϊνστάιν.
Interview με τον Stefan Lanka
Από τον Mark Gabrish Conlan
Περιοδικό Zenger Δεκέμβριος του 1998
Ο Stefan Lanka, Ph.D προχωράει την πρόκληση ακόμα πιο βαθειά για την ύπαρξη ή μη του ιού HIV. O Dr Λάνκα Γερμανός ερευνητής, συνήθως αναφέρεται ως ιολόγος. Αλλά αυτή η περιγραφή δεν είναι εύκολο να περιγράψει τα ευρεία πεδία των σπουδών του. Με βάση τις εμπειρίες του στη θαλάσσια βιολογία, βιοχημεία, την εξελικτική βιολογία και την ιολογία, έχει εκφράσει μια εντελώς νέα άποψη για τον HIV και το AIDS.
Πιστεύει επίσης ότι όλοι οι λεγόμενοι ρετροϊοί είναι στην πραγματικότητα δημιουργίες του σώματος μας και ότι η ηπατίτιδα είναι μια αυτοάνοση διαταραχή (νόσος στην οποία το σώμα δέχεται επίθεση από συστατικά του δικού του ανοσοποιητικού συστήματος) και όχι μια ιογενής νόσος, ότι το AIDS δεν έχει τίποτα να κάνει με ανοσοκαταστολή και ότι θα πρέπει στην πραγματικότητα να ονομάζεται Σύνδρομο Επίκτητης Ανεπάρκειας Ενέργειας – AEDS – επειδή η πραγματική αιτία είναι η αποτυχία της παράδοσης οξυγόνου στο αίμα και στους ιστούς του σώματος.
Stefan LankaΟ Δρ Λάνκα έκανε μια περιοδεία στην Δυτική Ακτή τον Οκτώβριο του 1998 και μίλησε στο HEAL του Σαν Ντιέγκο στις 20 Οκτωβρίου. Το περιοδικό Zenger του πήρε συνέντευξη μερικές ώρες πριν από την εκδήλωση. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι στις ΗΠΑ και τη Δυτική Ευρώπη είχαν αρχίσει να πιστεύουν, ότι ο λεγόμενος ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας [HIV] είναι η αποκλειστική αιτία του AIDS, μαινόταν η διαμάχη ακόμη και εντός της εναλλακτικής κοινότητας του AIDS για το αν ο HIV πραγματικά υπάρχει.
Αν και ο Peter Duesberg, Ph.D. – ουσιαστικά ο μόνος εναλλακτικός θεωρητικός του AIDS με σημαντική δημόσια φήμη – εξακολουθεί να επιμένει ότι ο HIV υπάρχει αλλά είναι αβλαβής, άλλοι εξ ίσου φημισμένοι ”εναλλακτικοί”, ερευνητές του AIDS, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο ιός δεν υπάρχει.
Οι κύριοι υποστηρικτές αυτής της άποψης είναι η Αυστραλή ερευνήτρια Ελένη Παπαδοπούλου-Ηλιοπούλου και οι συνεργάτες της (episthmi: η ομάδα του Perth), οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο HIV δεν έχει απομονωθεί σύμφωνα με τα κριτήρια του Ινστιτούτου Παστέρ του 1973, και ως εκ τούτου είναι μάλλον αυτό που ονομάζεται «ενδογενής ρετροϊός» μια δημιουργία από το γενετικό υλικό του ίδιου του σώματος, που μοιάζει και λειτουργεί εν μέρει όπως ένας ιός, αλλά δεν είναι μια μόλυνση, διότι προέρχεται από ίδια τα κύτταρα του σώματος.
Zenger: Θα ήθελα να μάθουμε λίγο για το παρελθόν σας, το είδος της εκπαίδευσης σας, πότε σπουδάσατε, που έχετε ειδικευθεί, και ουσιαστικά στο πως καταλήξατε σ’ αυτές τις ιδέες για το AIDS.
Διαβάστε την συνέχεια, εδώ!