Κανείς δεν μπορεί να είναι υγιής χωρίς ένα δυνατό & καθαρό συκώti

Η Σημασία του Συκωτιού για την Υγεία μας!
Συκώτι και Χοληδόχος Κύστη
Η υγεία και η ζωτικότητα όλων των οργάνων, αδένων και κυττάρων εξαρτάται από το συκώτι. Ακόμη και οι σκέψεις μας, η διάθεση μας, τα συναισθήματα και η ζωτικότητα μας έχουν μεγάλη σχέση με το συκώτι. Αυτός είναι και ο λόγος που ο καθαρισμός του συκωτιού ωφελεί πολύ ολόκληρο το σώμα. Επιδρά επίσης και στο συναισθηματικό μας κόσμο.
Απ’ αυτό το απίθανο όργανο εξαρτάται επίσης πολύ η ικανότητα μας να απωθούμε τις ασθένειες ή να αναρρώνουμε από αυτές. Πάνω από πεντακόσιες λειτουργίες γίνονται από το συκώτι. Οι πλείστες από αυτές είναι ουσιώδεις για τη ζωή. Μαζί με τη καρδιά και τον εγκέφαλο, το συκώτι είναι το πιο σημαντικό όργανο του σώματος.
Κανένας δεν μπορεί να είναι υγιής χωρίς ένα δυνατό και καθαρό συκώτι.
Σημείωση: Στην αγγλική γλώσσα, η λέξη “συκώτι” “liver” περιλαμβάνει τη λέξη “ζωή” (live) και αυτό είναι μια ιδέα για το πόσο σημαντικό είναι πράγματι το συκώτι. Είναι ο μεγαλύτερος αδένας του σώματος, ζυγίζει περίπου δυο κιλά. Το συκώτι «είναι το μεγαλύτερο όργανο εντός του σώματος και συμμετέχει άμεσα ή έμμεσα σε όλες τις σωματικές λειτουργίες.
Πεπτικό σύστημα: Παίζει ζωτικό ρόλο στην πεπτική λειτουργία, διευκολύνοντας για παράδειγμα την έκκριση χολής στο δωδεκαδάκτυλο.
Μεταβολισμός:
– Συμμετέχει στο μεταβολισμό των υδατανθράκων και είναι το σημαντικότερο όργανο που διατηρεί σε σωστά επίπεδα την περιεκτικότητα του αίματος σε σάκχαρο.
«Τροφή»: Γι` αυτό όσοι έχουν ζάχαρο, ΟΦΕΊΛΟΥΝ να φροντίσουν, κυρίως, το συκώτι τους, όχι το πάγκρεας!
Δείτε και Πέψη & Υγεία – Μέρος Α: Γενικά η Πέψη & Πληροφορίες για τους Υδατάνθρακες.
– Συμμετέχει επίσης στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών και είναι ο κύριος χώρος διάσπασης των αμινοξέων και σύνθεσης των πρωτεϊνών που υπάρχουν στο πλάσμα αίματος.
Δείτε και Αμινοξέα: Τα δομικά συστατικά των πρωτεϊνών – Τρυπτοφάνη
– Παίρνει μέρος στο μεταβολισμό των λιπών, για παράδειγμα, στη σύνθεση της χοληστερόλης και τη διάσπασή της σε χολικά άλατα που ακολουθεί.
Δείτε και Πέψη & Υγεία – Μέρος Β: Πρωτεΐνες & Λίπη.
– Το συκώτι λαμβάνει μέρος στην αποθήκευση και το μεταβολισμό των βιταμινών. Οι λιποδιαλυτές βιταμίνες χρειάζονται τη χολή για να απορροφηθούν, οι βιταμίνες ΑDΚ καιΒ12 αποθηκεύονται στο συκώτι και πολλές άλλες βιταμίνες μεταβολίζονται εκεί.
Ορμονικό σύστημα: Το συκώτι συμμετέχει επίσης στην απενεργοποίηση των ορμονών,
Δείτε Μάθε τις ορμόνες και τι σημαίνουν για τον οργανισμό σου!
