Ὁ φονικός εμβολιασμός κατὰ τῆς ηπατίτιδας β΄.

Ἐμβολιασμοί!
Νόμος στὸν «πολιτισμένο» κόσμο. 
Νόμος ἀπαράβατος!
Μὴν καὶ τολμήσῃ κάποιος γονέας νὰ ἀποφασίσῃ τὸν μὴ ἐμβολιασμὸ τοῦ παιδιοῦ του! Στὴν μαύρη λίστα ἀμέσως…
Ἀφῆστε δὲ τὰ σχολεῖα…
Ὅμως ἐὰν ἀγνοήσουμε τὶς μερικὲς δεκάδες θανάτων βρεφων, ποὺ ὀφείλονται στοὺς ἐμβολιασμούς, θὰ ἀναγκαστοῦμε ὁπωσδήποτε νὰ δοῦμε τὶς χρόνιες ἀσθένειες καὶ τὰ μόνιμα ἀναπνευστικὰ προβλήματα ποὺ ἀφήνουν. 
Ἄλλως τέ, ὅταν ὅλο τὸ σύστημα ἔχῃ καταρρεύσῃ καὶ τὸ μόνον ποὺ ἀκόμη συμβαίνει εἶναι οἱ ἐμβολιασμοί, αὐτὸ ἀπὸ μόνον του ἔπρεπε νὰ πονηρεύῃ καὶ τοὺς πιὸ δυσπίστους. Κάτι τρέχει… Κάπου θέλουν νὰ μᾶς «δέσουν» πρὸ κειμένου νὰ μᾶς ἀκινητοποιήσουν καὶ νὰ μᾶς ἀποδυναμώσουν. Ἀλλά τί εἶναι αὐτό; 
ΗΠΑ λοιπὸν σήμερα καὶ δικαίωσις γονέων. (Νὰ τὴν βράσω τέτοιαν δικαίωσι ὅταν ἔχῃς χάσῃ παιδί!)
Τὴν ἴδιαν στιγμὴ βέβαια, πρὸ κειμένου νὰ ἀποσιωποιηθῇ ἡ νέα αὐτὴ πληροφορία, ἐμφανίζονται νέες ἔρευνες ποὺ ἀποδεικνύουν αὐτὸ ποὺ οἱ φαρμακευτικὲς ἑταιρεῖες ἐπιθυμοῦν: χρειαζόμαστε τὰ ἐμβόλια. Μόνον ποὺ οὐδεὶς ἐξ αὐτῶν δὲν μᾶς ἐξηγεῖ τὸ ποῦ καὶ ποιοὶ τὰ χρειάζονται. 
Αὐτοί γιά νά μᾶς ἐλέγχουν ἤ ἐμεῖς; Ἔ;
Φιλονόη. 

