Αλκαλικό νερό: Σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα. Πώς να το προετοιμάσετε


Πώς το αλκαλικό νερό σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα και πώς να το προετοιμάσετε!
Μια πρόσφατη μελέτη που διεξήγαγαν Ιάπωνες επιστήμονες αποκάλυψαν πως το αλκαλικό νερό είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό όταν πρόκειται για τον καθαρισμό του σώματος και την εξάλειψη των καρκινικών κυττάρων.
Αυτή η σημαντική ανακάλυψη που έγινε από τους Ιάπωνες ειδικούς είναι σημαντική για όλους μας και ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που ζουν σε χώρες όπου τα ποσοστά καρκίνου είναι υψηλά.
Ο λόγος που πρέπει να λάβουμε αυτή τη μελέτη στα σοβαρά είναι επειδή η Ιαπωνία είναι μια χώρα γνωστή για τον τεράστιο αριθμό σε ηλικιωμένους πολίτες και έχει ένα από τα καλύτερα ποσοστά σε προσδόκιμο ζωής στον πλανήτη μας.
Δείτε και Ιαπωνική Συνταγή – Ελιξίριο για Υγιή Μακροζωία
Αλκαλικότητα και Οξύτητα
Το επίπεδο της οξύτητας και της αλκαλικότητας στο σώμα μας καθορίζεται από την τιμή του Ph. Οι ουσίες που έχουν τιμή κάτω από 7 είναι όξινες. Όσες έχουν pH πάνω από 7 είναι αλκαλικές.
Για παράδειγμα, λόγω του γεγονότος ότι το νερό της βροχής αντιστοιχεί στον αριθμό 7 στην κλίμακα, θεωρείται να έχει ουδέτερη τιμή Ph.
Από την άλλη πλευρά, το ανθρώπινο σώμα είναι πολύ πιο περίπλοκο από ό, τι το νερό της βροχής και κάθε όργανο έχει τη δική του τιμή Ph. Είναι σημαντικό εδώ να κατανοήσετε ότι δεν είναι καλό για ένα όργανο να έχει υψηλά επίπεδα οξύτητας, επειδή μπορεί να υποστεί διάφορες βλάβες.
Δείτε και Αλκαλικές vs όξινες τροφές 
Αλκαλική Διατροφή – Μέρος 1ο. 
Αλκαλική Διατροφή – Μέρος 2ο. 
Και έχετε και αυτό στον νου σας Αλκαλική διατροφή… άλλο ένα διατροφικό τέχνασμα;
Γιατί το αλκαλικό νερό είναι σημαντικό και χρήσιμο;
Όπως όλοι γνωρίζετε, όλοι καταναλώνουμε επεξεργασμένες τροφές σε καθημερινή βάση και δίνουμε ακόμα και στα παιδιά μας. Εξαιτίας του φαγητού που καταναλώνουμε, τα σώματα μας γίνονται πιο όξινα, σε σχέση με τα σώματα των προγόνων μας που στηριζόντουσαν στην κατανάλωση φυσικών τροφών.
Δείτε και Οι επτά πιο επεξεργασμένες και ανθυγιεινές τροφές 
Τι προκαλούν η ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι (Επεξεργασμένα). 
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά τρόφιμα που αυξάνουν την οξύτητα στο σώμα μας, όπως τααλμυρά, η ζάχαρη, τα βαριά επεξεργασμένα τρόφιμα, η καφεΐνη, κ.λπ. Όταν το σώμα σας λαμβάνει ένα ισχυρό όξινο περιεχόμενο, θα βιώσει πόνο στην κοιλιά, αδυναμία, κόπωση, δυσφορία και αυξάνονται οι πιθανότητες ανάπτυξης ασθενειών, επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξασθενημένο.
Το αλάτι είναι πολύ ωφέλιμο, υπό προϋποθέσεις Αλάτι – To καλό, το κακό και το νόστιµο! 
Δείτε και Επεξεργασμένη ζάχαρη: Η Πικρή Αλήθεια…  
οι θλιβερές επιπτώσεις των επεξεργασμένων, είναι μέχρι και (συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου) Αυτοάνοσες ασθένειες και επεξεργασμένα τρόφιμα. 
και αυτό οφείλεται πράγματι στο εξασθενημένο και αποδιοργανωμένο ανοσοποιητικό: Αυτοάνοσα Νοσήματα: Ο Παραλογισμός του Ανοσοποιητικού συστήματος
Επιπλέον, τα υψηλά επίπεδα οξύτητας μπορούν να βλάψουν τους ιστούς και τα κύτταρα, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να εμφανίζουν δυσπλασία και άλλα προβλήματα.
Προκειμένου να ισορροπήσετε το επίπεδο της οξύτητας σε όλα τα συστήματα του σώματος, η καλύτερη λύση είναι το αλκαλικό νερό.