Αποτοξίνωση: Και, λαμβάνει μέρος στην αποτοξίνωση των φαρμάκων, προστατεύοντας έτσι την εσωτερική οικολογία μας από διαταραχές που προκαλούν τα φάρμακα, τα τεχνικά πρόσθετα των τροφών και άλλες ουσίες που μπορεί να αποβούν δηλητηριώδεις. Η αποτοξινωτική αυτή λειτουργία προκαλεί στρες στο συκώτι γιατί αναγκάζεται να εργάζεται ασταμάτητα.
Χολή: Το συκώτι παράγει και εκκρίνει τη χολή, ένα υγρό που είναι απαραίτητο στη λειτουργία της πέψης.
Από που πηγάζουν τα προβλήματα του συκωτιού: 
Φυσιολογικά, αναπτύσσουμε αδυναμία στο συκώτι τρώγοντας για πολλά χρόνια τροφές που δημιουργούν πολλά οξέα, τροφές που είναι επεξεργασμένες και ανθυγιεινές τροφές. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται τροφές που βλάπτουν το ανθρώπινο σώμα, όπως η ζάχαρη, το άσπρο αλεύρι, φαγητά μαγειρεμένα σε φυτικά έλαια, κλπ. Η κακή διατροφή, σταδιακά, αδυνατίζει το πεπτικό σύστημα, και το βάρος της κακής δίαιτας το παίρνει το συκώτι. Όλες οι τροφές που απορροφούνται από το λεπτό έντερο, περνούν ύστερα από το συκώτι.
Δείτε Τι προκαλούν η ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι (Επεξεργασμένα).
και 22 ανθυγιεινές τροφές που πρέπει να αποφεύγουμε και οι εναλλακτικές τους
και ΔΕΝ βλάπτεται μόνο από τα τρόφιμα: Επικίνδυνη ουσία για το συκώτι σε σαπούνια, καθαριστικά και οδοντόκρεμες
Το συκώτι και το παχύ έντερο πρέπει να αναλάβουν όλα τα βλαβερά χημικά από το αίμα.Χρωστικά των τροφώνσυντηρητικάβαρέα μέταλλα, τηγανισμένα λάδια, μερικώς χωνευμένες πρωτεΐνες κλπ., όλα περνούν μέσα από το πολύτιμο μας συκώτι και το πεπτικό σύστημα. Είναι γι’ αυτό το λόγο που ο καθαρισμός των εντέρων είναι οπωσδήποτε η πιο σημαντική διαδικασία για να βοηθήσουμε στην ανανέωση του συκωτιού.
Δείτε: Συντηρητικά – Πρόσθετα τροφίμων, μία ωρολογιακή βόμβα 
Τρώμε τουλάχιστον πέντε κιλά συντηρητικά τον χρόνο! 
Βαρέα Μέταλλα – Τοξικότητα και οι Διαταραχές Υγείας που Προκαλούν 
Προσοχή: Γιατί τα φυτικά λάδια είναι επικίνδυνα για την υγεία
και πως καθαρίζετε το έντερο: Ως 30 κιλά απόβλητα δηλητηριάζουν το παχύ έντερο. Αποτοξινώστε το 
Χρήσιμες Συμβουλές για να Αποκτήσετε ένα Υγιές Παχύ Έντερο 
Ο Θάνατος αρχίζει από το Παχύ Έντερο: Το Κλειδί για το διατηρήσετε Υγιές 
Καθαρισμός παχέος εντέρου – Μία αποτελεσματική θεραπεία! 
γιατί Γαστρεντερικό η Βάση της Καλής Υγείας – Προστατέψτε το
Τα συναισθήματα επηρεάζουν επίσης το συκώτι: 
Περισσότερο από κάθε άλλο όργανο, το συκώτι επηρεάζεται από τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα. Ο θυμός και ο φόβος, και όλα τα άλλα δευτερεύοντα, προκαλούν περισσότερη από οτιδήποτε άλλο βλάβη στο συκώτι. Σχεδόν όλες οι ασθένειες έχουν σχέση με τοξικά υπολείμματα που παραμένουν μέσα στο σώμα, σε συνδυασμό με ασυνείδητες αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν οι άνθρωποι κάνουν καθαρισμό ή παίρνουν βότανα για να καθαρίσουν και να δυναμώσουν το συκώτι, βγαίνουν στην επιφάνεια δυνατά συναισθήματα. Ο καθαρισμός των συναισθημάτων είναι βασικό μέρος της διαδικασίας.
