Τζίντζερ: 100% αποτελεσματικότερο από τα φάρμακα για τον καρκίνο!


Έχει παρόμοια δράση με το μπαχαρικό -κοντινό συγγενή του- τον κουρκουμά, ο οποίος έχει μια ισχυρή επίδραση κατά του καρκίνου, καθώς το τζίντζερ είναι επίσης γνωστό για την απίστευτη ικανότητά του να συρρικνώνει όγκους.
Αξιοσημείωτο είναι πως μελέτες έχουν δείξει ότι η δράση του είναι ακόμη πιο αποτελεσματική από αυτήν πολλών φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στις θεραπείες για τον καρκίνο, οι οποίες μέχρι τώρα αποδεικνύονται εντελώς αναποτελεσματικές ή έχουν και αρνητικά αποτελέσματα επιταχύνοντας τον θάνατο ασθενών που έχουν διαγνωστεί με όγκο.
Το τζίντζερ συνήθως καταναλώνεται σε μικρές δόσεις, μπορείτε να το προσθέσετε στα φαγητά σας ή να το καταναλώσετε σε διάφορα ροφήματα. Οι φαρμακευτικές ιδιότητες του τζίντζερ ξεπερνούν κατά πολύ ακόμα και προηγμένες φαρμακευτικές εφευρέσεις.
Στο Georgia State University πραγματοποίησαν μια μελέτη, στην οποία τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το εκχύλισμα του τζίντζερ μπορεί να συρρικνώσει πραγματικά το μέγεθος του όγκου του προστάτη στο εκπληκτικό 56% στους ποντικούς.
Οι αντικαρκινικές του ιδιότητες έτσι, περνάνε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον ρόλο αυτού του καρυκεύματος, πέραν της δράσης του στην μείωση των φλεγμονών και την υψηλή περιεκτικότητά του σε ωφέλιμα αντιοξειδωτικά.
Ας πάμε πίσω στο θέμα των φαρμάκων για τον καρκίνο. Είναι πιθανό ότι αυτό το απλό μπαχαρικό μπορεί να ξεπεράσει πραγματικά τις προηγμένες φαρμακευτικές λύσεις που οι γιατροί συχνά θεωρούν ως την «μόνη επιλογή» για τους ασθενείς που διαγιγνώσκονται με καρκίνο;
Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την θεραπεία του καρκίνου εμφανίζουν συχνά σοβαρή αναποτελεσματικότητα στην μόνιμη συρρίκνωση των όγκων, πράγμα που υποτίθεται ότι είναι ο κύριος σκοπός τους, αντίθετα στην πραγματικότητα ευνοούν το 
Διαβάστε την συνέχεια, εδώ!