Βιταμίνη D ένας εξαιρετικός σύμμαχος του ανοσοποιητικού (βίντεο).

Η βιταμίνη D, μια στεροειδής ορμόνη που επηρεάζει σχεδόν κάθε κύτταρο στο σώμα σας, είναι ένας από τους πιο ισχυρούς φυσικούς μαχητές ενάντια στον καρκίνο. Οι υποδοχείς που ανταποκρίνονται στην βιταμίνη D έχουν βρεθεί σχεδόν σε κάθε είδος ανθρώπινων κυττάρων, από τα οστά έως τον εγκέφαλό σας. Το συκώτι σας, τα νεφρά και άλλοι ιστοί μπορούν να μετατρέψουν τη βιταμίνη D στο αίμα σας σε καλσιτριόλη, η οποία είναι η ορμονική ή η ενεργοποιημένη έκδοση της βιταμίνης D. Τα όργανα σας την χρησιμοποιούν στη συνέχεια για την αποκατάσταση των ζημιών και την εξάλειψη των καρκινικών κυττάρων.
Η βιταμίνη D είναι πραγματικά σε θέση να εισχωρήσει στα καρκινικά κύτταρα και να πυροδοτήσει την σκανδάλη της απόπτωσης, ή του θανάτου του καρκινικού κυττάρου.

Όταν, ο JoEllen Welsh ένας ερευνητής στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Albany, έβαλε μια ισχυρή μορφή ενέσιμης βιταμίνης D σε ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα του μαστού, οι μισοί από τους όγκους συρρικνώθηκαν και πέθαναν μέσα σε λίγες μέρες. Η βιταμίνη D δούλεψε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για την θανάτωση των καρκινικών κυττάρων, όπως το τοξικό φάρμακο για τον καρκίνο του μαστού το Tamoxifen , χωρίς όμως καμία από τις αρνητικές παρενέργειες και με πολύ μικρότερο κόστος.

Συνιστά ότι πρέπει κάποιος να διασφαλίσει τα επίπεδα της βιταμίνης D να είναι 70 έως 100ng/ml αν έχετε λάβει μια διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Μπορείτε να το επιτύχετε αυτό με την άμεση, ασφαλή έκθεση στο υπεριώδες φως, ή αν αυτό δεν είναι δυνατό, με τη λήψη από το στόμα ενός συμπληρώματος βιταμίνης D3. Η βιταμίνη D λειτουργεί συνεργικά με κάθε θεραπεία του καρκίνου, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Παρακαλούμε παρακολουθήσετε δωρεάν την μίας ώρας διάλεξη του 
για τη βιταμίνη D για περισσότερες πληροφορίες.
http://www.youtube.com/watch?v=FlXdegk2icA&feature=player_embedded

Οι έρευνες έδειξαν και κάποιους άλλους φυσικούς μαχητές ενάντια στον καρκίνο του μαστού και είναι οι ακόλουθοι :

Τρώτε άφθονα φρέσκα, ολόκληρα, βιολογικά λαχανικά και ειδικά λαχανικά που έχουν υποστεί ζύμωση, αποφεύγοντας όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα, και ελαχιστοποιώντας την ζάχαρη, τα δημητριακά και τα αμυλούχα τρόφιμα.


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΔΑΕΙΣ!!!
Η αναπόφευκτη αλήθεια του θέματος είναι ότι η σύγχρονη ιατρική θέλει τους ανθρώπους να παραμένουν σε άγνοια σχετικά με τις θεραπευτικές επιδράσεις της βιταμίνης D.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D
Υπάρχει μια επιδημία ανεπάρκειας της βιταμίνης D, σαρωτικη σε όλο τον σύγχρονο κόσμο μας, και η σοβαρότητα αυτης της επιδημιας κανει τον ιό H1N1 της γρίπης των χοίρων να φαινεται σε σύγκριση με αυτην την υποθεση σαν ένα απλο κρυολογημα. Η ανεπάρκεια της βιταμίνης D δεν είναι μόνο ανησυχητικά εξαπλωμενη, αλλα είναι επίσης και η αιτία πολλών άλλων σοβαρών ασθενειών όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης, η οστεοπόρωση και οι καρδιακές παθήσεις.

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο του 2010 τεύχος του Journal of Clinical Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού διαπιστώθηκε ότι 59 τοις εκατό του πληθυσμού εχει ελλειψη σε βιταμίνη D. Επιπλέον, σχεδόν 25 τοις εκατό των συμμετεχόντων στη μελέτη διαπιστώθηκε ότι είχαν εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D.
Αρα μονο το 16 τοις εκατο του πληθυσμου ειχαν επαρκεια σε βιταμινη D
Επιμέλεια μετάφρασης
Ευαγγέλου Μαριάννα βιοχημικός Μs
Το είδα: fytro.wordpress.com και fytro.wordpress.com

Παρατήρησις: επειδή το παραπάνω βίντεο δεν έχει υπότιτλους,, συμπληρώνω το παρακάτω... 
Πώς το Ηλιακό Φως μάς χαρίζει Υγεία - Βιταμίνη D και D3

Εκτίθεστε αρκετά στον Ήλιο, ώστε να παραμείνετε υγιείς;
Σε πείσμα των εμπόρων της ασθένειας και των αφεντικών τους φαρμακευτικών εταιρειών και λοιπών πολυεθνικών, που επί δεκαετίες προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, ο Ήλιος παραμένει πάντα ο καλύτερός σύμμαχός μας σε μια ποιοτική ζωή ευεξίας, υγείας και ευτυχίας.

Η διακεκριμένη Δρ. Liz Lipski μας εξηγεί τα οφέλη της Βιταμίνης D3, η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από μια ορμόνη που παράγεται φυσικά από το σώμα μας όταν εκτίθεται στο φως του Ηλίου.

Μεταξύ άλλων, η εν λόγω "Βιταμίνη" ουσιαστικά εξαλείφει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου, καρδιακών ασθενειών, παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος (όπως η οστεοπόρωση ή η σκλήρυνση κατά πλάκας), προλαμβάνει την κατάθλιψη και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και την καλύτερη άμυνα ενάντια σε κρυολογήματα και ιούς όπως η γρίπη.

Ειδικά σε μια χώρα τόσο φυσικά ευνοημένη όσο η Ελλάδα, είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ακόμα και 10 λεπτά ημερήσιας έκθεσης στον Ήλιο μπορούν να μας εξασφαλίσουν άριστη ψυχική και σωματική υγεία, ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται κατά τις πρωινές ή απογευματινές ώρες, οπότε και η θεωρούμενη ως επικίνδυνη (υπεριώδης) ακτινοβολία βρίσκεται σε σχεδόν μηδενικά επίπεδα.

πηγή: Innovative Healing


Δείτε: BITAMINH D, ο Σημαντικότερος Παράγοντας για την Υγεία Μας!