Δείτε Δείτε τη σχέση του Συκωτιού, των τοξινών του και της Ψυχικής σας διάθεσης!
Γιατί τα αρνητικά συναισθήματα μας καταστρέφουν…
Όταν τα έντερα περιέχουν πολλά οξέα, δημιουργούν τοξικό συκώτι και στη συνέχεια ασθένειες Όταν τα έντερα υπερφορτίζονται με λανθασμένες τροφές, και/ή αρνητικά συναισθήματα και προκαλείται φυσικό άγχος και τοξικότητα, τότε το συκώτι πρέπει να εργαστεί υπερωρίες για να σώσει τη ζωή του σώματος. Κάθε φλέβα από τον πεπτικό σωλήνα ρίχνει το αίμα μέσα στο συκώτι, το φιλτράρει και αποβάλλει τοξίνες και απόβλητα. Το δέρμα και οι πνεύμονες είναι οι πρώτοι υπερασπιστές του σώματος εναντίον τοξινών, ακολουθούν τα έντερα και ύστερα το συκώτι.
Δείτε και Τι είναι, γιατί και κάθε πότε χρειάζεται να κάνουμε αποτοξίνωση 
Μέθοδοι καθαρισμού οργάνων και η σειρά που είναι καλύτερο να γίνονται
Βέβαια, όσο και να το αποτοξινώνουμε, αν δεν σταματήσουμε να χολό-σκάμε και να μελαγ-χολο-ύμε, δεν πρόκειται να καταφέρουμε κάτι, το αντίθετο μάλιστα: Ποια σημεία του σώματος μπλοκάρει η κάθε εσωτερική σύγκρουση δημιουργώντας ποιες ασθένειες
Και πως θα το κάνουμε; Μοκίτι Οκάντα: Η πηγή των τοξινών και η αληθινή φύση της ασθένειας.
Αν το συκώτι αδυνατεί να εκτελέσει πλήρως τις λειτουργίες του, όχι μόνοι θα γίνει πιο τοξικό, αλλά και όλα τα άλλα όργανα θα επηρεαστούν. Η αποτελεσματικότητα του συκωτιού είχε ήδη μειωθεί πριν από τα πρώτα σημάδια της ασθένειας. Πρώτα έρχονται οι αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, ύστερα οι τοξίνες από το κακό διαιτολόγιο που προκαλούν μπλοκαρίσματα και μόλυνση, και ακολουθεί το συκώτι που λόγω της υπερφόρτωσης τελικά εξασθενίζει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την έλλειψηοξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα, και την αδυναμία των κυττάρων να απαλλαγούν από τις ξένες βλαβερές ουσίες. 
Προβλήματα που Σχετίζονται με την Εξασθένιση του Συκωτιού:
• Παράξενο κίτρινο χρώμα στα κόπρανα
• Αδυναμία ανοχής του κρύου ή της ζέστης
• Προβλήματα με τη χλωρίδα των εντέρων
• Ίκτερος-κίτρινο χρώμα του δέρματος
• Καφέ ή μαύρα σημάδια στο πρόσωπο ή στο πίσω μέρος των παλαμών
• Γλώσσα καλυμμένη με άσπρο, κιτρινωπό ή πρασινωπό επίχρισμα
• Συχνή διάθεση για ούρηση τη νύκτα
• Εμφάνιση μικρών ευδιάκριτων σημαδιών σε διάφορα μέρη του σώματος
Το συκώτι χρειάζεται αγάπη και κατανόηση: 
Το συκώτι, μας κρατεί ζωντανούς και ρυθμίζει όλες τις αποφάσεις που παίρνουμε για απαίσια φαγητά και συνήθειες. Του αξίζει το καλύτερο. Το μυστικό ενός δυνατού συκωτιού είναι η κάθαρση. Καθαρίζοντας τα έντερα είναι η πρώτη και η πιο σημαντική πράξη για να βοηθήσουμε το συκώτι. Βότανα, δίαιτες και ειδικά συμπληρώματα τροφών όπως τααντιοξειδωτικά, είναι πολύ αποτελεσματικά για να διευκολυνθεί ο καθαρισμός και η αναδόμηση του συκωτιού. Εκείνοι που συνήθισαν στα λιπαρά φαγητά, χρειάζονται ειδικές θρεπτικές ουσίες για να καθαρίσουν τα μπλοκαρίσματα από τα λίπη. Το ίδιο με διάφορα χημικά και βαριά μέταλλα. Και αυτά χρειάζονται ειδικές θρεπτικές ουσίες.