Το αλκαλικό νερό εξαλείφει τα καρκινικά κύτταρα
Μπορεί να εκπλαγείτε, αλλά το αλκαλικό νερό είναι ικανό να εξαλείψει τα καρκινικά κύτταρα, και το καλύτερο μέρος της υπόθεσης είναι ότι δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα με οποιονδήποτε τρόπο. Αντί να πιείτε το συνηθισμένο νερό, θα πρέπει να πιείτε το αλκαλικό επειδή θα ενυδατώσει το σώμα σας με καλύτερο τρόπο. Όπως μπορείτε να δείτε, η κατανάλωση αλκαλικού νερού θα ενισχύσει τη γενική υγεία σας.
alkaliko-nero-skotonei-ta-karkinika-kyttara-pos-na-to-proetoimasete
Πώς θα προετοιμάσετε το αλκαλικό νερό;
Συστατικά:
Οδηγίες:
1. Ρίξτε το φιλτραρισμένο νερό σε ένα καθαρό γυάλινο βαζάκι.
2. Στη συνέχεια, προσθέστε το λεμόνι στο νερό (μην το στίψετε).
3. Μετά από αυτό, προσθέστε στο νερό ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι Ιμαλαΐων.
4. Κλείστε το καπάκι και αφήστε το για μία νύχτα
5. Καταναλώνετε τρία ποτήρια αλκαλικό νερό το πρωί με άδειο στομάχι.
Και για όσους έχουν ερωτηματικά για το αλάτι Ιμαλαΐων: Τελικά, τι ξέχασαν να μας πουν για το ροζ αλάτι Ιμαλαΐων;
«Τροφή»: Βέβαια, όπως και να έχει, ότι και να φτιάξουμε, η ποιότητα του πόσιμου νερού όπου θα προσθέσετε το οτιδήποτε για να το βελτιώσετε, είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα για όλους τους ανθρώπους, καθώς το νερό είναι ο κυριότερος αποτοξινωτής μας. Χωρίς καθαρό νερό, είναι σαν να προσπαθούμε να ξεπλύνουμε την μπουγάδα μας με απόνερα. Πως μπορεί κάτι τέτοιο να είναι αποτελεσματικό;
Θέλουμε το νερό μας να είναι απαλλαγμένο από εξασθενές χρώμιοχλώριοφθόριο,βαρέα μέταλλαφυτοφάρμακατοξικές χημικές ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα συστατικά: Νερό – Δηλητήριο σε όλη την Ελλάδα.
Οπότε φροντίστε να είναι καθαρό, ώστε να λειτουργεί αποτοξινωτικά, αλλά και ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΆ: Νερό: Το Πλέον Απαραίτητο & Ανεξήγητο Στοιχείο πάνω στον Πλανήτη!
Νερό – Το φυσικό ιατρικό – ιαματικό θαύμα!!
Βελτιώστε 3 προβλήματα υγιείας, απλώς πίνοντας περισσότερο ΝΕΡΟ
και συγκρατήστε ότι το νερό, που προκύπτει με το εν λόγω φίλτρο είναι ΑΠΑΛΛΑΓΜΈΝΟ από ρύπους ΚΑΙ διαθέτει το ΟΥΔΈΤΕΡΟ ph που έχει ένα καθαρό πηγαίο νερό!!!
Όλα αυτά μπορώ να σας τα διασφαλίσω με ένα απλό μεν αλλά αποτελεσματικότατο φίλτρο νερού, που έχει ιδιαίτερα σημαντικές εγκρίσεις και πιστοποιήσεις που ΔΕΝ διαθέτει κανένα άλλο φίλτρο, όπως:
pistopoihseis_filtrou
Έτσι η “τροφή” με τις κατάλληλες συνεργασίες έρχεται να δώσει ασφαλή και οικονομική λύση για καθαρό νερό χωρίς τοξικές χημικές ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα συστατικά, πολύ πιο αποτελεσματικά και με χαμηλότερο κόστος από τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού του νερού. Προσφέρουμε στους φίλους μας, με ενδιαφέρον και ευαισθησία, ένα εξαιρετικά αξιόπιστο φίλτρο νερού απλό στην εγκατάσταση και με χαμηλό κόστος αγοράς και συντήρησης.
Δίνοντας σήμερα λίγα χρήματα για το καλλίτερο φίλτρο της αγοράς, γλιτώνετε αύριο ένα σωρό χρήματα που θα χρειαζόσασταν για να αντιστρέψετε τα προβλήματα που θα δημιουργήσει αργά ή γρήγορα το απαράδεχτο νερό της βρύσης μας, αλλά και των διαφόρων εμφιαλωμένων όπως συχνά βλέπουμε…
Το εξαιρετικά αξιόπιστο φίλτρο που σας προτείνω, είναι το καλλίτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε εσάς αλλά και ολόκληρη την οικογένειά σας!!
Όσοι ενδιαφέρεστε, αφήστε το μήνυμά σας στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com
Πηγή: healthandlovepage.com
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Μετάφραση: AdRianna Gkika για τα proionta-tis-fisis.com