Παρασκευή και χρήσεις λαδιού καγιέν!

Λάδι πιπεριού Καγιέν 
Θεραπευτική δράση: Το καγιέν, ενεργεί ως αντι-ερεθιστικό και το λάδι ως μαλακτικό, δουλεύει πηγαίνοντας βαθειά στον ιστό για να ανακουφίσει τον πόνο, τη φλεγμονή και τη μόλυνση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για δυσκαμψία στις αρθρώσεις, τους τένοντες, τους συνδέσμους και τους μυς, για προβλήματα υγείας όπως η αρθρίτιδα, η θυλακίτιδα, η οσφυαλγία, ή οποιοδήποτε πόνο στους μύες και τα οστά.

Πώς το φτιάχνουμε:
Ξεκίνησε να φτιάχνεις το λάδι αυτό, αν είναι δυνατόν σε νέο φεγγάρι.
Βάλε 5 κουταλιές της σούπας πιπεριές καγιέν σε σκόνη (τις πιο καυτερές - Habanero, African Bird, Serrano, Jalapeno), σε 20 ουγκιές ωμό λάδι jojoba, αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο, μέσα σε γυάλινο βάζο με σφιχτό καπάκι και ανάδευέ το κάθε μέρα.
Πιέστε και στραγγίστε το μείγμα λαδιού μέσω υφάσματος τυριού (τουλπάνι) ή βαμβακερού στην επόμενη πανσέληνο.
Κλείστε το σε φιάλη.

Δόσεις:
Αν ένα άτομο έχει αιμορροΐδες ή τραυματισμένους ιστούς, όπου το δέρμα δεν έχει σπάσει, θα πρέπει να:
Κάνει ένα ζεστό μπάνιο ή ντους. Τρίψτε λεπτομερώς 1 ή περισσότερα γεμάτα σταγονόμετρα στην πληγείσα περιοχή του δέρματος για 15 λεπτά.
Εναλλάξτε ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟ, μετά ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ νερό για 1 λεπτό το καθένα, για 7 - 10 φορές.
Αν ο πόνος επιμένει, θα χρειαστεί 5 έως 60 σταγόνες 3 με 4 φορές την ημέρα του ίσα ποσά βάμματος ρίζας βαλεριάνας και λομπέλιας.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Αυτό το λάδι μπορεί να είναι καυτό για τις αιμορροΐδες, για αυτό ξεκινήστε με μικρή ποσότητα και συνεχίστε με περισσότερη! Μην εφαρμόστε αυτό το λάδι σε κομμένο δέρμα! Χρησιμοποιήστε ένα μπουκάλι ζεστό νερό και ένα πακέτο πάγου ή παγάκια σε κύβους, σε περίπτωση που πολύ ζεστό και πολύ κρύο νερό δεν είναι διαθέσιμο!

Δείτε ακόμη: Πιπέρι καγιέν: Ένα θαυματουργό βότανο !

Το απόλυτο φάρμακο για να γλυτώσετε από καρδιοπάθειες, καρκίνο και έλκος στομάχου!

Βάμμα Καγιέν για τόνωση, καρδιοπάθειες, δυσπεψίες και εγκεφαλικά!


Και στην ενότητά μας "φτιάχνω μόνος για πρόληψη/θεραπεία", θα δείτε  τρόπους ώστε να φροντίζετε την υγεία σας φυσικά!!

Συντάχτηκε και επιμελήθηκε από τον TomHarrelsonΠηγή: http://healingtools.tripod.com/cayemerg.html, http://www.ftiaxno.gr 
Το είδα: www.alekati.gr