Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η αλήθεια για την μακροζωία!

Ανακαλύφθηκε το φάρμακο της μακροζωίας
Πόσο άναυδος μένω όταν διαβάζω τόσο σημαντικές ανακαλύψεις….

Συγχαρητήρια ανακαλύψατε τυχαίως κάτι, μόνο που η ανακάλυψη αυτή έχει γίνει από του Έλληνες 2000 χρόνια πριν και ουσιαστικά έχει ορισθεί από τι φθείρεται ο οργανισμός, και φυσικά πως καθαρίζεται… για να γιατρευτεί… χωρίς μαγικά χάπια… μόνο με τη τροφή και την άσκηση…

Δυστυχώς οι σημερινοί Έλληνες δε γνωρίζουν τίποτα, γιατί στο σχολείο τους διδάσκονται αρχαία ποιήματα μόνο…

Μεταφέρω το σχετικό άρθρο

Αυστραλοί ερευνητές ανακάλυψαν, κατά λάθος, το φάρμακο της μακροζωίας. Πρόκειται για φάρμακο κατά της οστεοπόρωσης που, κατά τους ερευνητές, επιμήκυνε τουλάχιστον κατά πέντε χρόνια τη ζωή των ληπτών.Οι ερευνητές διαπίστωσαν, με σκεπτικισμό, ότι οι ηλικιωμένοι λήπτες του φαρμάκου ζουν περισσότερα χρόνια από άλλους ηλικιωμένους που δεν το παίρνουν. «Το αξιοσημείωτο στοιχείο της έρευνάς μας είναι, ότι οι χρήστες των φαρμάκων ζουν περισσότερο από τα άτομα που δεν το χρησιμοποιούν», δηλώνει ο καθηγητής, Τζον Έιζμαν, από το Garvan Institute of Medical Research του Σίδνεϊ.
«Αρχικά υποθέσαμε ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιήσαμε στην έρευνα ήταν πιο υγιείς από τους άλλους και γι' αυτό καταγράψαμε αυτά τα αποτελέσματα. Η υπόθεση αυτή, όμως, δεν επιβεβαιωνόταν από την πολύπλευρη εξέταση των αποτελεσμάτων. Υποτίθεται, ότι η κατάσταση των ληπτών του φαρμάκου θα χειροτέρευε, όμως η κατάστασή τους εξομοιώθηκε με την κατάσταση του ευρύτερου πληθυσμού ή βελτιώθηκε», προσθέτει ο καθηγητής Έιζμαν.Η έρευνα, γνωστή ως Dubbo Osteoporosis Epidemiology Study, άρχισε σε δείγμα 2.000 ηλικιωμένων ατόμων, εκ των οποίων 121 έπαιρναν επί τριετία φάρμακο από την ομάδα bisphosphonates.
Το φάρμακο, που χρησιμοποιήθηκε από τους ασθενείς, αποτρέπει την απώλεια οστέινης μάζας. Η διαδικασία φυσικής ανανέωσης των οστών είναι πιο ταχύρυθμη στους ανθρώπους που πάσχουν από οστεοπόρωση.Ο καθηγητής Έιζμαν εξηγεί ότι το αποτέλεσμα της έρευνας ενδέχεται να σχετίζεται με τοξικά μέταλλα, όπως ο μόλυβδος, που συσσωρεύονται στον ανθρώπινο σκελετό με την πάροδο του χρόνου.
«Με την πάροδο της ηλικίας οι ηλικιωμένοι χάνουν οστέινη μάζα και όταν συμβαίνει αυτό, τα τοξικά μέταλλα αποδεσμεύονται στον οργανισμό και επιδρούν, ενδεχομένως, αρνητικά στην ανθρώπινη υγεία. Αποτρέποντας την απώλεια οστέινης μάζας, τα φάρμακα bisphosphonates, αποτρέπουν την αποδέσμευση τοξικών μετάλλων στον ανθρώπινο οργανισμό» εξηγεί ο καθηγητής Έιζμαν.
news.pathfinder.gr
Τι έχουν γράψει οι Έλληνες πριν 2.000 χρόνια;
Επειδή αποβάλλεται* σε όλους τους οργανισμούς καθημερινώς μεγάλο μέρος της ουσίας με την έμφυτο εσωτερική θερμότητα, πρέπει να διαφυλάξετε (φροντίσετε) υπέρ για την συμμετρία* με τροφές και ποτά, αναπνοές και σφυγμούς, αναγκαστικά θα ακολουθήσει αυτά η γέννηση (δημιουργία) περιττωμάτων (άχρηστων ουσιών).Γιατί, αν μπορούσαμε κάτι άλλο ακριβώς όμοιο με αυτό που αποβλήθηκε να προσθέσουμε εξ ολοκλήρου, αυτό θα ήταν το πιο καλό και το πιο υγιεινό. Επειδή όμως αυτό που διαρρέει από κάθε μέλος του σώματος έχει την ίδια ακριβώς φύση με το ίδιο το μέλος, ενώ τίποτα από αυτά που τρώμε ή πίνουμε δεν είναι ακριβώς παρόμοιο, κατέστη αναγκαίο για τη φύση να τα μετατρέπει, να τα χωνεύει και να τα κάνει όσο το δυνατόν πιο όμοια με το σώμα που πρόκειται να τραφεί.