Καθαρίζω το συκώτι και αναζωογονώ τον εαυτό μου 
Λαμβάνοντας, λοιπόν, υπόψη τα παραπάνω, ο καθένας που σέβεται την υγεία του και θέλει να ζει απαλλαγμένος από ασθένειες, καταλαβαίνει πόσο έντονη είναι η ανάγκη της συστηματικής αποτοξίνωσης. 
Από την κατάσταση του συκωτιού μας εξαρτάται η υγιεία ολόκληρου του οργανισμού μας, γι` αυτό το καλλίτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το αποτοξινώνουμε συχνά! 
Σας διαθέτω, λοιπόν, πιστοποιημένο, βιολογικό γαϊδουράγκαθο σε συμπυκνωμένη μορφή για αποτοξίνωση από πέτρες, άμμο, λάσπη και όλα τα δηλητήρια και του συκωτιού και της χολής.
Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελία, επικοινωνήστε στο μέιλ:life@proionta-tis-fisis.com 
Ενώ αν χρειάζεστε γενικότερη αποτοξίνωση, ρωτήστε με για το προσαρμογόνο γανόδερμα!!
Το είδα: agapiugeia.wordpress.com

Το παν στην υγεία είναι η καλή κυκλοφορία του αίματος

Δεν θα κουραστώ ποτέ να αναφέρω ότι το παν για την υγεία είναι η καλή κυκλοφορία του αίματος. 
Από αυτή εξαρτάται η κλινική εικόνα του κάθε ανθρώπου.
Συνεπώς στην διατήρηση της σε καλή κατάσταση πρέπει όλοι μας να επικεντρώσουμε κάθε προσπάθεια μας.
Αντίθετα:
Η κακή κυκλοφορία του αίματος μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές για την υγεία, από πεσμένη άμυνα με επαναλαμβανόμενες λοιμώξειςθρόμβους, κακή οξυγόνωσησώματος και οργανισμού, σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα, έως γήρανση και μειωμένη σεξουαλική επιθυμία.Δείτε και Πρόβλημα με το ανοσοποιητικό; Σημάδια που πρέπει να σας ανησυχήσουν 
Οι θαυματουργές λοιμώξεις και η οξεοαλκαλική ισορροπία!
Οξυγόνο, αλκαλικά και πικρά ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ τον καρκίνο
Σημάδια που δείχνουν καρδιακά προβλήματα και πως θα τα εξαλείψετε 

4 σημάδια που…φωνάζουν ότι οι αρτηρίες σας είναι φραγμένες!
Σήμερα πολλοί είναι οι παράγοντες που μπορεί να συμβάλλουν στην κακή κυκλοφορία του αίματος, με τους συνηθέστερους να είναι η καθιστική ζωή, το υπερβολικό βάρος, η κακή διατροφή και ο διαβήτης.Δείτε και Οι δυσάρεστες επιπτώσεις της καθιστικής ζωής στο σώμα
Καθιστική ζωή και επιπτώσεις στα ζωτικά μας όργανα
Με σωστή διατροφή, δεν θα υπήρχε ιατρική, διότι δεν θα υπήρχαν αρρώστιες – Ιπποκράτης 
Γιατί ο Διαβήτης ΔΕΝ είναι μια Νόσος του Ζαχάρου.
