Τι χρειαζόμαστε:
Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση.
Βάζετε από 2 μισά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο.
Στο κέντρο τους τοποθετείτε τη φέτα.
Δίπλώνετε σα φάκελο και το αφήνετε να περιμένει.
Σε μικρό μπρίκι ρίχνετε το μέλι, το ξύδι και μια κ.σ. νερό, τα βράζετε και τα ανακατεύετε.
Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Τα βγάζετε, τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια στα πιάτα.
Περιχύνετε με 1½ κ.σ. σάλτσα το καθένα και πασπαλίζετε με το σουσάμι.
Tips
Για πιο υγιεινό και εύκολο αποτέλεσμα, αντί να τηγανίσετε τα πακετάκια, βάλτε τα σε ταψί με λαδόκολλα και ψήστε τα στο φούρνο, αφού τα αλείψετε με λαδάκι.
Καλή όρεξη!
- 4 κομμάτια φέτα 6Χ6Χ1 εκ. περίπου
- 4 φύλλα κρούστας
- λάδι για τηγάνισμα
- 2 κ.σ. σουσάμι καβουρδισμένο
- 4 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. ξύδι
Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση.
Βάζετε από 2 μισά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο.
Στο κέντρο τους τοποθετείτε τη φέτα.
Δίπλώνετε σα φάκελο και το αφήνετε να περιμένει.
Σε μικρό μπρίκι ρίχνετε το μέλι, το ξύδι και μια κ.σ. νερό, τα βράζετε και τα ανακατεύετε.
Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Τα βγάζετε, τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια στα πιάτα.
Περιχύνετε με 1½ κ.σ. σάλτσα το καθένα και πασπαλίζετε με το σουσάμι.
Tips
Για πιο υγιεινό και εύκολο αποτέλεσμα, αντί να τηγανίσετε τα πακετάκια, βάλτε τα σε ταψί με λαδόκολλα και ψήστε τα στο φούρνο, αφού τα αλείψετε με λαδάκι.
Καλή όρεξη!
Το δοκίμασα πρώτη φορά πρόσφατα και ομολογώ ότι εξεπλάγην ευχάριστα! Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ αυτήν την αρμονία, ανάμεσα σε τόσες διαφορετικές γεύσεις!