Κρύα άκρα και κακή κυκλοφορία; Πως να την βελτιώσετε

Είναι τα χέρια και τα πόδια σας πάντα κρύα; Η κακή κυκλοφορία του αίματος είναι η κύρια αιτία και εδώ θα δείτε πώς μπορείτε να θεραπεύσετε αυτό το πρόβλημα.

Ο προσιτότερος τρόπος να αφαιρέσετε το φθόριο από το νερό

o-prositoteros-tropos-na-afairesete-to-fthorio-apo-to-nero

Το νερό της βρύσης περιέχει επικίνδυνα επίπεδα φθορίου, και όλοι πλέον είμαστε γνώστες αυτού του γεγονότος. Το φθόριο έχει αποδειχθεί ότι βλάπτει το νευρικό σύστημα, προκαλεί οδοντική φθορίωση, και επηρεάζει την ευφυΐα σε μικρά παιδιά.Και όχι μόνον: Το Φθόριο και οι επιπτώσεις στην υγεία μας. Μέρος 1ο
Φθόριο: δηλητήριο στην οδοντόπαστα & το νερό. Μέρος 2ο.
Φθόριο: Έχει Σοβαρές Επιπτώσεις, Προειδοποιούν 1.000 Επιστήμονες
Τα συστήματα καθαρισμού του νερού είναι πολύ ακριβά, και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την αγορά ενός. Αντί για το πόσιμο γεμάτο φθόριο νερό, δοκιμάστε την απλή μέθοδο μας και αφαιρέστε το από το νερό σας.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι Βασιλικός.
Η μέθοδος αυτή δεν είναι μόνο αποτελεσματική, είναι επίσης φθηνή και εύκολη.
Ο φθηνότερος τρόπος για να αφαιρέσετε το φθόριο από το πόσιμο νερό
Τα συστήματα καθαρισμού είναι αποτελεσματικά, αλλά θα σας κοστίσει επίσης μια περιουσία. Η μέθοδός μας είναι οικονομική, αποτελεσματική, ισχυρή και ασφαλή για χρήση! Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Rajasthan εμπότισαν 75mg του Βασιλικού σε 100ml φθοριούχο νερό που περιείχε 7,4 μέρη ανά εκατομμύριο φθόριο. Μετά από 8 ώρες, η ποσότητα του φθορίου μειώθηκε σε 1,1 μέρη ανά εκατομμύριο. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκτιμά ότι το ασφαλές επίπεδο του φθορίου στο νερό της βρύσης στο 0,5-1 μέρη ανά εκατομμύριο.
Βασιλικός.
Ο βασιλικός χρησιμοποιείται συνήθως στην Αγιουρβέδα, διότι παρέχει ισχυρή θεραπευτική δράση. Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο φύλλα όσο και ο μίσχος του. Ο βασιλικός περιέχει πολλές ισχυρές ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων λιναλοόλη, ουρσολικό οξύ, ροσμαρινικό οξύ, ευγενόλη, ολεανολικό οξύ, και καρβακρόλη.
Παρέχει ισχυρές αντιβακτηριακές, αντιοξειδωτικές, αντιμυκητιακές, αντισηπτικές, αφροδισιακέςαναλγητικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Ο βασιλικός χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία της αρθρίτιδας, του διαβήτη, των σπασμών και ρευματισμών, της ελονοσίας, των κρυολογημάτων, της βρογχίτιδας, του πυρετού και του βήχα. Είναι επίσης ένα αποτελεσματικό εντομοαπωθητικό!Δείτε και Βασιλικός: Δροσερός και πιπεράτος! 
«Τροφή»: Όλοι λίγο πολύ λατρεύουμε τον βασιλικό και την μυρωδιά του και πράγματι έχει εξαιρετικές ιδιότητες, οι οποίες όντως μεταφέρονται στο νερό, αλλά βρίσκω αδύνατον να περιμένω 8 ώρες για να πιω το νερό μου. Και άιντε ότι το καθάρισα από το φθόριο, τι γίνεται με τα υπόλοιπα που είναι κυριολεκτικά γεμάτο; Τι γίνεται με τα εξασθενές χρώμιοχλώριο, βαρέα μέταλλα,φυτοφάρμακα, τοξικές χημικές ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα συστατικά, ακόμη ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΆ ΚΑΤΆΛΟΙΠΑ;
Επειδή, λοιπόν, με απασχολεί πάρα πολύ η καλή ποιότητα του νερού που καταναλώνω εγώ και η οικογένειά μου, έπρεπε να βρω ένα φίλτρο νερού που από την μία να εξαλείφει όλα τα παραπάνω και από την άλλη να είναι, ένα φίλτρο:
– με χαμηλό κόστος,
– με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και
– με τη λιγότερη χρήση χημικών ουσιών
Και πράγματι έχω βρει και χρησιμοποιώ ένα εξαιρετικά αξιόλογο και αξιόπιστο φίλτρο απλό στην εγκατάσταση και με χαμηλό κόστος αγοράς και συντήρησης και γι` αυτόν τον λόγο το προτείνω ανεπιφύλακτα και στους φίλους του σάιτ, με πολύ ενδιαφέρον και ευαισθησία. Και έχει ιδιαίτερα σημαντικές εγκρίσεις και πιστοποιήσεις που ΔΕΝ διαθέτει κανένα άλλο φίλτρο, όπως:
pistopoihseis_filtrou
Δίνοντας σήμερα λίγα χρήματα για το καλλίτερο φίλτρο της αγοράς, γλιτώνετε αύριο ένα σωρό χρήματα που θα χρειαζόσασταν για να αντιστρέψετε τα προβλήματα που θα δημιουργήσει αργά ή γρήγορα το απαράδεχτο νερό της βρύσης μας, αλλά και των διαφόρων εμφιαλωμένων όπως βλέπουμε…
Το εξαιρετικά αξιόπιστο φίλτρο που σας προτείνω, είναι το καλλίτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε εσάς αλλά και ολόκληρη την οικογένειά σας!!
Όσοι ενδιαφέρεστε, αφήστε το μήνυμά σας στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com 
Και σαφώς είναι χίλιες φορές προτιμότερο να μην επιτρέπουμε στο φθόριο ή όποια άλλη χημική ουσία να εισέρχεται στον οργανισμό μας και μετά να δίνουμε μάχη να απαλλαγούμε από αυτό, καθώς παιδεύουμε άδικα και χωρίς λόγο τον οργανισμό μας Πώς να κάνετε αποτοξίνωση του φθορίου από το σώμα σας!
www.naturalcuresandhomeremedies.com
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Μετάφραση: proionta-tis-fisis.com