Μερικά από τα βασικά συμπτώματα που υποδεικνύουν κακή κυκλοφορία του αίματος είναι τα εξής:
– Παγωμένα πόδια και δάχτυλα ποδιών, όχι μόνο το Χειμώνα.Δείτε και Όταν τα πόδια κάνουν παράπονα!
– Παγωμένα χέρια και δάχτυλα χεριών, όχι μόνο το Χειμώνα.Δείτε και Ρεφλεξολογία: Ποιες ασθένειες φαίνονται στα χέρια μας;
– Επίμονο αίσθημα κόπωσης και έλλειψη ενέργειας.Δείτε και Αισθάνομαι διαρκώς κούραση; Τι μπορεί να έχω;
– Συχνές ζαλάδες.
– Ξηρότητα δέρματος παρά την επαρκή ενυδάτωση από νερό, φρούτα, λαχανικά κ.λπ.
– Πονοκέφαλοι.Για αυτό και ανακουφίζουν τόσο τα βότανα που βοηθάνε στο κυκλοφορικό: Πείτε αντίο στον πονοκέφαλο: Φτιάξτε στο λεπτό, ροφήματα και γιατροσόφια που θα σας λυτρώσουν!
– Κράμπες.
– Δύσπνοια.
– Πανάδες, διχρωμίες και εξανθήματα στο δέρμα.Δείτε και Πανάδες, κηλίδες, διχρωμίες, κοκκινίλες: Φυσική αντιμετώπιση
– Στυτική δυσλειτουργία.
– Δημιουργία κύστεων και κηλών.
– Πόνοι στις αρθρώσεις κύρια των γονάτων και των ισχίων.Δείτε και Συνταγή ενδυνάμωσης και αποκατάστασης οστών, γονάτων, αρθρώσεων
– Απώλεια πρόσφατης μνήμης.
– Έλλειψη διάθεσης για ζωή και σεξουαλικής επιθυμίας.
– Περίεργοι πόνοι στο στήθος και τον αυχένα.
– Σφύριγμα των αυτιών.
Εάν υπάρχουν πάνω από πέντε συμπτώματα από αυτά, καλό θα είναι να επισκεφτείτε τον οικογενειακό σας γιατρό.Δείτε και πιο αναλυτικά: Συμπτώματα που δείχνουν ότι έχετε κακή κυκλοφορία αίματος
Με απλές αιματολογικές εξετάσεις και την εμπειρία που διαθέτει θα μπορέσει έγκαιρα να σας προφυλάξει από τις δυσάρεστες συνέπειες που εγκυμονούν από την κακή κυκλοφορία του αίματος σας.
Επικουρικά:
Πέρα από την βελτίωση της διατροφής, την αποφυγή μεγάλων και καθημερινών ποσοτήτων αλκοόλ, την αποφυγή του καπνίσματος, την καθημερινή άσκηση και τον ευλαβικό σταθερό προγραμματισμό της κάθε ημέρας, (Γεύματα, ύπνος, ανάπαυση) υπάρχουν και τα φυσικά συμπληρώματα που θα πρέπει να τα εντάξετε στην καθημερινότητα σας.Δείτε και Οι τρομακτικές επιπτώσεις του αλκοόλ στο σώμα.
Τσιγάρα: Τι Περιέχουν και οι Επιπτώσεις του Καπνίσματος
Ενώ Πως να παραμείνετε δραστήριοι για μια ζωή
Άσκηση και Υγιεία – Μια παρεξηγημένη σχέση
Το περπάτημα μπορεί και προλαμβάνει σωρεία ασθενειών 
Τα βότανα που βελτιώνουν πιο πολύ την κυκλοφορία του αίματος 
Σκόρδο Μια σκελίδα σκόρδου την ημέρα (κατά προτίμηση χωρίς να έχει μαγειρευτεί) μπορεί να μειώσει την κακή χοληστερόλη και να αυξήσει το επίπεδο της καλής χοληστερόλης στο αίμα, εμποδίζοντας έτσι τις καρδιακές παθήσεις που συνδέονται με την χοληστερίνη. Αρκετές έρευνες έχουν επίσης δείξει πως το σκόρδο μπορεί να είναι αποτελεσματικό στην εξομάλυνση της πίεσης του αίματος, στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην πρόληψη των θρομβώσεων στις αρτηρίες.
