Οι 5 + 1 κορυφαίες τροφές που αδυνατίζουν!

Η φύση έχει πάντα τη λύση σε ό, τι ανάγκη μπορεί να έχει ένας οργανισμός. Υπάρχουν αρκετές τροφές που μπορούν να επιταχύνουν το μεταβολισμό μας και να συμβάλλουν στην καύση του λίπους. 

Γλυκοπατάτα: Χάρη στο χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και τα καροτενοειδή που περιέχει καταφέρνει να εξισορροπεί τα επίπεδα γλυκόζης και τη συνεχή έκκριση ινσουλίνης, που θεωρείται υπεύθυνη για αποθήκευση λίπους.

Φακές: Καθώς είναι πλούσιες σε ανθεκτικό άμυλο, ενισχύουν την καύση λίπους. Το μυστικό είναι στο βρασμό. Δεν πρέπει να τις βράζετε πολύ και να τις πολτοποιείτε καθώς χάνονται τα θρεπτικά συστατικά τους. Μπορείτε να τις φάτε σαν σαλάτα ή σε αραιή σούπα.
Αν τις μασάτε και λίγο δεν χάνετε τίποτα.
Δείτε: ΦAKEΣ Ένας θρεπτικός δυναμίτης στο τραπέζι σας

Και: Θρεπτικότατη σαλάτα για αποτοξίνωση!

Κινόα: Με μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, όπως και αμινοξέα η τροφή αυτή επιταχύνει το μεταβολισμό ενώ βοηθά στην ανάπτυξη μυϊκής μάζας σε συνδυασμό με άσκηση.

Καυτερή πιπεριά: Περιέχει καψαϊκίνη που περιέχει μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό, και το αίσθημα κορεσμού ιδίως σε σούπες με πράσινη καυτερή πιπεριά. Αρκεί να μην έχετε ευαισθησία στο έντερο ή το στομάχι. 

Δείτε: Πιπέρι καγιέν: Ένα θαυματουργό βότανο !

Το απόλυτο φάρμακο για να γλυτώσετε από καρδιοπάθειες, καρκίνο και έλκος στομάχου!Ακτινίδιο: Περιέχει με τη σειρά του μεγάλη αναλογία σε βιταμίνη C – η οποία βοηθά σχηματισμό καρνιτίνης. Η εν λόγω ουσία βοηθά το μεταβολισμό να κάψει το λίπος πιο εύκολα κατά την άσκηση.
Δείτε: Εξαιρετικά ωφέλιμα τα ακτινίδια για τον οργανισμό!


Super tip: Μπορείτε να καθιερώσετε ένα grapefruit μετά το μεσημεριανό σε χυμό ή ως έχει. Θα βοηθήσετε τον οργανισμό σας να διασπάσει το λίπος ευκολότερα και να επιταχύνει το μεταβολισμό του γεύματος. Μην το τρώτε/πίνετε με άδειο στομάχι καθώς είναι αρκετά όξινο.

Στην ενότητά μας "αδυνάτισμα", θα βρείτε και άλλα θέματα και λύσεις για όμορφη σιλουέτα!

Το είδα: alttherapy.blogspot.gr