Και σε αυτή την περίπτωση αυτό που δεν το επεξεργάζεται και δεν το εξομοιώνει ακριβώς, δεν προστίθεται στο σώμα και όντας περιττό περιπλανάται στα εσωτερικά κενά του οργανισμού, γι' αυτό του δόθηκε το όνομα περίττωμα, ορθώς σύμφωνα με τα όσα είπαμε προηγουμένως.
Επειδή λοιπόν η τροφή και η πόση είναι αναγκαίες για τους οργανισμούς και τις ακολουθεί η δημιουργία περιττωμάτων, η φύση δημιούργησε όργανα και τοποθέτησε μέσα τους δυνάμεις για την αποβολή τους, απ' τις οποίες κινούμενα τα όργανα άλλα έλκουν τα περιττώματα, άλλα τα σπρώχνουν και άλλα τα αποβάλλουν. Πρέπει λοιπόν να μη φράζονται καθόλου οι δίοδοι που έχει το σώμα για την αποβολή των περιττωμάτων και να μην εξασθενούν οι λειτουργίες του που σκοπεύουν στην αποβολή αυτή, προκειμένου να διατηρείται διαρκώς καθαρό και χωρίς περιττώματα.

Και σε σένα αυτούς τους δύο σκοπούς έθεσε ο συλλογισμός μας για τον υγιεινό τρόπο ζωής, την αναπλήρωση δηλαδή αυτών που διαρρέουν και την αποβολή των περιττωμάτων. Γιατί ο τρίτος, να μη γεράσει δηλαδή γρήγορα ο ζωντανός οργανισμός, αναγκαστικά ακολουθεί όσα έχουμε πει.
Γιατί, αν δεν γίνει κανένα σφάλμα ούτε στην αναπλήρωση όσων διαρρέουν ούτε στην αποβολή των περιττωμάτων από το σώμα, είναι δυνατόν σε αυτή την περίπτωση ο ζωντανός οργανισμός να παραμείνει ακμαίος για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Γι' αυτό το θέμα θα μιλήσουμε και πάλι στην πορεία του λόγου.

Τα υπόλοιπα, απ' όσα απ' την αρχή είχαμε σαν σκοπό να εξετάσουμε, ας προσθέσουμε, για να ορίσουμε τελικά με σαφήνεια ποιοι και πόσοι είναι οι σκοποί της υγιεινής. Γιατί είπαμε ότι, αν το σώμα μας ήταν άφθαρτο σαν το διαμάντι ή κάτι παρόμοιο, δεν θα χρειαζόταν καμία τέχνη για να το προστατεύει- επειδή όμως οι αιτίες της φθοράς του είναι δύο ειδών, άλλες δηλαδή έμφυτες εσωτερικές και άλλες εξωτερικές, αναγκαστικά χρειάζεται μεγάλη φροντίδα.

Αποδείχτηκε από μόνο του ότι φθείρεται με δύο τρόπους,
  • ή με την γήρανση επιφέρεται ο θάνατος
  • ή με τη συνεχή διαρροή της ουσίας του και της δημιουργίας των περιττωμάτων τα οποία ακολουθούν την τροφή και την πόση.
Πηγή: Γαληνός-Υγιεινών Α’

*απορρεί(εκρέει αποβάλλεται)
*συμμετρία (μεταξύ των τροφών και των ασκήσεων-η πρέπουσα σχέση, αναλογία)

Το είδα: www.ftiaxno.gr