Πιπέρι καγιέν Όταν λαμβάνεται καθημερινά, βελτιώνει την υγεία της καρδιάς και ευνοεί την καλή κυκλοφορία του αίματος. Το πιπέρι καγιέν είναι γνωστό για την ικανότητά του να διεγείρει, να ενισχύει και να τονώνει τους καρδιακούς παλμούς και ταυτόχρονα να μειώνει την ταχυπαλμία.
Έρευνες έχουν δείξει ότι το πιπέρι καγιέν είναι αποτελεσματικό στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, στην ανοικοδόμηση των κυττάρων του αίματος και στην απομάκρυνση των τοξινών και στην αφαίρεση της πλάκας από τις αρτηρίες. Επίσης, έχει συνδεθεί και με την βελτίωση της πέψης και την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών από τις άλλες τροφές.
Η σωστή επιλογή τους και η λογική χρήση τους σίγουρα θα σας βοηθήσουν τόσο στην διατήρηση της καλής κυκλοφορίας, όσο και στην ανάταξη της στην περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα.Έτσι η «τροφή» σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό κο Κυριακού, για όσους θέλουν πραγματικά να ανατρέψουν την κακή κυκλοφορία του αίματος, σας προτείνει, ανεπιφύλακτα για να εξαλείψετε όλα τα παραπάνω προβλήματα:
1) Μία φόρμουλα υγιείας του κυκλοφορικού, αλλά και του αναπνευστικού συστήματος, που δημιουργήθηκε μετά από μελέτες του πανεπιστήμιου Αθηνών και που βοηθάει να διατηρήσετε τις αρτηρίες και τα αγγεία σας καθαρά και το κυκλοφορικό σας σε άψογη κατάσταση. Το προϊόν αποτελείται από…
– Καθαρή πιστοποιημένη Πυκνογενόλη: (Εμφανίζει θετικό αποτέλεσμα στην κυκλοφορία του αίματος (ενεργεί αντιερεθιστικά, ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία, τις φλέβες και τις αρτηρίες και τις κάνει πιο ανθεκτικές στα τραύματα. Ανακουφίζει το ανεύρισμα των φλεβών, το πρήξιμο των ποδιών και χρονική φλεβική ανεπάρκεια, μειώνει τον κίνδυνο φλεβίτιδας, πρηξίματα και ερεθισμοί),
– με τζίνγκο μπιλόμπα (κυκλοφορικό, διευρύνει μέχρι και τα τριχοειδή αγγεία και πλούσιο σε φλαβονοειδή, που όπως είδαμε συστήνονται και από την συμβατική ιατρική) και
– εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (σούπερ αντιοξειδωτικό και ωφέλιμο για την καρδιά) σε συνδυασμό όλα μαζί ώστε να εξασφαλίσετε την υγιεία των αγγείων, της καρδιάς, του εγκεφάλου και πολλών ακόμη ζωτικών οργάνων.
2) Το Συνένζυμο Q10: συμβάλλει στη διατήρηση ενός υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος. Οι μύες της καρδιάς λειτουργούν καλύτερα εάν παρέχεται συμπληρωματικό CoQ10 (και έτσι μπορεί να αντιμετωπίσει την βαρύτητα που αναφέρθηκε παραπάνω). Το CoQ10, επίσης ανοίγει τα αιμοφόρα αγγεία και μειώνει την αντίσταση στη ροή του αίματος.
3) και τέλος για τα ωμέγα 3: Πραγματική «βόμβα» υγείας φαίνεται να είναι τα ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία, σύμφωνα με μελέτες, μειώνουν τη συγκόλληση των αιμοπεταλίων και οδηγούν στη δημιουργία θρόμβων. μειώνουν το ιξώδες του αίματος και αυξάνουν την παροχή οξυγόνου στους ιστούς. Και φυσικά μιλάμε για το καλλίτερο ωμέγα 3 λόγω της διπλής του απόσταξης (μοριακή εν κενώ) απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα}!
Για περισσότερα και αγορά επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com
Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού – Φαρμακοποιός
bio365.blogspot.gr