ΗΠΑ: ΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ “ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Β” ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Στη σημερινή κοινωνία, τα νεογνά εγχέονται με φορτία χημικών ουσιών σχεδόν αμέσως μόλις εισέλθουν στον κόσμο.  Στο όνομα της “πρόληψης”, τους δίνουμε τα εμβόλια, και δεν είμαστε καν σίγουροι αν είναι ασφαλή.
Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, γνωρίζουμε ότι είναι ανασφαλή.
Μια τέτοια περίπτωση υφίσταται με το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β, το οποίο εγκρίθηκε για τα βρέφη κατά τη γέννηση, αλλά κατά γενική ομολογία υπεύθυνο για την πρόκληση σοβαρής ασθένειας, ακόμη και θάνατο.
Η Tambra Harris, πέθανε ως αποτέλεσμα της αυτοάνοσης ασθένειας που ονομάζεται συστηματικός ερυθηματώδης lupose (ΣΕΛ).
Το δικαστήριο απένειμε 475.000 δολάρια μετά το θάνατό της, αφού διαπίστωσαν ότι το εμβόλιο της ηπατίτιδας, της προκάλεσε ζημία με τη μορφή της νόσου. Αλλά αυτή η αποδοχή μιας σχέσης αιτίου-αποτελέσματος μεταξύ του εμβολίου και της ασθένειας και του επακόλουθου θανάτου δεν ήταν αρκετό. Όχι, συνεχίζουμε ακόμα τους εμβολιασμούς στα μωρά.
Λοιπόν, τι είναι η ηπατίτιδα Β και γιατί είπαμε ότι είναι τόσο σημαντικό το γεγονός ώστε τα νεογέννητα βρέφη πρέπει να εμβολιάζονται εναντίον της; Η ηπατίτιδα Β δεν είναι κάτι ευχάριστο και μπορεί να είναι θανατηφόρα. Αλλά τα νεογέννητα (και η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων σε οποιαδήποτε ηλικία) δεν βρίσκονται σε κίνδυνο να προσβληθούν από την ασθένεια.
Μεταδίδεται με την επαφή με τα σωματικά υγρά, όπως μέσα από σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη ή βρώμικες βελόνες.
Οι κίνδυνοι που συνδέονται με το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β είναι πολύ πιο πιεστικοί από τον κίνδυνο να προσβληθούν από την ασθένεια, λέει ο Δρ Τζέιν Orient του Συλλόγου των Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών (AAPS).
«Για τα περισσότερα παιδιά, ο κίνδυνος σοβαρής αντίδρασης του εμβολίου μπορεί να είναι 100 φορές μεγαλύτερος από τον κίνδυνο της ηπατίτιδας Β.”
Παρόλα αυτά,  το εμβόλιο χορηγείται στα νεογνά μέσα σε λίγα λεπτά από την είσοδο τους στον κόσμο.
Θεωρείται από πολλούς ως έγκλημα στα βρέφη ο εμβολιασμός hep-b , το εμβόλιο έχει συνδεθεί με το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (SIDS), πολλαπλή σκλήρυνση, και άλλες αυτοάνοσες διαταραχές.
Πολλοί ειδικοί έχουν αμφισβητήσει την παραγωγική χρήση του εμβολίου, δεδομένου ότι βγήκε στο προσκήνιο πριν από μερικές δεκαετίες. Επιπλέον, πολλοί γονείς αρχίζουν να αμφισβητούν την ανάγκη για το εμβόλιο.
«Με αυξανόμενους ρυθμούς, οι γονείς σε όλη τη χώρα έχουν επαφή με το Εθνικό Κέντρο Πληροφόρησης Εμβολίων (NVIC) να αναφέρουν την αντίθεση με τους κανονισμούς που θεσπίστηκαν από τους αξιωματούχους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την υγεία που νόμιμα απαιτούν από τα παιδιά να εγχέεται με τρεις δόσεις το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β πριν τους επιτραπεί να παρακολουθήσουν παιδικό σταθμό, νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο ή το κολλέγιο.
Ως γονέας, η απόφασή είναι δική σας αν πρέπει ή όχι να εμβολιάσουν το παιδί σας. Υπάρχει αφθονία έρευνας εκεί έξω για να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν σε αυτή την απόφαση. Μην αφήνετε το γιατρό σας ή τους ανθρώπους γύρω σας να είναι η μοναδική σας πηγή πληροφοριών.
Κάνετε την έρευνά σας και αποφασίστε την καλύτερη λύση για τη μακροπρόθεσμη υγεία του παιδιού σας.
ἀθέατη γνώσις

Δείτε επίσης: Τὰ φονικὰ ἐμβόλια.

Συγκλονιστική έρευνα για τα εμβόλια και τα τοξικά συστατικά τους.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. Τα εμβόλια έχουν βασιστεί επάνω σε μια φαρμακευτική απάτη για πάνω από εκατό χρόνια!

Καρκίνοι ἀπό τά εμβόλια;


Στην ενότητά μας, "εμβόλια", μπορείτε να βρείτε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες ώστε να τις διασταυρώσετε και να αποφασίσετε το καλλίτερο για εσάς και την οικογένειά σας!

Πηγή: filonoi.gr